Sextoys Mannen

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 574

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 574

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sextoys Mannen Bestellen

Sextoys voor mannen is een object of apparaat die over het algemeen voorziet in menselijk seksueel plezier, zoals een Penis Sleeve of Masturbator. Veel populaire mannelijke sextoys zijn ontworpen om te lijken op menselijke genitaliën en kunnen vibreren of niet vibreren.

Pеniѕ Slееvеѕ/Mаѕturbаtоrѕ

Pеniѕ ѕlееvеѕ, ook wel masturbatie sleeves of masturbators genoemd, zijn één van de meest populaire soorten seksspeeltjes voor mannen. De standaard penis sleeve is een cilindrische huls waar de penis in past of blijft zitten terwijl de penis in en uit de sleeve beweegt. Er zijn duizenden verschillende soorten penis sleeves op de markt beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en nadelen.

Over het algemeen biedt de sleeve met een meer nauwsluitende pasvorm een intensere stimulatie, en de grotere sleeves zorgen voor een beter gevoel van omhulling, wat subtieler is (en soms plezieriger is voor mensen). Goedkopere sleeves die gemaakt zijn van rubber/siliconen mix kunnen erg plezierig zijn maar de randjes en ribbeltjes aan de binnenkant van een sleeve kunnen snel slijten.

Fleshlight

De Fleshlight is een aparte categorie op het gebied van penis sleeves. Het is gemaakt van geweldig duurzaam en zacht materiaal. De Fleshlight gaat jaren mee en brengt plezier als geen ander.  

Vibrerende Pеniѕ Slееvеѕ

Sommige penis sleeves vibreren terwijl ze omhullend en stimulerend aanvoelen. Vele vibrerende sleeves komen hun beloftes niet na omdat de vibratie verspreid wordt over zo’n groot oppervlakte dat deze niet sterk genoeg is, of de vibrator is zo ingesteld dat deze niet de meest gevoelige delen van de penis stimuleert. De vibrerende speeltjes die wij leuk vinden, zijn de speeltjes die kleiner zijn en de vibratie goed positioneren.

Mannelijke Seksspeeltjes kunnen een nieuwe dimensie toevoegen aan masturberen op het gebied van lichamelijke sensaties en fantasieën.

sextoys mannen