Fleshlight

Gratis fleshwash bij aankoop van een fleshlight

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

1-12 van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De Fleshlight masturbator online bestellen doe je hier

Een Fleshlight masturbator online bestellen doe je discreet bij Erovibes. Fleshjack & Fleshlight toys zijn de ultieme masturbators voor mannen in. Deze innovatieve mannelijke kunstvagina gebruikt het gepatenteerde Superskin materiaal die zacht, buigzaam en enorm realistisch aanvoelt en geen Ftalaten (gevaarlijke stoffen) bevat. Dit ontwerp van hoge kwaliteit zal je partner voor de rest van je leven zijn en lijkt enorm op een zaklamp zodat het erg discreet is.

Deze Fleshlights zijn beschikbaar in verschillende stijlen. De Fleshlight Stamina helpt het verbeteren van je seksuele uithoudingsvermogen en prestaties en voorzien je van enorm veel plezier, waanneer je het ook maar wilt.

Als één van de meest bekende mannelijke masturbators, zien sextoy experts de Fleshlight ice ook als één van de beste masturbators. Het succes kan terug worden getraceerd naar twee baanbrekende innovaties in de wereld van mannelijke sextoys. Het eerste is de discrete behuizing.

Waar andere mannelijke masturbatie speeltjes opvallen, doet de deze dit juist niet want het lijkt op een oude vergeten zaklamp die alleen maar stof loopt te verzamelen. Het andere geheim van het succes is zijn blowjob-achtige zuigkracht. De speciale behuizing creëert een vacuüm wanneer jij je penis eruit trekt wat zorgt voor een zuigactie die te vergelijken is met een pijpbeurt. Dit maakt deze masturbator zo’n enorm succes.

Fleshlight Girls is een hele speciale collectie van Fleshlight.com. Wat de dame zoals Tori Black zo bijzonder maakt is dat zij gevormd zijn uit de heetste en grootste namen in de porno-industrie. Hun nodigde elke meid in de studio uit en maakte vervolgens de vormen van hun kutjes, mond en kontjes.

Wanneer je een damel kiest, heb je een paar opties. De meeste meiden hebben alle ingangen na laten maken, zodat jij een keus hebt uit hun kutjes, hun mond of hun kont. Als je kiest voor hun kutjes, moet je nog een keuze maken. Elk kutje kan geleverd worden met de Lotus textuur of hun signature textuur.

Deze signature texturen zijn uniek voor alle vrouwen en gaan van mild tot wild. Je kunt beschrijvingen vinden van elk van deze signature texturen op de pagina’s van de meiden. Als je kiest voor de mond van de meid, komt dit met de Swallow textuur. Deze Swallow textuur was ontworpen voor de ultieme orale seks stimulatie en het voelt geweldig aan. Je kunt mijn beoordeling over de Swallow textuur hier lezen. Wanneer je tenslotte kiest voor de kont van één van deze meiden, komt dit met de Forbidden textuur. Forbidden was ontworpen voor het simuleren van de meest realistische anale stimulatie die er te vinden is.

fleshlight