Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
1 Op 5 Werknemers Flirt Op De Werkvloer

1 Op 5 Werknemers Flirt Op De Werkvloer

Heb jij op je werk een collega waar je een oogje op hebt? Je bent niet de enigste! Liefst 1 op 5 van de werknemers flirt wel eens op de werkvloer met een collega of soms wel eens de baas! Wat ook opviel is dat slechts 7% uiteindelijk seks heeft met zijn collega of baas!

Wil je weten hoe je best kan flirten op de werkvloer zonder je job te verliezen? Lees dan onze 5 tips!

Satisfyer

Zorg ervoor dat uw werk de topprioriteit voor u beiden blijft.

Flirten met elkaar op kantoor is misschien leuker dan je werk te doen, maar je wordt betaald om je werkverantwoordelijkheden te vervullen. Werk moet daarom de hoogste prioriteit voor jullie beiden blijven.

Zorg ervoor dat niemand anders geïnteresseerd is in dezelfde persoon.

Liefdesdriehoeken op de werkplek zorgen misschien voor geweldige tv (Grey's Anatomy), maar ze zorgen voor stress. Flirten met een collega waar een derde collega ook mee flirt, is een recept voor drama, tranen, spanning en roddels op kantoor. Vermijd deze plakkerige situaties!

Ga ervan uit dat uw collega's opmerken wat er gebeurt.

Hoe rustig je ook denkt te zijn, het is bijna zeker dat je collega's zullen opmerken dat jullie flirten en er onderling over roddelen. Houd dit in gedachten als je flirt met je kantoorliefde en zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met deze realiteit.

Wippen op het werk is een nee-nee!

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn: je wil niet betrapt worden op kantoor terwijl je aan het wippen bent!

Overschrijd geen ethische grenzen.

Wat je ook doet, flirt nooit, nooit, ooit met collega's die getrouwd zijn of een toegewijde relatie hebben. Dit is lastig en geeft je collega's voldoende munitie om je oordeel en betrouwbaarheid in twijfel te trekken.

Vorig artikel Waarom Veilig Vrijen?
Volgend artikel 6 Handige Tips Om Een Orgasme Te Bereiken