Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
9 Tekenen Dat Hij Voor Altijd Van Jou Zal Houden

9 Tekenen Dat Hij Voor Altijd Van Jou Zal Houden

Hij is degene die je vlinders in de buik bezorgt en van wie je hartslag te snel gaat kloppen. En omdat we allemaal vrezen dat dit allemaal niet zal blijven duren, kan je hier het bewijs vinden met 9 redenen waarom jullie nog lang en gelukkig zullen leven.

Satisfyer

Hij kent je door en door

Het herkent dat klein stemmetje die je gebruikt wanneer je verdrietig bent, hij luistert naar je verhalen van op het werk en naar de liefdesverhalen van collega's die hij nooit heeft gezien. Hij weet wat je s'avonds graag knabbelt en zal het half stukje suiker naast je kopje koffie in de ochtend niet vergeten. Je bent zijn prioriteit, en dit op een dagelijkse basis.

Hij is aanwezig

Hij blijft in de sofa zelfs wanneer hij begint te geeuwen voor de film en wacht, ondanks de honger, om samen met u te eten. Overdag stuurt hij sms'jes met talrijke kusjes.

Hij wilt andere dingen dan seks

Ja, hij geniet van onder het dekbed slenteren en genieten van stomende momenten. Maar jullie afspraken zijn niet beperkt tot het bed gedeelte. Een bezoek aan een museum, een road-trip naar de zee, een geïmproviseerde restaurant, hij leeft in een wereld van twee.  

Hij raadpleegt je

Hij wilt een advies want hij twijfelt om die nieuwe job te accepteren en hij zou graag hebben dat u zijn toekomstige appartement bezoekt. Dit beslissen jullie allemaal samen. 

Hij vertelt je dingen

Van zijn jeugd tot aan zijn ingewikkelde relatie met zijn moeder, hij verbergt zich niet. Probeer niet sterk te zijn maar gewoon eerlijk. Het geeft u zijn vertrouwen dat  hij aan niemand anders geeft. 

Hij flirt niet

Laat de gedachte los dat hij iemand anders zal verleiden. De andere meisjes interesseren hem maar bevallen hem niet. Er is geen dubbelzinnigheid, hij wilt alleen u.

Hij durft te spreken over de toekomst

Morgen is niet de enige deadline op de kalender. Hij plant, op een week, een maand, één jaar tijd. Niet per se een huwelijk of kinderen. Maar de volgende vakantie bestemming, de verjaardag van zijn beste vriend, een aanstaand concert. Kleine gebeurtenissen die zijn toekomst aan uw zijde vormen.

Hij spreekt over jullie

Tijdens een avondje uit, met de familie of met vrijgezellen, het maakt niet uit. Hij vertelt jullie gekke momenten, uw onhandigheid of uw laatste avondjes uit aan zijn vrienden. En als zijn neven u nog niet hebben gezien, volstaat het te zeggen dat hij het steeds heeft over uw passie voor cookies en uw boeken die overal rondslingeren, dat ze het gevoel hebben dat ze u al kennen.  

Hij is fier op jou

Hij glimlacht tot aan zijn oren als hij in uw buurt is. Het betekent zoveel meer dan alle verbintenissen van de wereld, de beloften en verklaringen, hem gelukkig zien is het beste bewijs dat je kan hebben.

Vorig artikel 6 Handige Tips Om Een Orgasme Te Bereiken