Sla stap over
🌞 ONTDEK ONZE ZOMERDEALS 🌞
🌞 ONTDEK ONZE ZOMERDEALS 🌞
Liefdeshoroscoop Oktober 2020

Liefdeshoroscoop Oktober 2020

Ram

Opgepast, Ram! De eerste paar dagen van oktober zitten vol met miscommunicatieproblemen omdat de volle maan in je teken staat op 1 oktober en Venus de dag erna in Maagd staat. Je bent klaar om een brutaal sms’je te versturen, maar je geliefde wil liever dat je wat vertraagt. Werk er op een kalme manier aan of je seksleven kan in een horrorfilm veranderen als Pluto terug de leiding neemt op 4 oktober. Blijf kalm.

Een ander incident leidt tot een sexy verrassing als Mercurius zich terugtrekt in Schorpioen op de dertiende. Speel met de juiste kaarten en je kan de avond eindigen met een lekker dessert zonder onaangename verrassingen. Wanneer de nieuwe naam in Weegschaal staat op 16 oktober, vertel je je geliefde hoe het voelt om een sterke intieme band en connectie te vormen.

Terwijl Vesta binnenkomt bij Maagd en de zon binnenkomt in Schorpioen op de tweeëntwintigste, denk je best aan je huidige situatie. Wil je een serieuze relatie met deze persoon of is het gewoon voor seks? Zoek het uit.

Je voelt je het aantrekkelijkst als Venus Weegschaal binnenkomt op 27 oktober. Wanneer de volle maan in Stier staat op Halloween, trek je je stoute schoenen aan om het beest te “verpletteren”.

Stier

Oktober start sensueel op 1 oktober wanneer de volle maan in Ram je extra sexy doet voelen. Dit is de perfecte avond om je innerlijke verleider naar boven te laten komen en enkele “thirst trap” selfies te maken. Je blijft mensen voor jou winnen als Venus de volgende dag in Maagd binnenkomt en je extra charmant bent. Laat die macht wel niet naar je hoofd stijgen als Pluto terugkomt op de vierde. Je moet nog steeds gezonde grenzen stellen in al je liefdesrelaties.

Vertraag als Mercurius zich terugtrekt om 13 oktober. Er zijn verschillende manieren om intiem te zijn zonder seks te hebben. Een kalm nachtje in de zetel zitten om elkaar te leren kennen is altijd leuk. De nieuwe maan in Weegschaal op de zestiende zal je zeker voldoende plezier geven om je tevreden te houden.

Laat je obsessie niks goeds verpesten als Vesta in Virgo en de zon Schorpioen binnengaat op 22 oktober. Gezonde grenzen zijn belangrijk! Neem een avondje voor jezelf als Venus Weegschaal binnengaat op de zevenentwintigste. De maand eindigt wel hoe hij gestart is, behalve dan met de volle maan die in je teken staat. Laat je sexy Halloween kostuum zien en krijg veel verrassingen.

Tweelingen

Doe de dingen rustiger aan als de volle maan in Ram staat op 1 oktober. Het is verleidelijk om na een paar goede herfstdates de stap te zetten naar een echte relatie, maar hoe goed ken je deze persoon echt? Zijn dit echte gevoelens of herfst vibe gevoelens? Gebruik Venus in Maagd de volgende dag om het uit te vissen.

Wees voorzichtig als Pluto terugkeert op de vierde. Een geliefde kan alle macht in de relatie proberen nemen. Hou voet bij stuk.

Op 13 oktober, slaat een terugtrekkende Mercurius opnieuw toe, deze keer in Schorpioen. Een misverstand kan je sexy nacht verpesten. Wees zacht en maak je communicatie duidelijk. Blijf kalm als de nieuwe maan in Weegschaal staat op de zestiende, zelfs je seksleven ziet eruit als een horrorfilm.

Zet de eerste stap als Vesta binnenkomt bij Maagd en de zon binnenkomt bij Schorpioen op 22 oktober. Het kan de start van iets magisch zijn. Venus komt binnen bij Weegschaal op de zevenentwintigste, dus heb wat ondeugend plezier om je extra mooi te voelen. De volle maan in Stier op Halloween zal je in een sexy schepsel van de nacht transformeren. Neem een hap uit iemand als je dat kan, Tweelingen.

Kreeft

Oké, Kreeft, als je iemand wilt, zal je de eerste stap moeten zetten. Het idee klinkt misschien eng, maar de volle maan in Ram op 1 oktober zal je het vertrouwen geven om je geliefde te verleiden. Beloon jezelf door een dagje voor jezelf te nemen als Venus de volgende dag bij Maagd binnenkomt.

Wees voorzichtig met je hart en portefeuille als Pluto terugkeert de vierde. Iemand kan proberen om ze beiden te stelen.

Neem de tijd als Mercurius zich terugtrekt op 13 oktober. Je wil niks goeds haasten door te snel te gaan. Laat zien hoe goed je eruitziet in je Halloween kostuum als de nieuwe maan in Weegschaal staat op de zestiende, maar probeer er niet te veel over op te scheppen aangezien het de stemming kan bederven.

Leer je geliefde beter kennen door iets buiten te slaapkamer te doen als Vesta binnenkomt bij Maagd en de zon Schorpioen binnenkomt op 22 oktober. Een leuke herfstdate buitenshuis met enkel jullie twee is net zo intiem als het voorspel.

Wees wel voorzichtig als Venus bij Weegschaal binnenkomt op de zevenentwintigste. Er klopt iets niet. Gebruik de volle maan in Stier op Halloween om je geliefde alle aandacht te geven en eindig de nacht op een magische manier.

Leeuw

De maand begint met een volle maan in Ram op 1 oktober die je aanspoort om te doen wat je gelukkig maakt. Stuur dat stoute berichtje, gebruik je speelgoed, blokkeer die eikel die je de hele tijd DM’s stuurt. Hieronder valt ook eerlijk zijn over wat je opwindt, vooral als Venus de volgende dag Maagd binnenkomt. Als je nu niet tevreden bent, probeer dan uit te vissen wat het wel doet voor jou. Gelukkig loont je eerlijkheid als Pluto terugkeert op de vierde, waardoor je rilt van genot.

Terwijl het terugtrekken van Mercurius eng is voor sommigen, kan deze laatste terugtrekking op 13 oktober een sexy vreemde die je onmiddellijk onder zijn betovering brengt in je leven brengen. Vertrouw je buikgevoel als de nieuwe maan in Weegschaal staat op de zestiende. Het zal je in de juiste richting wijzen.

Op 22 oktober mag je niks doen waar je later spijt van kan krijgen als Vesta bij Maagd en de zon bij Schorpioen binnenkomt, of je achtervolgd worden als je de volgende ochtend wakker wordt. Gelukkig blijft je seksleven verder opwarmen als Venus binnenkomt bij Weegschaal op de zevenentwintigste. Tegen Halloween zal je seksdrang terug op zijn hoogtepunt zijn. Gebruik de volle maan in Stier om je volledige maan te toon, Leeuw.

Maagd

Als de perfectionist van de dierenriem, is het gemakkelijk voor jou om in alles een fout te zien. Als dus de volle maan in Ram staat op 1 oktober, moet je met die kritische blik naar je seksleven kijken. Wat werkt er wel en niet voor jou? Analyseer wat je wil en nodig hebt aangezien Venus de volgende dag in je teken binnenkomt en bekijk wat er hersteld moet worden.

Neem even een pauze van seks om naar andere zones in je leven te kijken als Mercurius zich terugtrekt op de dertiende. Kunnen geld, carrière stress of andere enge problemen de oorzaak zijn van je lage seks drive? Als de nieuwe maan in Weegschaal staat op 16 oktober, doe dan niet alles om een booty call te krijgen, vooral als je er geen zin in hebt. Jouw noden komen op de eerste plaats.

Gelukkig staat je seksdrive terug op uit de dood wanneer Vesta jouw teken binnenkomt en de zon binnenkomt bij Schorpioen op de tweeëntwintigste. Vind de tijd om stout te zijn – zelfs al is het maar om te sexten. Neem een emotioneel risico als Venus je teken verlaat voor Weegschaal op 27 oktober, als je iemand wil, ga erachteraan! Als alles goed gaat, ga je kreunen als een spookhuis wanneer de volle maan in Stier staat op Halloween!

Weegschaal

Herfst is de perfecte tijd om verliefd te worden om je laatste vlam. Er zit magie in de lucht, en het is leuk om iemand te hebben om te knuffelen tijdens het bekijken van Halloween films. De volle maan in Ram op 1 oktober drijft je naar verandering, terwijl Venus die binnenkomt in Virgo de volgende dag je doelbewust laat denken. Toch, voor je definitief beslist, gebruik je best Pluto’s terugkeer op de vierde om je gevoelens te bestuderen. Wil je deze relatie of wil je niet alleen zijn?

Bij het herbekijken van je huidige relatie, zal de terugtrekking van Mercurius op 13 oktober geesten uit je seksueel verleden terugbrengen om je te bestoken. Analyseer deze relaties en laat ze los. Gelukkig brengt de nieuwe maan in je teken op de zestiende je seks drang terug.

Als je nog steeds vastzit op 22 oktober, zullen Vesta die Maagd binnenkomt en de zon die Schorpioen binnenkomt je aanmoedigen om het advies van je vrienden te volgen. Ze zullen je helpen om dingen uit te vissen. Tegen dat Venus jouw teken binnenkomt op de zevenentwintigste, ben je al klaar om enkele grote veranderingen te maken. Maar laat je niet afschrikken wanneer de volle maan in Stier staat op Halloween, je moet niet alles onmiddellijk veranderen. Neem de tijd.

Schorpioen

Je medeheerser Pluto gaat onmiddellijk naar het aardeteken Steenbok op 4 oktober, wat onmiddellijk duidt op een serieuze maand. Lessen uit het verleden zijn nu duidelijk, en je vraagt je misschien af waarom je de dingen niet zo duidelijk zag een paar maand geleden. Het is best om nu vooruit te gaan, Schorpioen, in plaats van in het verleden te blijven hangen.

Mercurius trekt zich terug in jouw sterke, stille teken op de dertiende, op het punt je zal kunnen vertrouwen op je intuïtie om uit pijnlijke communicatie misstappen te gaan. Je geeft het niet graag toe dat je fout bent (omdat, geef toe, je dat zelden bent!), maar als je het verknald hebt, zeg het gewoon. Het zal iedereen veel tijd besparen.

De zon komt binnen in je besloten teken op 22 oktober, dus je moet enkele doelen kunnen bereiken en enkele taken die je wou doen moeten kunnen voltooien. Jij stelt niet graag ui, dus als er onvoltooide projecten zijn, moet er iets groots zijn dat ze je niet laat afwerken.

De tweede volle maan van de maand komt terecht in de geduldige Stier op de eenendertigste, net op tijd om iets belangrijks af te sluiten. Het verleden eindelijk voor eens en altijd afsluiten, voelt bevrijdend.

Boogschutter

Pluto keert terug in de verantwoordelijke Steenbok op 4 oktober, wat je toont dat iets wat je vroeger hebt meegemaakt niet voor niks was. Zelfs al heb je nog steeds wonden, het is leuk om te weten dat al dat vechten voor een goed doel was. Toon trots je littekens!

Mercurius trekt zich terug in jaloerse schorpioen op de dertiende, waardoor jij snel gewaagde conclusies trekt. Denk je dat je partner vreemdgaat? Denk je dat je beste vriend roddelt over jou? Verdenk je een broer of zus van stelen? Dit zijn erg forse beschuldigingen. Wees zeker dat je duidelijk bewijs hebt voor je erover praat.

De zon volgt Mercurius in Schorpioen op 22 oktober, maar nu kan je je voordeel halen uit de positieve innerlijke sterkte van Schorpioen. Als je iets wou opgeven (misschien een dieet of de job die je echt wil najagen), heb je nu een hernieuwd gevoel van wilskracht en vastberadenheid. Waarom wou je alweer stoppen? Je kan het je niet meer herinneren!

Als liefdevolle Venus de evenwichtige Weegschaal binnenkomt op de zevenentwintigste, wil jij gelijkheid voor iedereen. Sociale rechtvaardigheid is belangrijk voor jou en je hebt misschien een oplossing die voor iedereen zal werken. Het is erg belangrijk om dit niet te delen met de wereld, Schutter.

Steenbok

De combinatie van Venus en Maagd op 2 oktober is niet de meest comfortabele. Je kan problemen hebben met verbinding te maken met geliefden (partners vooral), en financiële ondernemingen kunnen tot stilstand komen. Let op de details nu. Zij zijn veel belangrijker dan het grote verhaal.

Beschouwende Pluto komt terug in je teken op de vierde, waardoor je verder kan gaan met toekomstige activiteiten waaronder verloren tijd inhalen en realisaties die je de laatste paar maanden hebt gehad toepassen. Jij denkt altijd vooruit en de terugkeer van Pluto doet je eraan denken dat er goede dingen in het vooruitzicht zijn als je maximum inspanning levert.

Als de zon in krachtig en intense Schorpioen komt op 22 oktober, kan je je intuïtie en psychische eigenschappen gebruiken om belangrijke beslissingen te maken. Je eerste ingevingen zijn zelden fout in de komende maand, vooral als het komt op de mensen die het dichtst bij jou staan. Een sterke emotionele connectie bindt jou tot iemand nu, en het grenst aan obsessie.

Een volle maan in mede-aarde teken Stier op de eenendertigste is speciaal omdat het de tweede is deze maand. Gebruik deze sterke maanenergie om geduld uit te oefenen in angstige situaties. Als anderen willen wachten, zal jij winnen.

Waterman

Mercurius staat in krachtige Schorpioen als het tegen je thuisplaneet Uranus staat in koppige stier op 7 oktober. Als iemand iets belangrijks vertelt, zullen ze zeker je aandacht krijgen. Nieuws dat je leest op sociale media kan niet waar zijn, maar je zal er niet aan kunnen weerstaan om het te bekijken. Mensen wachten op jouw reactie, dus laat hen niet zien dat je aan het paniekeren bent.

Mercurius trekt zich terug in Schorpioen op de dertiende, waardoor je een ongelofelijke dosis verwarring en frustratie hebt. Het verschil nu is dat je de intuïtieve vibe van dit waterteken kan gebruiken om zelf uit de storingen van de terugtrekkende Mercurius te gaan.

De zon komt in schaduwachtige Schorpioen op 22 oktober, zodat je een maand kan uitkijken naar in het onbekende duiken. Als je een onopgelost mysterie hebt in je leven, is dit de tijd om ernstig onderzoek te doen. De feiten die je zal ontdekken, zullen je nog meer versteld doen staan dan je dacht!

De tweede volle maan van de maand – een blauwe maan – komt aan in de logische stier op de eenendertigste, net op tijd om enkele erg losse eindjes aan elkaar te knopen. Afsluiten vormt een groot deel van deze maansomloop, dus mis de kans niet iets voor eens en altijd te beëindigen – op de juiste manier.

Vissen

Een volle maan in krachtige, vurige Ram op 1 oktober laat je maand op een ongelofelijk vastbesloten manier starten. Je competitieve drive is sterk, maar zelfs als je wil winnen, zal je medelevende kant een ander mens niet achterlaten. Als de loper achter jou valt, zal je je eigen race stoppen om deze persoon over de eindstreep te brengen.

Mercurius trekt zich terug in medewaterteken Schorpioen op de dertiende, waardoor je jouw psychisch vermogen en verhoogde intuïtie moet gebruiken om je erdoor te leiden. Als je het gevoel hebt dat je niet weet wat je aan het doen bent – of waarom dingen fout lopen – kan je onderbewuste je een manier vinden om uit de donkere tunnel te kruipen.

Liefdevolle Venus komt binnen bij Weegschaal op 27 oktober, wat een erg comfortabele plaats is. Je voelt je gerust, omringd door gratie en schoonheid, en je verlangt naar een vredevol bestaan. Als er drama komt, zal je alles doen om het te vermeiden – en hetzelfde geldt voor confrontaties.

De volle maan in Stier om de eenendertigste is de tweede deze maand, wat ook bekend staat als een blauwe maan. Laat de kans om iets goed te maken niet liggen, Vissen. Je zal een lange tijd deze kans niet meer krijgen.

Vorige artikel Wat moet je doen als jij geiler bent dan je partner?
Volgende artikel Wat zorgt voor vroegtijdige Ejaculatie?