Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Kies Je Een Seksspeeltje Voor Haar?

Hoe Kies Je Een Seksspeeltje Voor Haar?

Mannen zijn erg op de hoogte van de toffe kleine seksspeeltjes voor vrouwen en denken er vaak aan om haar een sexy cadeautje te geven, maar weten niet hoe ze het moeten aanpakken. Relax jongens, hier is een gemakkelijke gids om een speeltje uit te kiezen voor haar.

Heb je altijd al de fantasie gehad om je vrouw zichzelf te zien bevredigen met een vibrator of dildo? Heb je haar stiekem altijd al een vibrator willen geven die je kan controleren met een afstandsbediening? Wind het idee dat ze een butt plug gebruikt je echt op? Natuurlijk wel – en ja, daar heb je al aan gedacht!

Korte opmerking: zorg ervoor dat je weet of je vrouw een allergie heeft voor latex, gelei, PVC, vinyl of rubber voor je haar een speeltje koopt. We raden vooral het kopen van een glazen of siliconen vibrator aan aangezien deze materialen het meest luxueus zijn!

Satisfyer

Kies een Speeltje op Basis Van Haar Noden

Denk na over wat ZIJ wil in een speeltje. Wat vindt ze leuk en niet leuk in de slaapkamer? Bijvoorbeeld, haat ze het verschrikkelijk als je haar vingert tijdens de seks? Of wil ze 3-4 vingers in haar? Doet seks op bepaalde momenten pijn? Komt ze gemakkelijk klaar of neemt dat wat tijd en moeite in beslag?

Dit zijn allemaal erg belangrijke vragen, omdat de antwoorden je zullen helpen om het juiste speeltje uit te helpen kiezen. Bijvoorbeeld, als ze het leuk vindt dat je haar vingert tijdens orale seks, dan zal ze waarschijnlijk een grotere Dildo of Vibrator willen; maar als dat niet zo is, dan is een smallere versie wel een goede keuze.

Als ze gemakkelijk en vaak klaarkomt dan hoef je haar geen krachtig speeltje te kopen, maar zal een iets minder krachtig speeltje zijn ding wel doen. Maar als het moeilijker is om haar te laten komen, is een krachtigere motor wel nodig. Ten slotte, als je weet dat ze niet erg van een “realistisch speeltje” houdt, is het geven van realistisch uitziende penis speeltjes zeker niet iets wat je moet doen aangezien zij dat niet aantrekkelijk zal vinden. Denk over wat ze wil en waar ze van zou kunnen genieten op basis van hoe ze de seks met jou beleeft.

Weet welke grootte ze leuk vindt!

Sommige speeltjes zijn te groot en zullen haar geen leuke ervaring geven. Ja, er zijn sommige vrouwen die wel van een groter speeltje genieten, en zelfs extreem voorspel leuk vinden, maar als je niet 100% zeker bent dat je vrouw dit soort stimulatie wil, blijf je beter weg van grote jongens. Vibrators zijn er in een variëteit aan groottes – lengtes – kleuren – en stijlen. Het is echt belangrijk dat je de vagina van je vrouw kent en wat voor haar het leukste aanvoelt. Het is beter om een fout te maken door te voorzichtig te zijn op vlak van een grootte van het speeltje.

Misschien wil ze een speeltje voor jullie beiden?

Vibrators voor koppels, bondage artikelen, bordspelletjes en seksspeeltjes – we vinden het allemaal leuk als je denkt aan ONS plezier als koppel. Ja, standaard speeltjes kunnen ook als koppel gebruikt worden, maar dat is niet hetzelfde als artikelen die de seks spannender kan maken voor jullie beiden. Massagegels, glijmiddel met een smaakje en zo verder zijn ook leuke cadeaus omdat ze sexy en romantisch zijn.

Bondage speeltjes – zoals gewone handboeien of blinddoeken – kunnen haar ook opwinden door het idee dat jij alle controle neemt in het spel. Vibrators voor koppels laten haar zien dat jij ook aan haar orgasme denkt! Ja, speeltjes voor koppels zijn fantastische opties voor vrouwen, vooral as dit de eerste keer is dat je iets koopt.

Vorig artikel Hoe Bereid Je Jezelf Voor Op De Eerste Keer Anale Seks?