Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Verdien Je Geld Als Een Webcam Model?

Hoe Verdien Je Geld Als Een Webcam Model?

Kan je geld verdienen met webcammen? ja! Dit artikel laat zijn hoe je geld verdient als webcam model. Het bevat hints en tips die geschikt zijn voor alle niveaus. Van beginners tot aan ervaren modellen. Het bevat de basisinformatie die je nodig hebt en het behandeld alle problemen of angsten die je kan hebben.

Hoe geld verdienen met webcammen?

Met dit artikel ben je goed op weg om geld te verdienen binnen zeer korte tijd. Als je ooit een carrière overwogen hebt als een webcam model of wanneer je op zoek bent naar een manier om vanuit huis geld te verdienen en geld te verdienen in je vrije tijd, dan is dit artikel voor jou.

Satisfyer

Volg deze stappen voordat je begint

Club Islive is steeds op zoek naar webcammodellen en zullen je individueel een contract aanbieden. Zij nemen een percentage van het geld maar (de meeste van hen) hebben een meerwaarde zoals het promoten van het model op de site, technische ondersteuning, training en ze behandelen schennis van auteursrechten als er enig materiaal gelekt wordt op het internet.

Maak je Account Aan

Selecteer een gebruikersnaam die makkelijk is om te onthouden. Een naam zoals SugarXXXKisser69 is moelijker te onthouden dan een naam zoals SweetMary. Door het kiezen van een naam die makkelijk te onthouden is, heb je een grotere kans op terugkomende bezoekers die dan reguliere klanten kunnen worden.

Een belangrijk onderdeel van het worden van een goedbetaald model zijn de reguliere klanten. Wanneer je een gebruikersnaam kiest, weet dan ook zeker dat deze beschikbaar is op Twitter en andere social media waar jij jezelf op wilt promoten. Het hebben van dezelfde gebruikersnaam maakt het makkelijker voor jou om jezelf te promoten en nieuwe bezoekers naar de webcam site te trekken waar jij op zit.

Maak Een Webcam Profiel

Upload foto’s van hoge kwaliteit van jezelf. Deze moeten kleurrijk zijn en genomen zijn op verschillende locaties en de aandacht van het lid trekken. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Weet keer dat die van jou de dingen zeggen om leden aan te trekken.
Beschik over een MINIMUM van 7 foto’s verspreid over 3 albums. We zien enorm vaak dat je meer bezoekers aantrekt en meer geld verdiend wanneer je meerdere foto’s hebt van hoge kwaliteit.

Selecteer de foto die de meeste aandacht trekt als je hoofdfoto. Dit is de foto die mensen zien wanneer je online bent. Wanneer leden bladeren door de galerij van onlinemodellen, wil je dat jouw foto ze uitnodigt om bij jou binnen te komen.

Vul je omschrijving compleet in

Vertel gedetailleerd over jezelf (geen persoonlijke informatie!) en wat je bereid bent om te doen op de camera in privégesprekken. Bespreek je kinks en fetishes zodat leden die hiernaar op zoek zijn, jou kunnen vinden. Sommige sites hebben de mogelijkheid om een tekst bovenaan de chatbox te zetten.

Het is een goed idee om dit als een verkoop kans te zien. Zeg wat je bereid bent om te doen en voor hoeveel tokens. Wanneer jij je inschrijft, kan je even kijken naar andere modellen om zo een idee te krijgen wat je hier kan vertellen.

Doe een Pre-Show Set up

Gebruik een webcam van hoge kwaliteit. Een webcam van 1 megapixel werkt, maar des te hoger de videokwaliteit, des te meer geld je verdient. De meeste websites laten modellen zien die een camera hebben van hoge kwaliteit zodat ze meer verkeer krijgen. Een standaard webcam van hoge kwaliteit die om elke cam site geaccepteerd wordt en door veel modellen wordt gebruikt is de Logitech 720p Webcam Pro 900. Een andere is de Logitech HD Pro Webcam C910, die hoge kwaliteit in HD levert.

Verlichting, verlichting, verlichting!

Zorg ervoor dat je genoeg verlichting hebt zodat je goed tevoorschijn komt voor de camera. Beschik over tenminste 2 lichtbronnen, maar drie of vier voorkomen dat jij schaduwen over je gezicht hebt. Voorkom dat je niet oplicht als een kerstboom. Te veel verlichting is ook niet goed.

Maar je werkplek schoon

Zorg ervoor dat het gebied rondom jou en achter jou schoon is en geen rotzooi bevat. Je kan het een beetje inrichten om zo je omgeving wat aantrekkelijker te maken en de stemming erin te brengen maar je wilt de focus op jou leggen en niet op de dingen en objecten bij jou in de buurt.

Zorg ervoor dat speeltjes die je kan gebruiken op de camera, dichtbij liggen

Je wilt niet weggaan zodat mensen op je moeten wachten omdat je niet voor de camera zit omdat je wat opzoekt. Wanneer een speeltje bij jou in de buurt ligt, kan je dit al aan je toeschouwers laten zien en ze op deze manier uit te nodigen voor een privégesprek omdat ze al weten dat je deze speeltjes hebt.

Kleed je in iets verleidelijk en iets wat je beste punten van je lichaam laat zien

Zorg er ook voor dat je meerdere outfits hebt. Sommige mensen houden van rollespellen, dus je wilt deze outfits bij je in de buurt hebben liggen. Ze zullen je meenemen in een privégesprek wanneer ze zien dat je de outfits hebt voor de rol die ze zoeken.

Plan vooruit!

Als het aankomt op speeltjes en kleding, denk er dan aan wat je wilt gebruiken, waar ze om kunnen vragen en leg deze allemaal klaar. Je kan ook spelletjes of wedstrijden spelen met de mensen die je bekijken.

Kom schoon voor de dag!

Voordat je voor de camera zit, ga eerst douchen en maak jezelf schoon. Scheer jezelf. Maak je haar mooi en gebruik de make-up die je wilt gebruiken. Onthoud, jij bent het product, dus hoe beter jij eruitziet, des te meer geld je kan verdienen. Haal diep adem en ontspan. Het komt goed. Nerveus zijn is iets wat op de camera te zien kan zijn.

Begin te spelen – Show Time

Haal die adem en ontspan. Nu ga je live. Ten eerste moet je weten dat, ook al werd de nadruk gelegd op hoe je eruitziet in de Pre-Show, je hoeft niet te beschikken over supermodel looks. Het meest belangrijke van webcam modeling is jouw persoonlijkheid. Mensen willen weten wie je bent. Wees niet bang voor jezelf.

Ga het leuk hebben!

Begin niet aan een show door alleen aan het geld te denken. Dat komt goed, maar modellen die alleen voor het geld op de camera te zien zijn, zijn echt niet zo leuk als degene die probeert te genieten van het werk. Mensen betalen voor tijd met jou als ze jou leuk en vermakelijk vinden. Dus laat je wilde en leuke kant lekker tevoorschijn komen.

Gebruik audio

Mensen horen je liever spreken dan typen. Je kan ook veel meer zeggen met je stem omdat je verschillende tonen kan gebruiken en uitdrukkingen die niet tevoorschijn komen tijdens het typen. Mensen horen je giechelen, fluisteren en kreunen. Dat is een deel van het complete pakket waar ze voor willen betalen.

Wees altijd vriendelijk en beleefd

Als iemand besluit om zich storend te gedragen, verzoek hem of haar dan vriendelijk om te stoppen. Wanneer hij of zij dit niet doet, ga dit dan niet uitvechten. Kick of verban de persoon gewoon. Vechten met deze persoon neemt alleen maar de aandacht weg van diegenen die jou betalen voor de aandacht.

Praat met iedereen en laat iedereen weten dat jij ze ziet

De betalende leden van de site moeten meer aandacht krijgen, maar mensen die gratis kijken, kunnen veranderen in betalende leden. Negeer dus niemand.
Leer de bijnamen of echte namen van de mensen kennen die vaker jouw chatroom bezoeken. Des te meer zij het gevoel krijgen dat jullie elkaar kennen, des te vaker zij terug zullen komen en met jou een privé chat aangaan. Zorg er ook altijd voor om nieuwe leden te verwelkomen. Zij kunnen privé met jou gaan en nieuwe reguliere bezoekers worden. Des te meer reguliere bezoekers, des te meer tijd je besteed in privégesprekken zodat je meer geld verdient.

Als iemand vraagt of je single bent, zeg dan dat je dat bent ook al is dat niet zo. Dit geeft de ander de fantasie dat jullie op een dag samen kunnen zijn in een relatie. Dat gebeurt natuurlijk nooit, maar de fantasie kan de persoon steeds terug laten komen als reguliere klant.
Pas op voor bedelaars! Je zult mensen tegenkomen die je smeken om iets te doen tijdens de gratis chat.

Normaal gesproken willen ze een deel van je lichaam zien of ze willen dat je iets doet. Soms beloven ze je zelfs dat ze je meenemen in een privé chat, maar dat doen ze bijna nooit. Het is goed om altijd leden te beantwoorden en zodra je wat meer ervaring hebt opgedaan zal je zien wanneer een verzoek opgevolgd kan worden en welke je beter links kan laten liggen totdat iemand betaald.

Wees niet bang op speeltjes te gebruiken die je klaar hebt liggen

En laat diegenen die jou bekijken weten wat je hebt liggen. Dit zal meer privégesprekken opleveren. Neem de tijd om zo nu en dan op te staan. Dans een beetje, laat je bloed goed stromen en je enthousiasme oplaaien. Als je daar alleen maar verveeld zit, zal je merken dat het veel moeilijker is om privégesprekken te krijgen.

Promoot jezelf

De meeste websites laten hun leden zien welke modellen nieuw zijn zodat meer mensen in je chatroom komen om het nieuwe model te bekijken. Tijdens deze periode kan je het beste ervoor zorgen dat je deze nieuwsgierige mensen veranderd in reguliere leden. Het volgen van bovenstaande tips kan helpen.

Maak een schema!

Voordat je met de eerste show begint, besluit je eerst welk schema je hebt voor je tijd voor de camera. Dit maakt het veel makkelijker voor diegenen die je later willen vinden omdat ze weten wanneer je weer te zien bent. Dit is een van de meest belangrijke onderdelen om een top betaald model te worden. Wanneer de reguliere leden weten wanneer je online bent, is de kans ook groter dat zij dan online zijn zodat je meer van je tijd in privégesprekken zit in plaats van in gratis chats.

Gebruik Twitter

Wanneer je voor het eerst begint, zoek dan eerst naar Twitter Accounts van populaire modellen. Volg dan hun mannelijke volgers. Niet maar dan 40 per 8 uur. Zelfs wanneer Twitter 1000 volgers per dag toestaat, moet je het rustig aan doen. Sommigen zullen jou dan ook volgen, dus binnen enkele dagen zal je moeten beschikken over een groot aantal potentiele klanten zodat jij kan beginnen met adverteren.

Stuur ze bijvoorbeeld een tweet wanneer jij online bent! Verstuur status updates, foto’s, promoties en/of kortingen. Tweet alleen niet te veel.
Zorg ervoor dat je een foto van jezelf hebt op Twitter. Dat zal mensen aanmoedigen om jou te bezoeken op de cam. Tweet ook vaak. Je hoeft niet de hele dag op Twitter te zijn, maar 3-4 tweets per dag zal ervoor zorgen dat je in de feeds tevoorschijn komt.
Laat je persoonlijkheid in je tweets zien. Je moet tweeten over wanneer je online bent, maar als dit alles is wat je doet, komt dat niet goed over op mensen. Tweet foto’s van jezelf, wat je doet met je dag, dingen die je leuk vindt, etc.

Promoot je profiel

Dit kan je op Twitter en op andere social media network sites doen. Voeg een link toe van je website in je profiel. Op deze manier is het mogelijk dat mensen klikken op de link wanneer ze komen om te zien wie je bent. Gebruik bitly om de links kleiner te maken en deze aan ta passen.
Maak je eigen website over jezelf en je webcam activiteiten.

Voeg alleen geen persoonlijke informatie toe waardoor mensen jou kunnen vinden. Vraag ook om privacy van het domein zodat mensen jouw informatie niet op kunnen zoeken. Een goed gemaakte website kan je voorzien van meer verkeer van Google en andere zoekmachines. Het maakt het ook mogelijk om te beschikken over een andere plek om met potentiele en reguliere klanten te communiceren.

Maak een Facebook fan pagina

Vermijd het om een link te plaatsen naar je echte Facebook account. Op de Facebookpagina kan je ook met de mensen communiceren en hier kan je dan reguliere klanten van maken. Je kan ook je onlinetijden promoten of laten weten wanneer je buiten een schema om op de cam te zien bent.

Maak gebruik van alle voorzieningen van de site van de webcam. Sommigen hebben fanclubs die je meer mogelijkheden geven om geld te verdienen. Anderen maken het mogelijk om foto’s en video’s te verkopen. Haal voordeel uit deze dingen en promoot deze op je eigen social networks.

Vorig artikel Hoe Bereid Je Jezelf Voor Op De Eerste Keer Anale Seks?