Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Glijmiddel Gebruiken?

Waarom Glijmiddel Gebruiken?

We weten niet zeker waarom glijmiddel bij mensen taboe is, maar ik heb al te vaak gehoord: "Ik heb geen glijmiddel nodig" en "Ik ben niet oud, waarom zou ik glijmiddel nodig hebben"! Waarom krijgt glijmiddel tegenwoordig zo'n slechte reputatie bij koppels? In alle ernst, wie zegt dat je "een betere minnaar" bent als je geen glijding hoeft te gebruiken? Betekent het gebruik van glijmiddel dat je niet seksueel opgewonden bent? Maakt het je een watje om glijmiddel te gebruiken tijdens de seks? Dit zijn slechts een paar van de verbijsterende vragen die door ons hoofd gaan over dit onderwerp. Hier zijn slechts een paar redenen waarom je altijd glijmiddel in je moet gebruiken.

Satisfyer

Droogte gebeurt

Het kan me niet schelen hoe seksueel opgewonden je wordt, of hoe gemakkelijk je het doet, op een gegeven moment zal er droogte ontstaan! Je zou uitgedroogd kunnen zijn, op medicijnen, een hormonale onbalans hebben of een andere verschillende reden, maar op een bepaald moment in je leven zal je vagina niet zo gladjes nat worden als je zou willen of nodig hebt. Dus als dit gebeurt en je hebt geen glijmiddel, wat doe je dan? Macht doorvoeren en seks hebben die iets pijnlijker is dan het zou moeten zijn. Haal wat glijmiddel dames! Hou het bij de hand en maak je nooit meer zorgen over droge dagen!

Niet alleen voor de seks

Hé, glijmiddel is niet alleen voor de seks, weet je! Glijmiddel is fantastisch voor masturbatie met of zonder speelgoed (laat je vingers heerlijk glijden), voor mannelijke masturbatie die een inkeping in de droge hand heeft, en voor blowjobs (gebruik Eetbaar Glijmiddel) en handjobs ook! Glijmiddel is een leuke en praktische aanvulling op allerlei vormen van seksueel spel, voorspel en natuurlijk op het vrijen!

Je kunt langer doorgaan

Soms hebben we een partner die het lang kan uithouden tijdens de seks - of hij houdt van veel voorspel voor de seks. Vrouwen hebben de neiging om orgasmes te hebben en uiteindelijk hebben ze misschien geen orgasmes meer. Meestal tijdens het voorspel kunnen ze veel hebben, maar tijdens de daadwerkelijke gemeenschap kunnen ze dat niet hebben. Wanneer u niet langer orgasmen (of als u veel eerder hebt gehad) uw vaginale afscheidingen soort van verminderen, die kan leiden tot droogte. Het toevoegen van een beetje glijmiddel tijdens de seks zal hem helpen om het langer vol te houden zonder het verklikkerlicht van een uitdrogende vagina.

Altijd glijmiddel tijdens anale seks

Het kan me niet schelen wat je in porno hebt gezien, je hebt glijmiddel nodig voor anale seks. Lees dat nog eens: JE HEBT GLIJMIDDEL NODIG VOOR ANALE SEKS! Het anale kanaal is niet vochtig, het is dun en delicaat en zal gemakkelijk scheuren (ouch) dus waarom, oh waarom zou je ooit anale seks hebben of anaal spelen zonder glijmiddel? Nee, speeksel is GEEN glijmiddel. Je hebt een langdurig (bij voorkeur Silicone) glijmiddel nodig dat anale seks zo aangenaam mogelijk maakt en zou moeten zijn! Glijmiddel tijdens de anale seks is een no-brainer en als u geen glijmiddel gebruikt tijdens de anale seks, wat of wie is dan de no-brainer?

Seksspeeltjes

Of u nu seks heeft met een iemand of uw seksspeeltjes gebruikt, glijmiddel maakt het beter, gladder, leuker en leuker. Aangezien seksspeeltjes een groot deel van veel vrouwenlevens uitmaken, is het belangrijk om het juiste glijmiddel te hebben voor gebruik met speeltjes. Riskeer geen persoonlijk letsel omdat u geen glijmiddel bij de hand hebt! Het gebruik van glijmiddel voor masturbatie met seksspeeltjes is erg belangrijk en het zal ook helpen om het speelgoed in topvorm te houden - zolang je het juiste glijmiddel gebruikt en het voor en na het spelen wast!

Vorig artikel Hoe Bereid Je Jezelf Voor Op De Eerste Keer Anale Seks?