Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Zijn De Beste Plekken In Je Huis Om Seks Te Hebben?

Wat Zijn De Beste Plekken In Je Huis Om Seks Te Hebben?

Seks in de slaapkamer met of zonder sextoys is super. Het is comfortabel, zorgt voor wat gezelligheid en vormt een veilige plek om van elkaar te kunnen genieten.

Maar als je merkt dat je verveeld raakt en opzoek bent naar een manier om de boel wat spannender te maken, hoef je niet ver te zoeken. Sterker nog, kijk eens buiten je slaapkamer, je huis heeft een overvloed aan geweldige plekken om de seks wat spannender te maken.

Vandaag bespreken we 7 sexy plekken in je eigen huis om seks te hebben, van de meest brave tot de meest extreme, alleen voor de échte adrenaline junkies:

Satisfyer

De bank in de woonkamer

Spicy score: 1/5

De bank is een van de beste plekken om seks te hebben buiten je slaapkamer als je niet weet waar je moet beginnen. Het is veilig, comfortabel en je besteedt er waarschijnlijk toch wel een flinke tijd van je dag op.

Het goede nieuws is dat je bank een goede plek is voor een groot aantal verschillende standjes met je partner en sommige standjes zoals de cowgirl zijn zelfs gemakkelijker en fijner omdat je bank support biedt op zo’n manier dat je bed dat niet kan.

Als je lekker lui bent, probeer dan te spoonen. Ga liggen met je partner aan je zij, net als wanneer je knuffelt, en laat hen je van achteren penetreren. Het is het ultieme standje voor op je luie zondag in bed, maar kan ook een geweldige manier zijn om even lekker te ontspannen na een lange dag.

Zet Netflix op terwijl je bezig bent of als je je extra stout voelt, zet dan lekker wat porno op om samen van te genieten terwijl jullie seks hebben op de bank.

Een ander standje dat geweldig op de bank is cowgirl. Laat je partner op hun rug liggen op de bank terwijl je op hun schoot gaat zitten. Houd een been op de grond om een betere controle te hebben over de hoe ken snelheid terwijl je je partner berijdt.

Het Aanrecht

Spicy score: 2/5

Seks op de tafel is geweldig, maar heb je al eens seks gehad op het aanrecht? Het is een van de meest ondergewaardeerde plekken in je huis om seks te hebben en er ligt zoveel potentie in verscholen.

Een ding dat geweldig is aan deze plek is de veelzijdigheid. Het is perfect voor orale seks, terwijl één partner comfortabel op het aanrecht zit en de ander op zijn/haar knieën zit en aan de slag gaat. Je kan een stoel pakken als knielen moeilijk gaat en tussen je partners benen gaan zitten voor wat comfort.

 Een andere manier om van het aanrecht te genieten is door een partner voorover te laten buigen terwijl de andere partner hem/haar van achteren penetreert. Als je een stenen aanrecht hebt zorgt de koele sensatie op je buik en tepels voor extra stimulatie, wat alles alleen maar hotter zal maken.

Als je liever oogcontact wilt maken en houdt van veel huidcontact, is het standje waarbij een partner op het aanrecht zit en de ander tussen zijn/haar benen is geklemd terwijl die de andere partner penetreert perfect voor jou. De partner op het aanrecht heeft de controle over de snelheid en de diepte van de penetratie met hun benen.

En laten we de spatels en andere tools die je bij de hand hebt niet vergeten voor een beetje extra kinky actie… Ben je al overtuigd dat het aanrecht een van de beste plekken is om seks te hebben?

De Spiegel in de Gang

Spicy score: 2/5

De meeste mensen hebben een Spiegel in de gang, wat de beste plek is om seks te hebben met je partner als jullie snel verveeld raken in de slaapkamer. Naar jezelf kijken tijdens het vrijen is een van de heetste dingen en je kan doggy style doen terwijl je oogcontact houdt.

Kleed je uit, vind een comfortabele positie voor de spiegel waarmee jullie beiden een uitzicht hebben en heb plezier. Je kan doggy style doen als er genoeg ruimte is om voorover te buigen voor de Spiegel. Als je een lange spiegel hebt die tegen de muur aanstaat, ga dan op handen en voeten staan en kijk of dat standje werkt.

Een andere optie, als je een lange spiegel hebt, is om er seks tegenaan te hebben. De onderste partner plaatst zijn/haar handen aan beide kanten van de spiegel en leunt naar voren terwijl de andere partner hem/haar van achteren penetreert. Als je het niet erg vindt om je spiegel vaak schoon te maken, kan je de spiegel zelf vasthouden, maar druk niet te hard omdat het glas dan kan breken.

Niets kan de sexy tijd zo erg verzoeken als ene bezoekje aan de Spoedeisende Hulp.

Inloopkast

Spicy score: 3/5

Het is donker, het is duister en er is niet veel bewegingsruimte dus je moet dichtbij elkaar blijven. Vanwege deze redenen is een inloopkast een van de beste plekken om seks te hebben thuis. 

Je kan met de deur open of dicht seks hebben, afhankelijk van de verlichting en hoeveel zuurstof jullie beiden hebben met een gesloten deur. Als er niet veel ruimte op de vloer is, is het het beste als je seks hebt tegen de muur.

Een partner kan de andere complete van de vloer tillen, waardoor die zijn/haar benen om het middel van de ander te slaan. Als je daar niet helemaal comfortabel mee bent kan je één been om je partner heen slaan, zodat je toch nog een goede hoek voor de penetratie hebt.

Als je het nog verder wilt nemen, kunnen jullie beiden doen alsof jullie in het openbaar zijn en even stout bezig zijn, terwijl jullie natuurlijk gewoon thuis zijn. Een klein beetje een rollenspel en wat fantasie kunnen een simpele handeling in iets magisch veranderen.

Op het Toilet

Spicy score: 4/5

Seks in de badkamer is fantastisch, maar je douche is niet de enige plek waar je seks kan hebben. Je toilet biedt misschien wel de juiste hoeveelheid frisheid waar je opzoek naar bent in je seksleven en het is een van de beste plekken om seks te hebben.

Het is echt een ondergewaardeerde plek voor orale seks. De ene partner zit bovenop de toilettank. Doe de bril dicht, zodat de tweede partner hier tussen de benen van de ander op kan zitten. Dit is de perfecte positie voor oraal en je op een unieke plek bevinden voegt echt iets leuks toe.

Een andere optie is dat de onderste partner met een been op de toiletbril knielt en naar voren buigt terwijl de ander hem/haar van achteren penetreert. De onderste partner kan de tank voor support gebruiken en zo de hoek en de diepte van de penetratie beheersen.

Het Balkon

Spicy score: 4/5

Als je appartement een balkon heeft, kan je een gezonde dosis exhibitionisme gaan ontdekken waarmee je sexy time echt wel wat spannender maakt. Het maakt niet uit of je balkon is afgesloten, open is of gedeeltelijk open. Het is een van de beste plekken om buiten je slaapkamer te vrijen.

Als je balkon (gedeeltelijk) is afgesloten kan je wat dekens en kussen op de grond leggen en zo een fijne en gezellige plek voor jou en je partner creëren. Hang ook wat lichtjes op voor extra sfeer.

Je kan hier gemakkelijk allerlei verschillende standjes uitproberen zonder dat je je druk hoeft te maken over of andere mensen je kunnen zien, maar onthoud wel dat anderen jullie kunnen horen.

Als je balkon niet is afgesloten en alleen een railing heeft voor het glas, kan je nog steeds een leuke tijd beleven. De beste manier is om te wachten tot de avond als je bang bent dat mensen je zien.

Een partner zit op de stoel of de bank op het balkon, terwijl de andere op zijn/haar schoot zit en hen berijdt. Je kan een deken over hun schoot heen gooien om wat privacy te bieden. De bovenste partner heeft controle over de diepte van de penetratie en de snelheid. Het idee dat je gezien kan worden zal het alleen maar spannender maken.

Het Dak

Spicy score: 5/5

De laatste plek is niet voor mensen met een zwakke maag en er moet heel voorzichtig mee worden omgegaan, omdat je erg makkelijk van het dak kan vallen. Als je dit juist doet kan het een van de beste plekken zijn om seks te hebben en zal het erg belonend voelen.

Als je in een huis woont met een redelijk plat dak waar je kan komen, richt dan een gezellig hoekje in met dekens en kaarsen om naar de sterren te kijken en seks te hebben en zo de boel wat spannender te maken. Zorg er wel voor dat je zeker weet dat het dak hier niet te steil of glad voor is, aangezien dat alles wel een stuk moeilijker kan maken.

Zelfs als je in een appartement woont, is de kans groot dat er een dak is waar je toegang toe hebt. Als het beleid het toelaat en je veilig op het dak kan komen, neem je partner dan mee en klim op het dak.

Seks op het dak van een appartementengebouw vraagt wel om een vluggertje en de spanning van de hele gebeurtenis zal jullie helemaal opgewonden maken. Zeker een seks ervaring om te onthouden.

Vorig artikel Wat Is Sensuele Dominantie?
Volgend artikel Wat Zijn De Voordelen & Nadelen Van Intiem Scheren?