Betalen

Bij Erovibes.nl kan u kosteloos veilig en discreet online betalen via verschillende methodes. Omdat uw discretie belangrijk is voor ons zal op uw bankafschriften niets terug vinden van onze webshop. Al onze online betalingen worden afgehandeld door Mollie & Paypal.


iDEAL

Sinds de introductie in 2005 heeft de betaalmethode iDEAL aan populariteit gewonnen. Het is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen eenvoudig gebruik maken van iDEAL. 

U kunt met iDEAL direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.

iDEAL is eent online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.


Bancontact

Bancontact is een online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact .Met Bancontact/Mister Cash kunt u direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.

De voordelen:
● realtime betaling
● hoog bereik in België
● vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode


Paypal

PayPal is een online betalingssysteem dat u toelaat sneller, makkelijker en vooral veiliger online te betalen. Met nauwelijks een paar kliks kunt u betalen! PayPal is helemaal gratis voor u en kan het ook gebruiken voor veilig shoppen op websites zoals Ebay en Marktplaats.nl

Visa

Wereldwijd is Visa de nummer 1 in creditkaarten. Visa staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Klanten met een Visa Kaart kunnen gemakkelijk online producten aanschaffen. U kunt met een Visa Kaart  snel en efficiënt betalen.

Zekerheid met Visa
Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3D Secure technologie, geïntroduceerd. onder de naam 'Verified bij Visa' Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger.

De voordelen:
● veilige betaling via 3D Secure
● veilige en makkelijke betaalmethode
● wereldwijd bereik


Mastercard

MasterCard is uitgegroeid tot een volwaardig creditcardnetwerk en te vergelijken met Visa. Klanten met een MasterCard kunnen gemakkelijk online producten aanschaffen. U kunt met een MasterCard snel en efficiënt betalen.

Zekerheid met MasterCard
Sinds 2010 maakt MasterCard gebruik van 3D Secure technologie geïntroduceerd onder de naam 'MasterCard® SecureCode'. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger.

De voordelen:
● veilige betaling via 3D Secure
● veilige en makkelijke betaalmethode
● wereldwijd bereik


Maestro

Niet alle buitenlandse bezoekers beschikken namelijk over een creditcard. Wél hebben ze vaak een bankpas met het rood/blauwe Maestro logo. Engelse, Spaanse, Franse, Oostenrijkse en Belgische klanten kunnen voortaan eenvoudig en snel online betalen via Maestro.

De voordelen:
● realtime betaling
● Europees bereik
● vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode


veilig betalen