2000 afhaalpunten

Gratis verzending van je pakje in November!

Haal je pakje zelf op in een DHL afhaalpunt of een DHL pakjesautomaat in je buurt, het is handig want je loopt geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een berichtje via email of sms. Je hebt nu 7 werkdagen om je pakje op te halen.

Voordelen DHL afhaalpunten

- Ophalen wanneer & wanneer het je uitkomt
- Notificatie via email of sms

DHL pakjesautomaat

Je pakje ophalen via een DHL pakjesautomaat in de buurt is superhandig. Je kunt er dag en nacht terecht, en hoeft nooit meer te wachten op een bezorger. Je hebt zelfs een week om je pakje op te pikken. Alle tijd van de wereld dus.

Zodra de DHL bezorger je pakket in een DHL pakjesautomaat heeft bezorgd, krijg jij een afhaalcode via e-mail of sms. Vanaf nu heb je een week om het pakje op te halen. Dag en nacht. Ben je zover? Dan tik je de code in op het display van de DHL pakjesautomaat, en de buit is binnen.

Je pakje volgen

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je pakje is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Na het plaatsen van je bestelling zal je van ons een mail met track en trace link ontvangen.


Je pakje zelf ophalen!