Sla stap over

Penisring

Penisringen kopen - Bestel discreet een penisring

Een penisring (een cockring) kopen doe je discreet bij Erovibes. Met penisringen behoud je een langere erectie en ongelooflijk populair zijn want het zijn een van de sextoys waar zowel mannen als vrouwen tegelijkertijd van kunnen genieten. Penisringen werken doordat ze strak om de basis van de penis zitten waardoor de bloedtoevoer van de penis wordt verminderd. Door het beperken van de bloedtoevoer kan de lust en het uithoudingsvermogen verhoogt worden, waardoor de ejaculatie uitgesteld kan worden.

Erovibes biedt een variëteit aan cockringen voor elke voorkeur. Van materiaal en grootte tot stijl en ontwerp, ze zijn divers genoeg om elke gebruiker te plezieren. Onze aanbod bevat rekbare varianten voor maximaal comfort en strakkere ringen voor een betere erectie. Ook zijn er extra opties verkrijgbaar zoals anale beads, plugs en scrotum ringen.

Een van de meest populaire zijn de ringen met vibratie. Vibrerende penisringen hebben meestal een kleine vibrator en clitorisstimulator voor extra genot tijdens de seks voor jezelf en je geliefde. Of je het nu gebruikt tijdens de seks met een partner of een solosessie, ze bieden maximaal genot in een compact handsfree design.

Verbeter je seksleven met een penisring voor mannen! Ze zijn innovatieve seks tools voor stellen die mannen een hardere erectie geven en het seksueel uithoudingsvermogen verbeteren. Deze seksspeeltjes werken door de bloedsomloop in de penis te beperken, wat de penis dikker en harder maakt! Penis ringen kunnen je helpen om het seksueel genot voor alle mannen te verbeteren, wat voordelig is voor jou en je lover. Geniet van beter seks en geef je partner de beste seks ooit met een penisring!

Train je lichaam om het langer uit te houden tijdens seks zodat je kan genieten van sterkere orgasmes. Geef je partner de seks waar zij zo naar verlangt. Je kunt zelfs een penisring gebruiken tijdens het masturberen voor sterkere erecties en een intensere climax terwijl jij geniet van solo plezier. Het is de beste manier om je seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren!

Ze zijn speciaal behulpzaam voor mannen met een lichte seksuele stoornis of een erectiestoornis. Ze kunnen worden gebruikt op een harde of semi-erecte penis. Erectiestoornissen kunnen een negatieve invloed hebben op je seks drive en seksuele intimiteit en dit kan schadelijk zijn voor je romantische relatie. Ze helpen je om het langer uit te houden in bed zodat jij en je partner kunnen genieten van beter seksueel plezier en erotische passie. Laat seksuele problemen niet in de weg staan van jouw orgasme!

Ontvang de heerlijke seksuele bevrediging die jij verdient met een penisring! Je krijgt nog steeds al die geweldige stimulatie van penetratie seks zonder een verminderde gevoeligheid of een gevoel van afstand tussen jou en je partner. Geniet van langer durende erecties en betere orgasmes met een seks stimulator voor mannen en stelletjes. Ze zijn simpele en effectieve seksspeeltjes voor een beter seksleven!

Verbeter de seksuele stimulatie voor jou en haar met een vibrerende penisring! Ze komen met kleine bullet vibrators om zo jouw lul en haar clitoris te stimuleren, wat dan weer helpt om een beter orgasme te krijgen! De meeste vrouwen zijn afhankelijk van stimulatie op de clit om hun klaar te later komen, dus help haar klaarkomen met een vibrerende penisring die haar de krachtige vibes geeft die zij nodig heeft.

Ze kunnen jou en je lover helpen om te genieten van betere seksuele ervaringen en kinky intieme spanningen! Hou het langer uit in bed en geniet van de meest krachtige orasmes tijdens masturbatie of tijdens de seks met een penisring! Verbeter je liefdesleven en geef je partner de beste seks met een erectie-verbeterende seks stimulator voor mannen, mannen met erectiestoornissen en stelletjes!

Geniet van betere seks en verhoogde intimiteit met het gebruik van een penisring voor mannen! Deze seks speeltjes geven mannen een betere erectie en laat het ze langer uithouden in bed. Of je nu je seksuele uithoudingsvermogen wilt verbeteren, of je symptomen van erectiestoornissen wilt verlichten, een penis ring is de seks stimulator voor jou!