Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Gay Shop

Gay Shop

Gaytoys Kopen

Zoekt u een de beste gaytoys? Dan moet u zeker onze Gay Shop bekijken! Met ons brede aanbod van gay sextoys in onze gay sexshop, kan je er zeker van zijn dat je iets vindt waarop je niet kunt wachten om deze uit te proberen. Wij bieden anale seksspeeltjes aan die alle koppels tevreden houdt en ook diegenen die anale seksactiviteiten willen toevoegen aan hun soloseks. Of je nu op zoek bent naar een lekkere vibrerende anale plug, een massager voor prostaatstimulatie of je eerste set anal beads; wij weten zeker dat wij hebben waar jij naar op zoek bent.

Gay Sextoys voor beginners & gevorderden

Als je nieuw bent op het gebied van anale speeltjes, hebben wij genoeg kits die perfect zijn voor beginners, inclusief startspeeltjes en glijmiddel. Voor diegenen die meer ervaren zijn met anale activiteiten, bieden wij ook grotere, geavanceerde items aan. Anale activiteiten geen taboe zoals dat eerst wel zo was. Het is nu veranderd in een populaire manier om te experimenteren in de slaapkamer en kan een enorme speelfactor toevoegen aan je speeltijd repertoire.

Breed aanbod in anale speeltjes

Met ons brede aanbod van anale speeltjes, kan je er zeker van zijn dat je iets vindt waarop je niet kunt wachten om deze uit te proberen. Wij bieden anale speeltjes aan die alle mannen tevreden houdt en ook diegenen die anale seksactiviteiten willen toevoegen aan hun solo seks. Of je nu op zoek bent naar een vibrerende anale plug, een massager voor prostaatstimulatie of je eerste set anal beads. Wij weten zeker dat wij hebben waar jij naar op zoek bent.

Vind een Butt Buddy

Anale vibrators zijn perfect voor diegenen die al ervaring hebben met de sensatie van vibraties op andere plekken van het lichaam. Beschikbaar in verschillende maten en vormen, is er zeker één die bij je past. Deze geweldige “butt buddies” zorgen voor een fantastische penetratie en een geweldige sensatie aan de sluitspier ringen, waardoor jij het beste orgasme ooit krijgt!

Butt Plugs

Butt plugs kunnen worden gebruikt om de anus uit te rekken voordat je van iets groters geniet zoals een anale dildo of een penis. Deze kunnen ook worden gebruikt voor stimulatie op langere termijn en veel mensen dragen een butt plug terwijl ze met hun dagelijkse activiteiten bezig zijn – het maakt een bezoek aan de supermarkt in ieder geval een stuk spannender.

Anal beads

Anal beads zijn kralen die bij elkaar worden gehouden door een flexibel materiaal. Ideaal voor beginners kunnen deze anal beads gebruikt worden voor een unieke anale stimulatie of tijdens het masturberen of vrijen. De eerste beads zijn meestal klein maar worden langzaam groter zodat je meer kan genieten van de grootte en breedte. Trek deze beads er vlak voor een orgasme uit om zo te genieten van een intense ervaring zoals nooit tevoren!