Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Sextoys Koppels

sextoys-koppels

Sextoys Koppels Kopen

De beste sextoys voor koppels kopen doe je bij Erovibes. Hier vinden jullie alles wat jullie nodig hebben voor een spannende en seksuele bevredigende avond. We hebben een mooie collectie in koppel vibrators die jullie samen kunnen gebruiken tijdens de seks en zo beiden een knallend orgasme beleven! Breng jullie seksleven naar een andere niveau met sexspeeltjes speciaal gemaakt voor stelletjes.

Vibrators met App

Ook hebben vibrators die op afstand kunnen bestuurd worden met een smartphone dus waar je partner zich ook bevindt, hij kan je vanop afstand lekker bevredigen! Uiteraard hebben we ook de klassieke vibrerende eitjes op afstandsbediening die jullie kunnen gebruiken bijvoorbeeld in de bioscoop of bij een etentje met de schoonfamilie!

Voorbinders

Verder hebben wij ook een mooi aanbod in voorbinders waar jij je partner urenlang mee kan penetreren. Ook hebben we voorbinders voor “hem”! Draai de rollen eens om en laat jouw vrouwtje jou eens lekker nemen!

Penisringen

Mannen die graag een langere erectie willen om zo hun partner langere te kunnen verwennen daar hebben we een zeer uitgebreide collectie in penisringen voor! De niet vibrerende penisringen helpen jou langer je erectie te behouden. Wil je tijdens het penetreren je partner een extra stimulans geven bekijk dan de vibrerende penisringen.

Sexmeubelen

Buiten het bed zijn er natuurlijk veel spannende plaatsen om de liefde te bedrijven maar hebben jullie aan eens gedacht aan meubelen die speciaal gemaakt zijn voor seks? Nee? Neem dan zeker eens een kijkje in onze rubriek seksmeubelen.

Verder zijn er nog erotische geschenken om jouw partner te verassen en uiteraard ga je hier zelf ook van profiteren! Voorspel met onze orale seks gels zal vanaf nu helemaal anders smaken! Probeer misschien ook eens een erotisch gezelschapsspel.