Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd

Vibrator

Vibrator

Vibrator Kopen

Een vibrator kopen doe je discreet bij Erovibes. We hebben vibrators voor vrouwen & mannen maar ook voor koppels! Maar wat zoek je precies? De Womanizer? Welke is de beste voor jou?  Koop ik er eentje op batterijen of met een oplader? Koop ik een grote of kleine? Welke kleur in godsnaam wil ik en moet het op een echte penis lijken? Net zoals met elke product je gaat kopen moet je nadenken, vergelijken en overwegen want je gaat hier tenslotte investeren in jouw eigen plezier en daarom geven wij jou enkele tips die je zeker moet doorlezen voor je verder gaat. Net zoals met elke product je gaat kopen moet je nadenken, vergelijken en overwegen want je gaat hier tenslotte investeren in jouw eigen plezier en daarom geven wij jou enkele tips die je zeker moet doorlezen voor je verder gaat.

Eerst en vooral , denk na over de vorm en de gevoelens die je wenst

Als je aan een vibo denkt dan is het eerste dat in jouw gedachten komt waarschijnlijk een grote penis die van plastiek gemaakt is. die op een penis lijken, vormen een klassieke keuze (en veel dames houden daar inderdaad van), maar ze kunnen ook een beetje intimideren voor diegene die er net aan begint.

Wel hoe weet je nu eigenlijk welke vorm je gaat zoeken ? Eerst en vooral denk eens na hoe je eigenlijk jezelf pleziert : Focus je je op de clitoris of op de G-spot ( of beiden)? Geniet je van intensieve en gelokaliseerde gevoelens of gaat jouw voorkeur naar gevoelens die verspreid liggen rond de vulva? Masturbeer je altijd op dezelfde wijze, of heb je eerder nood aan iets dat op verschillende manieren kan werken? Als je eerder de verspreide gevoelens rond de vulva graag hebt, dan is Jimmy Jane’s Form 2 een excellente keuze. Ben je meer op de klit gefocust, gebruik dan een mini vibo.

En wat als je helemaal geen idee hebt van wat je nu eigenlijk wel wil, innerlijke of uiterlijke stimulatie ? In dit geval, kies je het best voor de innerlijke stimulans. Over het algemeen raden we aan om een speeltje te kiezen dat innerlijk kan gebruikt worden, zelfs als het niet jouw bedoeling is om het innerlijk te gebruiken, omdat innerlijke massage-apparaten evengoed uiterlijk efficiënt kunnen gebruikt worden. Zo heb je twee vliegen in één klap, en je bezit bovendien een verwisselbare vibo.  Maar probeer er dan wel een te vinden die de omtrek heeft waarbij jij je comfortabel voelt.

Onderzoek de materie

“Onze voorkeur gaat uit naar silicone , en veel bekende merken gebruiken enkel silicone van medische kwaliteit, het geeft de vibratie goed door en het is niet poreus en men kan het gemakkelijk reinigen met water en zeep, wat het gezonder maakt en veiliger voor het lichaam. Vermijd jelly rubber want dat bevat weekmakers, die wel gebannen worden uit producten voor kinderen maar waarvan het gebruik in slaapkamer speeltjes niet wettelijk geregeld is.

Zorg dat de uiterlijke vorm je aanstaat

Het heeft geen belang hoe krachtig hij ook is en het zou echt een miskoop zijn om iets te kopen waarvan je denkt dat het eng, opzichtig of op esthetisch vlak afstotend lijkt. Achter alles is dit wel iets dat je gaat gebruiken om opgewonden te geraken. Dus laat die hete roze uitstraling maar voor wat het is, tenzij je absoluut houdt van de manier waarop hij eruit ziet. Evenzo als je zenuwachtig wordt door er al aan te denken dat je zoiets als een vibo in je nachttafeltje zitten hebt.

Luister naar het geluid

Als je ergens woont waar de muren dun zijn, dan is het wel de moeite om er eentje te vinden die niet het geluid weergeeft van een kettingzaag, iedere keer als je het gebruikt. Soms hangt het geluidsniveau wel samen met de intensiteit of de kracht, maar met kwaliteitsvolle producten is dat helemaal geen probleem.

De meesten onder ons hebben liever een stil exemplaar, en een beetje meer geld uitgeven zal er wel voor zorgen dat jouw nieuwe sextoy gemaakt is van kwaliteitsvol materiaal dat helpt om het geluid te dempen. Een manier om een stil maar ook krachtig hulpmiddel te vinden, is door materialen die geluidsdempend zijn, op te sporen. Silicone is hierin goed , en het is ook goed voor jouw lichaam.

Wat is jouw budget?

Je kan al sextoys vinden voor minder dan €10, maar je kan ook gaan voor goudbelegde hulpmiddelen die met diamantjes omkranst zijn. Het is helemaal persoonlijk om te beslissen welke kenmerken je wil en het hangt af van jouw budget. Je kan altijd beginnen met iets eenvoudigs en dan later meer doen.

Als allerlaatste stellen we je voor dat je kiest voor een vibo met verschillende niveaus van sterkte. Dan kan je dat gemakkelijker aanpassen aan jouw gesteltenis en aan de situatie. Soms wil je het gewoon gebruiken als voorspel met een partner en op andere dagen wil je het tot het einde toe beleven . Hoe meer mogelijkheden de vibo heeft, hoe gemakkelijker je het kan toepassen in je eigen seksleven.