Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
10 Ongewone Plaatsen Voor Seks

10 Ongewone Plaatsen Voor Seks

Voor veel mensen gebeurt de meest gewone seks in het bed met of zonder seksspeeltjes! Het is comfortabel en gemakkelijk maar het is vaak monotoon en zo cliché. Misschien is het tijd om wat te experimenteren met je seksleven?

Satisfyer

Het is zeker handig om te weten wat de “heetste” plaatsen zijn voor je sexperimenten.

  1. De paskamer

Dit is de favoriete plaats voor veel sensatiezoekers. In winkels zijn er altijd veel mensen die dingen aan het passen zijn. Als je je aangetrokken voelt tot deze optie, kies dan een paskamer met een slot. Maar veel sensatiezoekers geven de voorkeur aan gordijnen.

  1. De loge (balkon)

Deze plek is perfect voor seks als mensen rond jou je niet kunnen zien. Je moet zelfs niet buitengaan hiervoor, vind iets zachts om op het balkon te leggen, en voilà – je liefdesnestje is klaar!

  1. De lift

Druk gewoon op de STOP-knop en de potentiële seksplek is klaar. De schemering, krapte, je bent helemaal alleen… Probeer de lift niet af te breken en raak niet vast. Misschien zal het zelfs een onvergetelijke ervaring worden voor jullie beiden.

  1. Op kantoor

Uitstekende optie voor seks met collega’s. Je kan ook je geliefde uitnodigen op kantoor. Het bureau en andere kantoormeubelen uittesten op duurzaamheid. De lunchpauze kan nog voor veel meer dienen dan enkel eten.

  1. In het vliegtuig

Heb je ooit een vlucht geboekt met je partner? Laat die tijd niet gewoon passeren. Het toilet is een beetje klein maar wel goed voor extreme seks. Wie wil er nu geen lid worden van de mile-high club?

  1. In de trein

Als je helemaal alleen bent zonder buren, kan je de kans met beide handen grijpen! Het is een romantische situatie, de geluiden van de trein, een beetje gewiebel van de wielen, plezante gevoelens zullen er gegarandeerd zijn.

  1. Bioscoop

Kies een late of een avond sessie op de achterste rij. Een film voor volwassenen zal de sfeer zelfs nog kinkier maken.

  1. Het toilet op restaurant of in een nachtclub

In elk gebouw dat bedoeld is voor entertainment, kan je het toilet bezoeken met een partner. Maar ook hier zijn enkele opmerkingen. Blijf niet te lang op het toilet, als het restaurant vol met mensen zit. In de nachtclub is de ochtend de beste tijd om seks te hebben, wanneer het aantal bezoekers afneemt.

  1. Tijdens een feestje bij iemand thuis

Je kan vrij gemakkelijk intimiteit vinden op een druk feestje. Met een groot aanbod aan plaatsen, moet je wel erg voorzichtig zijn. Het kan een badkamer, een slaapkamer, een keuken, een balkon en alles wat je seksuele verbeelding zich maar kan inbeelden. Om er zeker van te zijn dat je niet op RedTube of PornHub belandt moet je er wel voor zorgen dat de kamer afgesloten kan worden met een slot.

  1. Hotel

Het is niet zo’n banale optie dan het op het eerste zicht lijkt. Bezoek een nieuwe stad met je partner, boek de kamer voor het pasgetrouwde koppel met rozen, champagne, etc. Geniet enkele dagen van onstuimige seks zonder pauze.

Ten slotte willen we je waarschuwen dat in enkele van de aangeboden plaatsen seksuele activiteiten verboden zijn, daarom raden wij je aan om voorzichtig en oplettend te zijn als je ze kiest.

Vorig artikel Hoe Goed Je Bent In Bed, Op Basis Van Je Sterrenbeeld
Volgend artikel 3 Manieren Om Te Zien Of Je Nieuwe Partner Jou Zal Bedriegen