Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Drie Tips Voor Meer Seks Te Hebben

Drie Tips Voor Meer Seks Te Hebben

Er zijn honderden artikels op het internet over het hebben van betere seks. We hebben er zelf veel geschreven. Tenslotte nemen we bij Erovibes kwaliteit boven kwantiteit. Maar wat als, gewoon deze keer, de kwantiteit is die het probleem vormt en niet de kwaliteit? Wat als de seks die je hebt goed is, als het gebeurt, maar je gewoon meer wil?

Satisfyer

Misschien is het probleem niet seks. In de meerderheid van de gevallen die onze klanten omschrijven, is dat het niet. Het probleem ligt vaak in stressfactoren in de relatie. Deze stressfactoren zijn dezelfde die het gedacht aan seks een stressvol gedacht maken, en dat maakt je terughoudend.

Als je altijd vreest om veroordeeld of bekritiseerd of onder druk gezet of pijn gedaan, fysiek of emotioneel, te worden als je seks hebt kan dit ervoor zorgen dat je er niet meer van geniet, en je kan het gewoon beginnen vermijden. Als je noden niet ingelost worden, wil je er minder aan deelnemen. En als je je onder druk gezet voelt om een orgasme te hebben, heb je minder kans om er één te krijgen.

De problemen die zich voordoen tijdens seks zijn vooral vertalingen van de problemen buiten seks. Als je partner kritisch is tijdens seks en je niet steunt, zullen ze dit ook zijn in de algemene relatie, en vice versa. Wie je bent in de slaapkamer is dezelfde persoon als wie je bent daarbuiten, dus als er een probleem is met seks, kan het vaak daarbuiten opgelost worden.

Seksuele problemen zijn relatieproblemen. Ze zijn vaak hetzelfde, waardoor fysiologische problemen die zich uiten in de frequentie van het aantal keren dat je seks hebt. Als je meer seks wil, moet je beginnen met het aanpakken van de grotere relatieproblemen. Het is onredelijk om meer seks te verlangen als je je emotioneel niet comfortabel voelt in de relatie, dus voor meer seks, moet je eerst de niet-seksuele dingen oplossen.

Op het einde van de rit, is meer seks hebben vaak het resultaat van een sterker of betere emotionele connectie in plaats van een seksuele. In plaats van te focussen op de seks zelf, verplaats je best de aandacht naar de relatie met je partner en je zal zien dat de seks gaandeweg verbetert.

Er zijn drie dingen die je kan verbeteren waardoor je meer seks kan hebben. Eigenlijk zijn er oneindig veel manieren, maar deze drie zijn diegenen die de snelste resultaten zullen opleveren.

Wees Minder Kritisch

Het is moeilijk om kritiek te vermijden als je het hebt over diepe persoonlijk en intieme problemen, zelfs met iemand die je vertrouwt. Maar het is essentieel om te leren praten over je gevoelens op een minder kritieke manier. Je moet je gevoelens op een respectvolle manier overbrengen, zonder dat het voelt als een aanval op de communicatie van je partner. Dit betekent niet dat de manier waarop je je voelt slecht is, het betekent dat als op een zorgzame manier je noden uitlegt, het veel waarschijnlijker is dat er rekening mee gehouden zal worden. Anders kan je punt verkeerd overkomen en kunnen de gevoelens van elke persoon gekwetst worden.

Wees Niet Neerbuigend

Dit is verwant aan het vorige punt, maar de mogelijkheid om naar seks te vragen kan veroordelend of zelfs neerbuigend overkomen. Het is moeilijk om dit niet te doen, en het vergt veel zelfbewustzijn. Het gevoel hebben dat er op je wordt neergekeken verhoogd niet je kansen om meer seks te hebben. Natuurlijk moet je partner hier ook van bewust zijn, als ze met jou spreken.

Wees Aanwezig

Aanwezig zijn is een vage term die we gebruiken om te zeggen dat we verbonden zijn met de situatie en de mensen die ermee te maken hebben. Het gaat over aandacht geven aan de omstandigheden en aan je partner. Als je niet betrokken bent bij je partner, zal je niet verbonden zijn, en dus ook niet aanwezig zijn. Je zal daardoor minder seks willen. Probeer om al gewoon elektronica en afleiding weg te steken en met elkaar verbonden te zijn terwijl je je problemen bespreekt en als je intiem bent. Aanwezig zijn is belangrijk voor zoveel dat goed is aan seks en het vergt werk – maar dat werk loont wel altijd.

Op deze problemen buiten seks concentreren, zal onmiddellijk een invloed hebben op seks. En alle aspecten van je leven, eigenlijk. Hoe veiliger je je voelt, en hoe comfortabeler je je voelt met je kwetsbaarheid te tonen aan je partner, hoe meer je intiem zal zijn.

Vorig artikel Is Het Mogelijk Om Een Slecht Orgasme Te Hebben?
Volgend artikel Wat Moet Je Doen Als Jij Geiler Bent Dan Je Partner?