Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Moet Je Doen Als Jij Geiler Bent Dan Je Partner?

Wat Moet Je Doen Als Jij Geiler Bent Dan Je Partner?

We praten op deze blog vaak over omgaan met een partner met een hogere seks drive dan jou. Maar wat als jij die partner bent? Welk advies is ervoor diegenen wiens drang naar seks niet vervuld wordt?

Erovibes heeft vijf tips samengesteld om je te helpen omgaan met een hogere seksuele drang dan een partner als je het absoluut wil laten werken. Spijtig genoeg, zal je soms je eigen gedrag moeten aanpassen om een compromis te kunnen sluiten met je partner.

Satisfyer

Het Gaat Niet Allemaal Om Jou

Het is vrij normaal voor koppels om een verschillende seksuele drang te hebben, en het is moeilijk om het niet persoonlijk te nemen als je de hele tijd tegen de muur loopt. Maar je moet onthouden dat het gebrek aan seksuele interesse van een partner weinig te doen heeft met jouw attributen. Het kan ook gerelateerd zijn aan een hormonaal tekort, of aan een psychologisch probleem.

Het zal waarschijnlijk zelfs meer te maken hebben met hun zelfvertrouwen, in plaats van een reflectie van jou. Het is niet gemakkelijk voor hen om te weten dat je meer seks wil dan dat ze kunnen bieden, dus terwijl het wel pijnlijk voor jou zal zijn, is het waarschijnlijk ook pijnlijk voor hen. Om de situatie voor jullie beiden te verbeteren, moet je hun perspectief zo goed mogelijk proberen begrijpen.

Verander Van Aanpak

Als je vaak gefrustreerd bent door het gebrek aan seksuele activiteit in je relatie, en je daar iets aan wil doen, moet je de situatie anders aanpakken. Je huidig gedrag werkt duidelijk niet, dus het is tijd om je aanpak te veranderen omdat jullie beiden in tegenovergestelde rollen met elkaar gevallen zijn. Jij vraagt hen naar seks, zij wijzen dat af, jij vraagt het meer, zij voelen zich onder druk gesteld, spanning stijgt, niks wordt opgelost.

Neem een stap terug, geef hen een beetje ruimte voor comfort, en denk aan nummer 1: het gaat niet alleen over jouw noden. Vraag een week of twee niet naar seks. Soms is de druk die je op je partner legt, wat hen juist wegjaagt – ze kunnen op termijn positief reageren als je hen gewoon de kans geeft om te reageren op hun eigen wilskracht.

Masturbeer

Masturbatie is fantastisch. Ik weet eerlijk gezegd niet waarom we het niet de hele tijd doen. Het is een wonder dat we iets anders afgewerkt krijgen. Maar belangrijker, het is een belangrijke ontspanningsknop voor beide partners in een relatie. Het is niet redelijk om van een partner te verlangen dat ze jou in elke nood helpen, dus gebruik de tijd om te focussen en om op jezelf te concentreren.

Er is een goede kans dat je dit al meer doet dan je toegeeft, en daarom voelt het geheimzinnig en schaamtevol, en je kan je partner kwalijk nemen om je in die positie te duwen. Maar dat is de foute manier om ernaar te kijken. Zie het als een geldige en voedende outlet voor seksuele expressie. Het kan dat je eerst een moeilijke conversatie met je partner moet hebben waarin je uitlegt waarom je het doet zodat je het niet geheim moet houden, maar eerlijk gezegd, als masturbatie je al wrok heeft laten koesteren, is het een conversatie die je snel moet hebben.

Wees Intiem Zonder Seks Te Verwachten

Velen onder ons realiseren zich niet dat ze het doen, maar velen van ons raken onze partners enkel aan met affectie als we seks willen. Als de partner met het lager seksueel verlangen deze aanrakingen als het begin van seks leert zien, kan dat ertoe leiden dat ze zich beginnen ergeren aan intieme aanrakingen, als ze zich al bewust zijn van het verschil tussen jullie seksuele drives. Dat zal enkel nog meer zorgen voor een verschil tussen jullie.

Je moet meer affectie tonen zonder seksuele implicaties. Affectie en intimiteit moeten doordringen in de relatie, niet alleen bij de gijzelaars van het seksuele verlangen, en meer affectie onafhankelijk van seks tonen zal je partner het gevoel geven dat je in de relatie bent voor meer dan de fysieke delen. Daarom zal er minder druk op hen liggen en zullen ze waarschijnlijk meer ontspannen en comfortabeler zijn bij jou.

Wees Eerlijk

Als de seksuele persoon in je relatie, zal de verleiding om seks buiten je huidige relatie zonder het medeweten of de toestemming van je partner te zoeken meer problemen dan het waard is creëren. Vreemdgaan is en blijft vreemdgaan, wat de reden ook is.

Voor je toegeeft aan het verlangen om een andere partner te vinden waarbij het verlangen naar seks wel vervuld wordt, laat je partner weten hoe serieus de situatie is. Het is logisch dat je eerlijk moet blijven en open moet communiceren op elk punt, maar dit, als het zo ver komt dat je denkt aan vreemdgaan, is het punt waarbij je je verantwoordelijkheid moet nemen, en je partner de zijne of hare.

Vertel het, kalm en niet midden in een ruzie, aan je partner dat je denkt aan het zoeken van seks buiten je relatie om tegemoet te komen aan je noden en dat als de dingen niet veranderen, je niet zeker weet wat de uitkomst zal zijn. Als ze geen moeite willen steken in het vinden van een compromis en jou helpen, is dit misschien best het einde van de relatie. Misschien gaan ze wel akkoord dat je seks buiten de relatie zoekt. Misschien laten ze je inzien dat je vraag onrealistisch is. Hoe het ook verloopt, door eerlijk te zijn zullen sowieso enkele van jouw vragen beantwoord worden.

Vorig artikel Drie Tips Voor Meer Seks Te Hebben
Volgend artikel Wat Zorgt Voor Vroegtijdige Ejaculatie?