Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
5 Vragen Om Te Stellen Aan Je Tinder Date Voor Je Seks Hebt

5 Vragen Om Te Stellen Aan Je Tinder Date Voor Je Seks Hebt

Je hebt naar rechts geswipet. Je hebt een match. Je wil seks hebben met deze persoon. Maar wat moet je eerst weten? Welke inzichten die belangrijk zijn, kan je tijdens het sturen van berichtjes verzamelen? Hieronder lijsten we vijf vragen op waarvan wij denken dat ze belangrijk zijn voor je seks hebt met een onbekende om er zeker van te zijn dat de ervaring zo goed is als ze maar kan zijn. Laten we eraan beginnen.

Satisfyer

Welke vragen stellen op tinder?

Wat Is Je Woonsituatie?

Er zijn meer sexy manieren om deze vraag te stellen dan ze hierboven staat, maar het punt is: je wil een beetje informatie over of ze alleen wonen of niet. Laten we zeggen dat je aan het sturen bent met een 30-jarige die je wel knap vindt en hij vertelt je niet dat hij bij zijn ouders woont. Dat verandert de complexiteit, niet? Maar nog belangrijker, het kan ook betekenen dat hij enkel bij jou thuis kan afspreken, wat betekent dat je een vreemde in je privéwoning binnenlaat, wat je misschien oncomfortabel maakt. Tegenstand van zijn kant om bij hem af te spreken, leidt ons dan weer naar de volgende vraag…

Ben Je In Een Relatie?

Of dit nu belangrijk voor je is of niet, is naast de kwestie: je verdient het om het op voorhand te weten. Zelfs bij gewoon seks is het belangrijk dat beide partners eerlijk zijn. Als er iemand vreemdgaat, vermindert dat de dynamiek en stel je je open voor een heleboel ongewilde drama. (als je match je vertelt dat ze single zijn en jou uitnodigt, zoek dan naar dingen zoals een extra tandenborstel in de badkamer. Dat is een teken dat ze tegen je liegen om seks te hebben. Het maakt niet uit hoe veel zin je wil hebt, je bent beter dan dat.)

Wat Vind Je Leuk?

Dit is een van de meest vervelende vragen om te stellen, en je hebt die waarschijnlijk al duizend keer zelf genegeerd. Maar het is belangrijk om iemands voorkeuren en kinks op voorhand te kennen en deze simpele, en irritante, vraag kan je veel vertellen over iemands seksuele karakter. Bijvoorbeeld, je matcht, je praat een beetje, het gesprek wordt seksueel en je hebt het gevoel dat het nu het moment is om te vragen, ‘wat vind je leuk?’ Als het antwoord in de lijn ligt van ‘enorm veel kinky seks LOL’ weet je dat hij een loser is. Als het antwoord is ‘ik ben over het algemeen dominant maar het kan flexibel zijn, ik hou van lichte BDSM en geplaagd worden.’ of zoiets, dan kan het het waard zijn om verder te gaan als jullie interesses overeenkomen.

Ben je recent getest?

Iedereen zegt ‘ja’ op deze SOA-vraag, wat betekent dat de meeste mensen liegen. De meeste mannen zullen je zeggen dat ze ‘clean’ zijn. Er is geen echte manier om dat te weten, maar als blijkt dat ze toch logen, kan je hen verantwoordelijk stellen. Dit is ook een goede gelegenheid om hen te laten weten dat je enkel aan veilige seks deelneemt. Als ze daar een probleem mee hebben, laat je ze best vallen.

Heb Je Een Safeword?

Dit is essentieel, zelfs in meer vanilla ontmoetingen. Je hebt altijd een ‘uitweg’ nodig, een punt waarop je voelt dat je de toestemming die je gegeven hebt, kan terugtrekken op elk moment. Het werkt in beide richtingen, iedereen die seks heeft, moet een safeword hebben, de mogelijkheid om te stoppen zelfs als de seks niet echt ruw zal zijn. Toestemming is de lijm die goede seks maakt, en je moet je vrij voelen om die toestemming in te trekken. Je moet ook de safewords van andere mensen respecteren – het is volledig wederzijds en zonder deze vetokracht, is seks geen seks meer.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?