Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Laat je Een Man Huilen In De Slaapkamer?

Hoe Laat je Een Man Huilen In De Slaapkamer?

We weten wat je nu denkt… “Waarom zou ik een man willen laten huilen in de slaapkamer?”. Wel, eerst en vooral oordelen wij niet! Er zijn veel facetten aan seksualiteit en hoe iemand opwinding en plezier beleefd, is niet lineair of voorspelbaar.

Of je nu een man wil laten huilen in de slaapkamer in het rijk van BDSM Toys of je wil hen gewoon laten huilen door absoluut seksueel geluk, er zijn enkele technieken waarmee je kan spelen die ervoor kunnen zorgen dat een man huilt en er twee (of meer!) erg bevredigde mensen zijn.

Satisfyer

Twee Routes Die een Man Laten Huilen in de Slaapkamer

Zoals we al vermeld hebben, kan je een van de twee kanten op gaan, afhankelijk van de reden waarom je een man wil laten huilen in de slaapkamer.

Als jij en je partner jullie seksuele fantasieën, interesses, kinks of fetisjen op voorhand besproken hebben, en je weet dat hij het leuk vindt om vernederd te worden tot het punt dat hij zich niet meer mannelijk en erg kwetsbaar voelt, kan je de BDSM-route op gaan, waarbij je bepaalde tactieken gebruikt om hem te laten huilen.

Of als je gewoon heel de wereld voor hem wil zijn en hij letterlijk huilt uit seksuele extase, zijn er andere manieren om hem te laten huilen in de slaapkamer. Dus in welke manier ben jij geïnteresseerd?

Vernedering en Mannelijkheid

Voor diegenen die een BDSM-levensstijl hebben, gaat het allemaal om het ontdekken en genieten van dit soort activiteiten met een partner die je kent, vertrouwt en respecteert. Samen zal je kunnen praten over wat je wil en je ideeën in een veilige plaats uitvoeren waar beide partners blij van worden.

Dat gezegd zijnde, zijn er sommige mannen die vernederd en ontmant willen worden in de slaapkamer. Bij een man die in dit gebied van BDSM geïnteresseerd is, laten huilen in de slaapkamer kan je dit proberen:

Gedwongen Vervrouwelijking

Gedwongen vervrouwelijking gebeurt als een dominante partner de onderdanige persoon (die zich identificeert als man) een vrouwelijke rol laat aannemen. Het wordt soms ‘sissificatie’ genoemd en enkele voorbeelden zijn: een onderdanige in vrouwenkledij en make-up verkleden, genitaliën verstoppen en vrouwelijke anatomische termen gebruiken om hun genitaliën te beschrijven.

Pik en Bal Marteling (CBT)

Dit is een seksuele activiteit waarbij je pijn of vernauwing aan de penis en/of testikels aanbrengt. Dit kan directe pijn zijn, zoals genitale piercings, waxspel of op de ballen slaan, of indirecte emotionele pijn zoals erotische vernedering over hun grootte of uiterlijk.

Maak Hem een Cuckold

Een cuckold is een man met een overspelige vrouw (genaamd een ‘cuckqueen’). Er zijn twee soorten cuckolds; eentje die van vernedering houdt en eentje die van geen enkele vorm van vernedering houdt. In 2020 was cuckolding eigenlijk de op een na meest populaire zoekterm in heteroseksuele porno, waardoor het een vaak voorkomende fantasie is.

Probeer Peggen

Peggen is wanneer een cis-vrouw haar heteroseksuele mannelijke partner anaal penetreert. Dit wordt gedaan door middel van een strap-on dildo die vastgemaakt wordt aan een harnas. Peggen is een interessante activiteit die niet enkel fysiek is maar ook mentaal, met twee mensen die verschillende genderrollen aannemen.

Pure Seksuele Euforie

Er zijn een paar kleine trucjes die je kan proberen om je man naar je te laten verlangen. Als je bijvoorbeeld elke keer voor je seks hebt hetzelfde parfum draagt, zal zijn brein denken dat telkens als hij het parfum ruikt, het tijd is voor seks. Nadat je dat een paar keer gedaan hebt, kan je de geur op niet-seksuele momenten beginnen dragen, waardoor hij je nog meer wilt.

Initieer/Verras Hem met Seks

Voor veel heteroseksuele koppels, is het vaak de man die seks initieert. Wat interessant is dat mannen meer spontane lust ervaren. Daarom is het belangrijk om zelf in de mood te zijn en hem met seks te verrassen… het zal hem overrompelen en hem een erg gelukkige man maken.

Laat Hem Edgen

Edgen is een leuke seksuele activiteit die eigenlijk genderloos is, maar het is nog steeds goed als je een man wil laten huilen in de slaapkamer. Edgen is wanneer je je partner erg dicht bij een climax brengt, en dan de seksuele stimulatie ofwel afbouwt ofwel stopt. Op die manier willen ze altijd meer. Je kan dit zo veel keer doen als beide partners willen, en als de climax er uiteindelijk is, zal die groter dan ooit zijn.

Laat Zijn Fantasie de Waarheid Worden

Als je je partner de mogelijkheid geeft om te praten en hij zich veilig voelt om zijn wildste fantasieën met jou te delen in een niet-beoordelende omgeving, zal hij meer geneigd zijn om je te vertellen waar zijn lusten liggen. En als je weet waar hij naar verlangt, kan het veel gemakkelijker zijn om hem tot tranen te bewegen als zijn fantasie werkelijkheid wordt. Natuurlijk doet verandering van spijs eten en is het meestal wel heel leuk om nieuwe dingen in de slaapkamer te proberen, waardoor het een win-win voor beide partners is.

Dus of je nu een man wil laten huilen in de slaapkamer op een kinky manier of op een meer gewone manier, je kan hem bijna altijd ertoe bewegen met een of meer van deze ideeën. Denk even na over wat het hart van je man echt sneller zal doen kloppen en doe dat dan om hem in absolute extase te zien.

Vorig artikel Wat Is Een Handenvrije Masturbator Voor Mannen?
Volgend artikel Hoe Geef Je Een Penis Massage?