Sla stap over
❤ Ontdek onze Winteraanbiedingen ❤
❤ Ontdek onze Winteraanbiedingen ❤
Wat is pegging?

Wat is pegging?


Pegging is over het algemeen betekend als wanneer een cis-vrouw haar heteroseksuele mannelijke partner penetreert. Hoewel de term “pegging” officieel werd in 2001 als onderdeel van een wedstrijd die gehouden werd door seksueel adviseur en columnist Dan Savage, bestaat dit gebruik uiteraard al veel langer.

Hoe doe je pegging?

Het grote verschil tussen pegging en andere anale penetratie is dat in plaats van het gebruiken van een met de hand bediend prostaat massage-apparaat zoals Lelo Loki, de penetrerende partner een dildo gebruikt met een harnas om het speeltje voor te binden.


We denken dan vaak aan het doggystyle standje (maar alles kan goed werken) omdat dit het beste werkt voor veel stelletjes; het geeft de drager veel meer controle en kunnen makkelijker bewegen als hun partner groter is dan dat zij zijn.

Waarom zou een vrouw haar partner willen peggen?

Hoewel een vrouw die haar partner wilt peggen misschien geïnteresseerd kan zijn in vrouwelijke dominantie en “sissifaction” van haar partner, geldt dit niet voor elke of zelfs de meerderheid van de vrouwen die van pegging genieten.
Geïnteresseerd zijn in het proberen van nieuwe rollen is logisch als je nadenkt over hoe mannelijk plezier (en mannelijke-seksuele-actie) -georiënteerd de mainstream houding tegenover seks staat. POV-porno bijvoorbeeld is bijna altijd vanuit het perspectief van de mannelijke partner. Dus als je partner je wilt peggen, kan het meer te maken hebben met het hun laten proberen van een nieuwe rol in plaats van jou in een nieuwe rol neer te zetten. (Hoewel daar ook verder niks mis mee is).

Dus is het plezier geheel psychologisch en visueel? Helemaal niet!

Bepaalde strap-ons zijn ontwikkeld om de drager ook te voorzien van stimulatie in de vorm van kleine vibrators of een in te brengen onderdeel. Natuurlijk kan je ook wat vibratie toevoegen door je lichaam tegen haar harnas te bewegen om haar plezier te vergroten.

Waarom zou een man gepegged willen worden.

Zoals hierboven al wordt gezegd, kunnen er best wat leuke kinky redenen zijn om door je partner gepegged te worden. Het kan geil zijn om hun in een dominante rol te zien in bed en ook door het ervaren van de “ontvangende” rol op een manier die compleet verschilt van het cowgirl standje.
En ook hoe geweldig een prostaatmassage kan voelen wanneer je aan het ontvangende eind staat van de beweging. Terwijl prostaatmassage beginners meer gewend zijn aan het gevoel van de vibraties van een prostaat-speeltje die je draagt (zoals Lelo Bruno of Lelo Hugo), en je geniet van het spelen met zoiets als Lelo Billy or Lelo Loki Wave dan zal je waarschijnlijk ook van het gevoel van pegging genieten.


Pegging Conclusie

Het is natuurlijk bij elk soort seks (maar helemaal bij anale seks) extreem belangrijk dat jij en je partner rustig beginnen en blijven communiceren. Dingen zoals “ik heb meer glijmiddel nodig” of “laten we een pauze nemen” of “Ik ben klaar voor wat harder werk” zijn de dingen die je makkelijk kunt zeggen om ervoor te zorgen dat je eerste pegging ervaring een goede ervaring is, en dat dit je klaarmaakt voor vele geweldige nachten waarin jij het net zo goed krijgt als dat je het geeft!


Vorige artikel Hoe verdien je geld als een Webcam Model?