Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Gebruik Je Een Cockring?

Hoe Gebruik Je Een Cockring?

Cockringen zijn een van de populairste seksspeeltjes ter wereld – en we kunnen zien waarom. Ze zijn leuk om te gebruiken met een partner, ze kunnen erg betaalbaar zijn voor alle budgetten en er zijn zo veel verschillende soorten om uit te kiezen en van te genieten. Hier is alles wat je moet weten over cockringen, van wat een cockring doet tot wat de beste cockring is voor jou.

Satisfyer

Wat doet een cockring?

Cockringen zijn seksspeeltjes voor mannen en mensen met penissen. Cockringen zorgen ervoor dat het bloed niet uit de penis kan vloeien, waardoor erecties harder voelen en langer duren. Dit betekent dat penetratieve seks langer kan duren.

Vibrerende cockringen vibreren ook tegen de penisschacht en stimuleren die. Ze zijn ook fantastisch omdat ze gemaakt zijn om tijdens partner seks te gebruiken en vibreren tegen de clitoris als de persoon met de ring penetratieve seks heeft met een vrouw of persoon met vulva. Een leuke, plezierige, orgasmische klap op de vuurpijl.

Hoe kies je de juiste cockring voor jou?

Gewone cockringen en penisringen zijn goedkoop en relatief gemakkelijk om te dragen en gebruiken, maar er zijn zo veel verschillende types om te proberen. De gemakkelijkste te gebruiken en het beste seksspeeltje voor beginners zijn uitrekkende cockringen. Deze extra dikke siliconen ringen van Lovehoney zijn verkrijgbaar in drie groottes zodat je de beste die bij jou past kan kiezen, of gebruik er een paar tegelijkertijd (zowel op de schacht als rond de testikels, als je dat wil).

Sommige mensen vinden het gevoel van een aanpasbare cockring die rond de penis en de testikels gaat, en die je kan aanpassen aan je eigen lichaam en voorkeuren, ook heel leuk.

Vibrerende cockringen zijn één van de meest populaire speeltjes voor koppels waarbij de ene partner een vulva heeft en de andere een penis – aangezien de vibraties die van de ingebouwde mini bullet vibrator komen ook de clitoris van de vagina van de andere partner stimuleren tijdens seks.

Het is leuk om klein en basic te beginnen en stilaan meer fancy cockringen te gebruiken en al het plezier te beleven tijdens het experimenteren.

Deze Desire vibrerende cockring is een van de meest populaire bestsellers van Lovehoney. Hij is standaard maar betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken, heeft ribbels bovenaan zodat als je een vagina hebt en je de penisring met een partner gebruikt voor penetratieve seks, hij op hetzelfde moment ook je clitoris stimuleert.

Hoe gebruik je een cockring?

  1. Doe de cockring aan

Begin door een beetje glijmiddel aan te brengen aan de binnenkant van de cockring – dit zorgt ervoor dat hij gemakkelijk kan glijden en zorgt ook voor een gemakkelijkere positionering.

Als je glijmiddel met seksspeeltjes gebruikt, zorg er dan voor dat je altijd een product kiest dat compatibel is met het materiaal waaruit je seksspeeltje gemaakt is (en condooms, als je ze gebruikt). Glijmiddel op waterbasis is geschikt voor alle penisringen en condooms, dus dat is de veiligste optie.

Dit Liquid Silk glijmiddel op waterbasis is een heel goed veelzijdig glijmiddel – het kan ook gebruikt worden voor penetratieve seks, masturbatie, en is fantastisch om te gebruiken met alle seksspeeltjes. De handige pomp maakt het gemakkelijk om te verdelen, en het is geen plakkerig glijmiddel dat kleverig wordt. Plus, het blijft ook lang goed, dus je moet het niet veel opnieuw aanbrengen.

  1. Krijg de juiste maat van de cockring

Cockringen en penisringen moeten goed passen om het bloed tegen te kunnen houden, maar ze mogen niet oncomfortabel zitten. Als je cockring uit stug materiaal gemaakt is zoals metaal, zorg er dan voor dat je hem naar de basis van je penis schuift als hij slap is. Uitrekkende of aanpasbare cockringen kunnen over de penis geplaatst worden als hij hard of in erectie is. Als de ring op een gegeven moment pijn doet, neem hem er dan af.

  1. Probeer de cockring eerst aan voor de maat

Het wordt aangeraden dat, als je een cockring gebruikt, je hem eerst ‘past’ voor je hem gebruikt tijdens seks. Cockringen moeten de bloedtoevoer verminderen en de penis een beetje groter laten lijken, met meer bloedvaten en een rode gloed op de schacht.

Als de penis er veel donkerder dan normaal uitziet, of als iemand ongemak ervaart, verwijder dan de ring. Het wordt over het algemeen aangeraden, dat je cockringen na een half uur verwijdert en de bloedtoevoer terug normaal laat verlopen voor je het opnieuw probeert.

Als je ziet dat de plaats waar de cockring zit, duidelijk smaller is, of een erg rode of blauwe kleur heeft, is de ring te smal en moet je hem onmiddellijk verwijderen. Je zal meer voordeel halen uit een grotere ring, of eentje die gemaakt is uit zachter, rekbaarder materiaal.

  1. Een cock- en balring dragen

Dit kan een enkele of dubbele ring zijn die zowel rond de testikels als de penis zit. De drager zal het gemakkelijker vinden om het aan te doen als hij slap is, en zal eerst de ring rond de ballen moeten doen.

Doe een testikel door de ring, gevolgd door de tweede, waardoor de ring rond het scrotum zit. Vouw dan de tip van de penis door de ring. Als de drager het moeilijk vindt, kan je een beetje glijmiddel op de cockring, testikels en penis gebruiken om hen erdoor te helpen.

  1. Probeer enkele van de beste cockring seksposities

Als je een cockring gebruikt in een koppel waar een partner een vulva heeft, kunnen de vibraties een groot voordeel geven als die persoon bovenaan zit. Er is een gemakkelijke manier om de clitoris in deze positie te bereiken, zodat de ingebouwde vibrator de clit veel gemakkelijker kan stimuleren. Missionaris is ook een goede, aangezien het vibrerende deel van de cockring ook in contact komt met de clitoris.

En eens je in positie bent en de cockring aan hebt? Schuren is meestal plezieriger dan stoten – dit zorgt ervoor dat de partner met een vagina maximaal contact kan behouden met de vibrator.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?