Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waar Smaakt Vagina Naar?

Waar Smaakt Vagina Naar?

Geladen vraag, maar vandaag gaan we eens kijken naar de smaak van vagina. Voor vele vulva eigenaars is hun eigen smaak, geur en uitzicht ‘daar beneden’ een oorzaak van paniek. Het kan zelfs leiden tot minder zelfvertrouwen tijdens de seks, waarbij je actief probeert te vermijden om orale seks te krijgen, of je je erg schaamt of verlegen voelt, je afvraagt of je ‘normaal’ bent. Spoiler: je bent normaal!

Ontdek onze Gels voor Orale Seks

▶ Ontdek onze Glijmiddelen met Smaak

Satisfyer

Maar hoe smaakt het?

En voor diegenen die seksueel intiem zijn met vulva eigenaars, wel, er zijn er enkele die absoluut van de smaak van vagina houden. Voor hen is het eten van deze zoete plek een enkele rit naar gelukzalige opwinding. Zeker en vast! Alle vulva’s zijn mooi en lekker. Wat ons naar de volgende grote vraag brengt…

Er is eigenlijk geen concreet antwoord! Elke vagina zal anders smaken, sommigen zullen hetzelfde smaken en sommige zullen volledig anders smaken. En dit is normaal! Sommigen zullen een beetje zoet of zuur smaken, anderen metaalachtig of bitter, en sommigen zoutig of scherp.

Smaak verandert vaak

En natuurlijk verandert de smaak van een vagina vaak tijdens verschillende tijdstippen van de maand door hormonen en de menstruatiecyclus. Voor sommigen zal de vagina een beetje metaalachtig of geldachtig smaken na menstruatie (door de ijzerinhoud). Dit is normaal. Een andere factor om mee rekening te houden is zweten. Zweet kan de vagina licht zoutig doen smaken.

Is er een punt waarop je je zorgen moet maken over hoe je vagina smaakt? Wel, als er een sterke geur, visgeur of een geur van iets ‘vies’ hangt, kan dit een indicatie zijn dat je vagina niet zo gezond is. Misschien komt dit door een pH onbalans. Ben jij of je partner met vulva veranderd van zeep of medicatie? Dit is vaak een grote boosdoener.

Element van iemands dieet

En dan is er het element van iemands dieet. Asperge kan bijvoorbeeld erg sterk ruikende urine veroorzaken, wat de geur of smaak van een vagina kan veranderen, en pikant eten kan een erg aparte geur veroorzaken. Alcohol speelt ook een rol, aangezien dat de hoeveelheid zweet die je produceert verhoogt.

Een gezonde vagina, zal proeven naar een gezonde vagina. Het belangrijkste dat je moet weten, is dat een vagina niet naar bloemen, regenbogen en zonneschijn zal en mag smaken. Het zal natuurlijk en neutraal smaken, met een toets van zweet, muskus en lichaamsgeur. En waarom zou dat niet zo zijn? Het wordt tenslotte omhuld door ondergoed en kledij.

De vagina proper maken

De vagina incorrect schoonmaken kan sporen van urine achterlaten, waardoor het zoutig smaakt. Wat wel interessant is, is dat de vagina zichzelf schoonmaakt, en als er geen externe factoren zijn die de natuurlijke pH verstoren, zal het voor zichzelf zorgen. Maar dat geldt niet voor de buitenkant, ook wel de vulva genoemd.

Om de vulva proper te maken, moet je het samen met het kruis spoelen met warm water en een milde zeep gebruiken zonder die in het vaginakanaal te gebruiken. Spreid de lippen, maak de vouwen schoon en was de anus en de zone tussen de anus en de vaginale opening. Het wordt ook niet aangeraden om de vagina een douche te geven, aangezien het de natuurlijke pH verstoort en bacteriële infecties kan veroorzaken.

Lifestyle keuzes die je vagina gezond houden

Voor de goede orde vind je hier een paar dingen die je kan doen om je vagina gezond te houden en waarmee je een element van frisheid kan toevoegen.

✔️ Vermijd sterke voeding zoals asperge of pikante keuken

✔️ Drink alcohol met mate(n)

✔️ Eet niet tot 30 minuten voor een partner je orale seks geeft, aangezien dit een impact kan hebben op de smaak

✔️ Neem regelmatig een bad, vooral nadat je gezweet hebt

De smaak van vagina… met een twist

Zoals we besproken hebben, zijn sommige vulva eigenaars een beetje verlegen over hoe hun vagina smaakt en/of ruikt. En als dit iets is waar je nog steeds mee inzit… of je gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om orale seks te ervaren, kan je wat sensueel glijmiddel met smaak toevoegen.

Er zijn verschillende soorten glijmiddel die veilig en voedend zijn voor de vagina, en met een decadent smaakje komen, zoals kokosnoot, karamel, aardbei etc. of zelfs een verwarmend/verkoelend glijmiddel met muntsmaak dat opwindend is. Er zijn ook seksuele wellness producten zoals orale seksuele muntjes waar de gever van orale seks van kan genieten om een koel en verrassend element voor beide partners toe te voegen.

En ten slotte dachten we dat we een beetje sensualiteit en erotiek aan dit spel kunnen toevoegen. Dit is wat diegene die van orale seks geven houden dachten over de smaak van vagina.

Het publiek beantwoord je vragen: waar smaakt vagina naar?

“Onvolprezen. Gelukzaligheid. Verdomme.”

“Ik zou zeggen dat er een zure of geurige smaak aan hangt. Weet je wat ik bedoel? God het smaakt zo goed. Misschien zouterig, omstandigheden veranderen.”

“Ik vind het lichtjes zoet met een toets van muskus. Ik houd ervan!”

“Een toets van zout maar met een zoete smaak.”

“Nectar, water, zout, en citrus, gemengd met de geur van haar haar en haar huid en haar zweet. Het is bedwelmend en onstuimig, op al de beste manieren.”

“Hangt af van het meisje. Sommigen zijn meer metaalachtig. Sommigen smaken naar niet veel. Sommigen zijn zoet, sommigen zijn meer zouterig. Het varieert. Het is heerlijk.”

“De buitenste lippen bewegen met de soepelheid van je oorlellen. Zacht, vol en dan ruik je de geur van muskus. Die gezonde oerwarmte van de intieme ademhaling is een beetje zoals een nek na een hevige work-out. Het eerste gevoel van haar smaak is zo glad als perziken in blik. Haar mengeling zelf is die van, ik kan het slechts zwak beschrijven, als een lichte cafeïne bitterheid gemengd met een crèmige gelukzaligheid.”

 En dat was het! Een objectief en subjectief antwoord op je brandende vraag: waar smaakt vagina naar!

❤ In het kort, dromerige, crèmige gelukzaligheid! ❤

Vorig artikel Welke Vitaminen Heb Je Nodig Voor Een Betere Erectie?
Volgend artikel Hoe Zuig Je Aan Borsten Als Een Pro?