Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Geef Je Een Penis Massage?

Hoe Geef Je Een Penis Massage?

Als je op zoek bent naar een manier om je partner te verrassen, kan een penis massage (lingam massage) met een speciale penisgel een goede optie zijn. Het is een oefening die gecreëerd is voor alle peniseigenaars. Het staat garant voor een goede tijd en een goede manier om met je partner in contact te komen.

Satisfyer

Lingam massage is één van de tantrische sekspraktijken die focussen op het aanbidden van de penis. Het aanbidden gebeurt in een sensuele, lange massage van de penis en soms andere delen zoals de ballen en de prostaat (bekend als de Heilige Plaats).

Lingam is het Sanskriet woord voor “teken, symbool of markering” en vertegenwoordigt vaak de Hindoe god Shiva. Het woord heeft de associatie met de penis en wordt gebruikt als een vertaling voor de mannelijke genitaliën omdat god Shiva vaak de vorm van de fallus aanneemt en het de generatieve kracht van alle creativiteit en vruchtbaarheid vertegenwoordigt.

Oorspronkelijk werd de lingam massage ontwikkeld in Duitsland door Andro Andreas Rothe in de jaren ’70.

Waarom een Lingam Massage Geven?

Net zoals bij een yoni massage, heeft een lingam massage veel seksuele gezondheidsvoordelen voor peniseigenaars:

Bouwt Intimiteit

Omdat het vaak een activiteit is die in de slaapkamer gebruikt met je partner, is het een perfecte manier om intimiteit met hen op te bouwen. Tijdens de massage neem je de tijd, verbind je echt met jezelf en elkaar terwijl je het plezier van je partner aanbidt en hen op z’n best doet voelen.

Verbetert Uithoudingsvermogen

Lingam massage kan seksueel uithoudingsvermogen verbeteren en seksuele tevredenheid voor peniseigenaars verbeteren. Origineel was lingam gecreëerd om peniseigenaars te laten verbinden met zichzelf en hun seksuele energie, om te leren hoe ze op andere sensaties moeten focussen tegenover enkel het orgasme.

Dus als je een probleem hebt met voortijdige ejaculatie en het langer wil uithouden, kan de lingam massage je helpen. 

Geef Hem Geestverruimende Orgasmes

Meerdere orgasmes zijn ook mogelijk voor peniseigenaars. En lingam is de beste manier om te leren hoe je hen aan je partner kan geven. Terwijl lingam niet gefocust is op het “happy ending”, en dat niet je eerste doel moet zijn, kan je je partner helpen om in een orgasmische staat te komen waar ze meerdere keren tijdens een sessie kunnen klaarkomen.

Het is een goede manier om de dingen in de slaapkamer wat pittiger te maken en de voorkeuren van je partner te leren kennen en wat hen opgewonden maakt. En, het is een goede manier om hen te tonen dat je hun plezier en wat voor hen goed voelt belangrijk vindt.

Dit Is Hoe Je Een Geestverruimende Lingam Massage Kan Geven Aan Je Partner

Nu je weet waarom je je partner een lingam massage moet geven, is het tijd om over de techniek te praten:

 Stap 1: Bereid je Hulpmiddelen Voor

Als je je klaarmaakt voor lingam is het belangrijk om op voorhand je hulpmiddelen te verzamelen zodat je je sessie niet moet onderbreken eens je bezig bent. Natuurlijk heb je geen specifieke luxe tools nodig om een fantastische massage te geven, maar sommige dingen maken het gemakkelijker:

Handdoeken: hou er een paar klaar als je een troep maakt en het snel wil opruimen.

Massageolie: op droge huid wrijven, is niet erg aangenaam, dus je wil goede massageolie of gewoon kokosolie uit je keuken gebruiken om dingen gemakkelijker te maken.

Kaarsen: kaarsen aansteken zal de mood verbeteren. Als je een massageoliekaars hebt, kan je die gebruiken op het lichaam van je partner tijdens de massage.

Speeltjes: als je partner het oké vindt, kan je prostaatmassage incorporeren tijdens de lingam. Dus denk eraan om prostaatspeeltjes naar de slaapkamer mee te brengen om dingen leuker te maken.

Alles bij de hand hebben zal de hele massagesessie meer ontspannend te maken voor jullie beiden, dus bereid je op voorhand voor.

Stap 2: De Stemming Bepalen

Reserveer genoeg tijd op je schema voor de activiteit. Zorg ervoor dat niemand je zal storen of binnen zal komen. Je kan je partner zelfs een gedeeld bad voorstellen met wat zout om jullie beiden te laten ontspannen en voor te bereiden.

Eens jullie beiden klaar zijn, ga je met je partner naar bed en laat je hen comfortabel voelen. Je kan wat kussens onder het hoofd of de heupen steken, wat hen helpt ontspannen. Ze zullen lang op hun rug liggen dus moeten ze wel comfortabel zijn.

Je partner moet zijn benen wijd opendoen en de knieën een beetje buigen terwijl jij tussen hun benen kruipt. Deze positie zal je de beste toegang geven tot hun genitaliën, maar als het niet je favoriet is, kan je op elke andere positie liggen die je wil.

Het kan het zelfs waard zijn om wat muziek op de achtergrond te spelen, niks kan jullie zal afleiden, maar iets wat de stilte opvult. Dus steek wat kaarsen aan, dim de lichten, en je bent klaar om te beginnen.

Stap 3: Begin Traag

Lingam massage gaat helemaal over de penis, maar je kan traag beginnen door eerst een volledige lichaamsmassage te geven. Gebruik je kokosolie royaal en start met het masseren van het lichaam van je partner, terwijl je even te penis overslaat.

Volledige lichaamsmassage tijdens het voorspel helpt mannen met voortijdige ejaculatie en het zal ook jouw partner helpen ontspannen. Vertel hen om traag en diep te ademen, en voor de beste verbinding, kan je je ademhaling instellen op elkaar bij het masseren van hun lichaam.

Handmassage is extreem plezierig en ontspannend, dus neem je tijd met alle delen van het lichaam van je partner en toon hen hoe veel je van elk deel houdt. Dit zal hen geliefd doen voelen en de hele lingam ervaring onvergetelijk maken.

Ga traag naar de penis, masseer de buik, dan binnenste dijen en uiteindelijk de zone rond hun penis.

Stap 4: Vind de Perfecte Techniek en Ritme

Als je ziet dat je partner ontspannen is en zich goed voelt, is het tijd om het beste deel te doen – penis massage. Je partner kan misschien al hard zijn, of misschien zacht. Wat het ook is, maak je geen zorgen over de staat van de penis, aangezien de beide manier goed gaan voelen.

Er zijn verschillende technieken die je kan uitproberen om te zien dewelke het beste werkt bij jouw partner:

Houd de penis vast met je wijsvingers en duimen. Begin bij het einde van de schacht en beweeg naar boven terwijl je de punten met je vingers indrukt.

Grijp de penis met beide handen. Draai dan je handen in tegenovergestelde richtingen en verander van een hardere naar een lichtere grip bij het masseren.

Grijp met een hand het einde van de schacht. Met de duim van het andere hand masseer je de plaats onder de eikel in circulaire bewegingen.

Masseer zachtjes de ballen met een hand terwijl je de andere hand op en neer beweegt op de schacht. Verander de sterkte van de grip van licht naar hard en de snelheid ook.

Wikkel je wijsvinger en duim onder de eikel en draai je hand, terwijl je verandert van gripsterkte. Gebruik je andere hand om de schacht of de ballen te masseren.

Stap 5: Luister naar Je Partner

Communicatie is belangrijk. Bij het masseren van je partner, moet je hen vaak vragen of wat je doet goed voelt en of ze willen dat je iets anders doet voor hen.

Zij kennen hun lichaam het beste, en ze zullen het appreciëren dat je om hen geeft en ervoor zorgt dat ze de beste ervaring hebben. Dus blijf niet weg van communicatie. Het maakt een groot verschil en je zal ook een betere connectie kunnen maken met elkaar.

Stap 6: Vergeet de Prostaat Niet

De prostaat is een belangrijk deel van het plezier van elke peniseigenaar, dus vraag je partner of ze wat prostaatstimulatie willen doen bij je lingam massage. Als ze verlegen zijn, kan je voorstellen om te beginnen met externe stimulatie voor je onmiddellijk met interne stimulatie begint.

Je kan hun prostaat erg gemakkelijk extreem gemakkelijk stimuleren. Vind de plek tussen hun testikels en anus die ongeveer de grootte heeft van een walnoot. Dit is waar je wil spelen en zien wat het beste voelt voor je partner. Druk de plaats zachtjes in terwijl je tegelijkertijd blijft werken aan hun penis.

Als je partner nu klaar is voor interne prostaatstimulatie, kan je eerst beginnen met je vingers. Zorg ervoor dat er genoeg olie op je handen en hun anus is en druk dan een vinger naar binnen. Vind de plek ter grootte van een walnoot aan de binnenste wand en experimenteer met verschillende drukpunten en massagetechnieken om diegene te vinden die het best voelt voor je partner.

Eens ze je vingers comfortabel vinden, kan je proberen om prostaatspeeltjes te gebruiken..

Vorig artikel Hoe Laat je Een Man Huilen In De Slaapkamer?
Volgend artikel Wat Is Een Vibrator Afstraffing?