Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Zuig Je Aan Borsten Als Een Pro?

Hoe Zuig Je Aan Borsten Als Een Pro?

De borsten zijn een onder geapprecieerd deel van het vrouwelijk lichaam dat vaak niet dezelfde hoeveelheid aandacht krijgt als de clit en vagina.

Toch hebben de borsten een overweldigende hoeveelheid gevoel in hen dat immens plezier voor je partner kan geven als ze goed gestimuleerd worden!

Een van de beste manieren om de borsten te stimuleren is door zuigen. Als je leert om op de juiste manier aan borsten te zuigen, kan je je partner naar een nieuw niveau van plezier brengen waarvan ze misschien nooit eerder dacht dat het mogelijk was!

In dit uitgebreid artikel, leer ik je hoe je zoals een pro aan borsten kan zuigen. Ik zal ook een paar dingen bespreken die je moet vermijden terwijl je aan de tepels zuigt om de ervaring van je partner zo plezierig mogelijk te houden!

Satisfyer

Houden Vrouwen Ervan Dat Er Aan Hun Tepels Gezogen Wordt?

Veel vrouwen houden ervan dat er aan hun tepels gezogen wordt en kunnen zelfs een tepelorgasme ervaren, als hun borsten op de juiste manier gestimuleerd worden. Andere vrouwen hebben daarentegen geen gevoelige borsten, waardoor eraan zuigen niet veel doet.

Er zijn ook enkele vrouwen waarvan de borsten zo gevoelig zijn dat eraan zuigen erg pijnlijk kan zijn in plaats van plezierig.

Dus het is een goed idee om eerst met je partner te praten over haar voorkeuren voor je begint te zuigen!

Een kleine kanttekening, hoeveel een vrouw zal genieten van tepel zuigen hangt niet af van de grootte van haar borsten.

Het is niet omdat een vrouw grote borsten heeft dat dat betekent dat ze meer van tepelstimulatie houdt dan vrouwen met kleinere borsten!

Ga er dus niet zomaar van uit dat je partner wel of niet wil dat je aan haar borsten zuigt op basis van haar cupgrootte!

Hoe Zuig je Op Borsten Voor Het Ultieme Plezier

  1. Geef Haar een Snelle Rug- en Schoudermassage

Borsten zijn erg zwaar. Daarom is het veel werk om ze de hele dag te dragen!

Dus om de druk van je meisje te helpen verlichten, geef haar een snelle rug- en schoudermassage. Dit zal haar helpen ontspannen voor je met haar borsten speelt en zal haar leuk en los doen voelen.

Daarbij kan een massage op zich erg sensueel zijn. Het zal haar dus opwinden voor het borsten zuigen dat eraan zal komen!

  1. Maak Haar Tepels Hard

Voor je de tepels van je partner aanraakt, wil je hen hard maken. Dit zal hen gevoeliger maken en klaarmaken voor het zuigen!

Een van de beste manieren om dit te doen, is door een tepelopwindende crème te gebruiken, zoals Sensuva Nip Zip Cooling Nipple Balm of System Jo Titillator Nipple Arousal Gel. Je kan ook tepelzuigers gebruiken, wat kleine zuigcupjes zijn die de tepels stijf zullen houden.

Als je geen tepelcrème of -zuiger voor handen hebt, kan je in plaats daarvan een ventilator gebruiken. De ventilator zal koude lucht richting haar tepels blazen, wat ze in geen tijd stijf zal maken. Zorg er zeker voor dat de ventilatorbladen niet te dicht bij haar tepels staan, of je sexy sessie zal over zijn voor hij begonnen is!

  1. Streel Haar Borsten

Eens haar tepels hard zijn, is het tijd voor wat ouderwets gestreel! Start door haar borsten zachtjes met je handen te strelen. Je wil met een lichte aanraking beginnen tot je weet hoe gevoelig haar borsten zijn.

Nadat je haar borsten een minuut of twee gestreeld hebt, kan je de intensiteit lichtjes verhogen door een beetje meer de duwen en knijpen.

Daarna kan je je vingers in een cirkeltje over haar areola’s laten gaan en zachtjes naar de tepels gaan. Aai haar tepels zachtjes met je vingers. Duw hen dan van links naar rechts.

Als ze hier goed op reageert, kan je haar tepels tussen je vingers proberen knijpen. Trek er dan zachtjes aan. Als ze hiervan houdt, kan je een beetje harder te werk gaan om een meer intens gevoel te creëren.

  1. Kus en Lik Haar Borsten

Nu is het tijd voor wat mondactie! Start met het kussen van haar borsten, beginnende bij het buitenste deel, ga dan naar haar areola’s.

Eens je hebt genoten van het kussen van beide borsten, zet je tong aan het werk en begin te likken!

Ga niet gewoon met je hele tong over haar borst alsof je een ijsje aan het eten bent.

In plaats daarvan kan je zowel het brede deel gebruiken als het puntje van je tong om een brede waaier aan gevoel te veroorzaken. Als je dit goed doet, zal ze zich ‘geprikkeld’ voelen!

Eens je het buitenste deel van haar borsten gelikt hebt, lik je met je tong rond haar areola’s in een circulaire beweging. Experimenteer daarna door je tong op en neer en van links naar rechts te bewegen.

Nadat je haar areola’s door en door gestimuleerd hebt, begin je met het likken van haar tepels. Beweeg je tong van links naar rechts op een flikkerende manier. Je kan ook proberen om je tong rond de basis van haar tepel te leggen om een ongelofelijk orgasmisch gevoel te creëren!

  1. Start Met Het Zuigen Aan Haar Tepels

Eindelijk is het tijd om te beginnen zuigen! Leg je mond over haar tepel en begin zachtjes te zuigen. Je wil sterk genoeg zuigen zodat ze het kan voelen, maar niet zo sterk dat het pijn doet.

Nadat je een paar seconden gezogen hebt, kan je afwisselen tussen een zachte zuig en een sterke puls. Probeer om een zuigritme te vinden dat goed voelt voor je partner.

Gebruik daarna je tong om aan haar tepel te likken terwijl je aan het zuigen bent voor een erg plezierig gevoel. De combinatie van het zuigen en likken zal haar zeker naar dat randje brengen!

Vergeet niet om af en toe naar het gezicht van je partner te kijken terwijl je inschat wat goed voelt en waarop ze niet reageert. Iedereen is anders, dus sommige gevoelens zullen beter voelen dan anderen.

  1. Gebruik een Tepelklem

Als je aan één tepel zuigt, is het gemakkelijk om de andere te verwaarlozen.

Daarom kan je speeltjes aan je sessie toevoegen om er zeker van te zijn dat de beide borsten van je partner constant aandacht krijgen!

Enkele van de beste speeltjes om tijdens een sessie tepelzuigen te gebruiken, zijn tepelklemmen, die direct op de tepels geplaatst worden.

Tijdens het spel kan je proberen om een tepelklem op de borst te plaatsen waar je op dit moment niet aan zuigt. De klemmen zullen druk zetten op de tepel van je partner, wat erg plezierig is. Nadat je tepel ongeveer twee minuten is afgeklemd, zal die een beetje gevoelloos worden.

Als je klaar bent om te veranderen, verwijder je de klem van de tepel. Haar tepel zal enorm gevoelig zijn aangezien er terug bloed in zal stromen. Dit zal het zuiggevoel nog beter maken!

  1. Stop een Ijsblokje in Je Mond

Een andere manier om je partner te tonen dat je weet hoe je op tieten moet zuigen zoals een pro, is door een ijsblokje in je mond te steken!

De volgende keer dat je aan de borsten van je partner zuigt, steek je een ijsblokje in je mond om het gevoel te veranderen. Het koude blokje zal haar tepels erg hard en stijf doen voelen, waardoor de gevoeligheid verhoogd.

Daarbij kan het ijs erg stimulerend aanvoelen tegen zo’n gevoelige zone, waardoor het gevoel nog intenser zal worden!

Dingen Die Je Moet Vermijden Bij Het Zuigen Aan Borsten

Focus Niet Alleen op de Tepels

De tepels zijn eigenlijk de clit van de borst. Maar omdat ze het meest gevoelige deel zijn, betekent niet dat ze het enige ding zijn waar je op moet focussen!

Als je enkel focust op de tepels van je partner, zal het de algemene ervaring verminderen. Zorg er dus voor dat haar volledige borst meedoet in het spel!

Bijt Niet Hard Met Je Tanden

De gevoeligheid van je borsten hangt van persoon tot persoon af. Dus terwijl sommige vrouwen van een beetje bijten houden, zullen anderen zelfs het kleinste beetje enorm pijnlijk vinden.

Daarom moet je eerst bespreken met je partner of tanden “oké” zijn voor haar voor je je tanden op haar borsten gebruikt.

Zelfs als ze zegt dat een beetje bijten oké is, moet je er constant voor zorgen dat je haar niet te veel pijn bezorgt.

Creëer Geen Vacuüm op Haar Tepel

Aan tepels zuigen voelt goed, maar een vacuüm rond hen creëren doet dat niet. Een dicht vacuüm creëren rond de tepels van je partner kan haar bloedvaten beschadigen of laten breken, waardoor er zwelling en blauwe plekken optreden.

Zorg er dus voor dat je regelmatig je mond beweegt en je zuigpatroon aanpast om te vermijden dat je partner beschadigde tetjes heeft!

Als Afsluiter

Op borsten zuigen is een goede manier om je partner in de slaapkamer te plezieren.

Voor je begint te zuigen, geef je partner een massage en laat haar tepels hard worden. Kus, wrijf en lik haar borsten dan tot ze erg opgewonden is.

Als je klaar bent om te zuigen, gebruik je je mond om een zuigritme rond haar tepel te creëren. Terwijl je aan het zuigen bent, gebruik je best je tong om haar tepels te stimuleren en het gevoel te verhogen.

Zorg ervoor dat je niet te hard bijt of een vacuüm creëert op haar tepels, aangezien dit erg pijnlijk kan zijn.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geleerd hoe je als een pro aan borsten kan zuigen!

Vorig artikel Waar Smaakt Vagina Naar?
Volgend artikel Hoe Vraag je Beleefd Naar Een Pijpbeurt?