Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Moet Je Beffen?

Hoe Moet Je Beffen?

Wat is beffen?

Om je een beetje op weg te helpen, zullen we de beste beftechnieken voor je op een rijtje zetten. Je partner zal je dankbaar zijn. Je kan ook een smaakje toevoegen aan je befsessie met een een orale seks gel.

Beffen, ook bekend als cunnilingus, is een intieme en plezierige vorm van orale seks waarbij de vulva gestimuleerd wordt door te likken en te zuigen. Het is een geweldige manier om je partner te verwennen. Wist je dat een goede befbeurt voor veel vrouwen de meest effectieve manier om klaar te komen? De directe stimulatie van de clitoris kan leiden tot intense en bevredigende climaxen, meer dan bij vingeren en penetratie.

Satisfyer

Tips om te Beffen

Creëer een fijne sfeer

Creëer een ontspannen sfeer voordat je begint. Vrouwen kunnen zich soms onzeker voelen of alles daar beneden er wel goed uitziet. Zorg ervoor dat je partner zich comfortabel en gewaardeerd voelt. Geef complimenten, stel haar op haar gemak, dim het licht en neem de tijd om elkaar te strelen en te zoenen om de spanning op te bouwen.

Begin langzaam en sensueel

Begin je befsessie langzaam en sensueel. Begin met zachte kussen en likjes rond de schaamlippen en de dijen. Neem de tijd om te verkennen en ontdek wat je partner prettig vindt. Luister naar haar ademhaling en lichaamstaal om te weten wanneer ze meer wil.

Focus op de clitoris

Spreid voorzichtig de schaamlippen om overal goed bij te kunnen komen. De clitoris is het meest gevoelige deel van de vulva en verdient speciale aandacht. Gebruik zachte, cirkelvormige bewegingen met je tong om de clitoris te stimuleren. Varieer de druk en snelheid om te ontdekken wat het meest plezierig is voor je partner. Naast je tong, kun je ook je lippen en mond gebruiken tijdens het beffen. Zuig voorzichtig aan de clitoris en de schaamlippen om extra stimulatie te bieden. Varieer de intensiteit en snelheid om haar plezier te vergroten.

Experimenteer met verschillende technieken

Een van de mooie dingen aan beffen is dat er geen vaste regels zijn. Experimenteer met verschillende technieken en bewegingen om te zien wat het meest opwindend is voor je partner. Probeer bijvoorbeeld het 'ABC-likken', waarbij je met je tong de letters van het alfabet 'tekent' op de clitoris.

Gebruik je vingers

Je handen kunnen ook een waardevolle toevoeging zijn tijdens het beffen. Gebruik je vingers om de schaamlippen te strelen en te masseren, of om de clitoris extra te stimuleren terwijl je met je mond bezig bent. Veel vrouwen vinden het ook fijn om tijdens het beffen gevingerd te worden. Wordt haar ademhaling heftiger of kreunt ze, dan weet je dat je goed bezig bent.

Communiceer

Het belangrijkste is om open te communiceren en samen te genieten van het moment. Vraag je partner wat ze lekker vindt en geef haar de ruimte om aan te geven wat ze wil. Geniet van elkaars lichaam en laat je meevoeren door de sensuele ervaring van beffen.

Is ze door de befsessie klaargekomen? Stop dan met het stimuleren van de clitoris. De clitoris is namelijk erg gevoelig na een orgasme en deze heeft wat tijd nodig om bij te komen.

Oefening baart kunst

Zoals bij elke vaardigheid, verbetert de kunst van beffen met oefening. Door te experimenteren met verschillende technieken en te luisteren naar de reacties van je partner, kun je je befkunsten verfijnen en haar naar nieuwe hoogten van genot brengen.

Volgend artikel Wat Doet Een Cockring?