Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Vraag je Beleefd Naar Een Pijpbeurt?

Hoe Vraag je Beleefd Naar Een Pijpbeurt?

Naar een blowjob vragen kan gemakkelijk lijken om te doen; toch weten de meeste mannen niet hoe ze op een pijpbeurt moeten vragen zonder hun partner te kwetsen of geen zin meer doet hebben.

Veel mensen vinden orale seks hebben leuk – ofwel geven ofwel krijgen. Sommige mensen haten het. Sommige mensen hebben een voorkeur voor verschillende soorten seks, zoals vaginale seks, anale seks, een seksspeeltje gebruiken, of BDSM ontdekken.

Je moet niet meer in stilte verder lijden, niet meer smeken om een erotische, wereldschokkende bj te krijgen. Als je orale seks leuk vindt en het wil ervaren, moet je je wensen duidelijk maken aan je partner.

Met dat in het achterhoofd zal ik je wat vuile kleine geheimpjes vertellen over hoe je kan vragen naar een blowjob.

Satisfyer

De Beste Manier om te Vragen naar een Pijpbeurt

Misschien voel je je niet comfortabel bij het vragen naar een bj. Of, misschien wil je meer open zijn over je seksuele verlangens naar je partner maar weet je niet hoe je dat moet doen.

Wat moet je dan doen? Hier zijn enkele tips over hoe je beleefd om een blowjob kan vragen zonder je date of vriendin boos te maken.

Heb een Gewone Conversatie

Houd een gewone conversatie voor de dingen heet worden. Eigenlijk is het voordelig voor je seksleven om een continu gesprek te hebben – eentje die buiten de slaapkamer gehouden wordt terwijl jij je aan het omkleden bent.

Begin het gesprek met iets in de zin van, “Ik vind orale seks leuk; zou je het leuk vinden om dat eens te proberen?” Andere alternatieven zijn, “Het is moeilijk voor mij om een orgasme te krijgen zonder orale seks” en “Voel je er wat voor om mij meer te pijpen?”.

Ik stel voor om met een goed aspect van je relatie te beginnen voor de tortelduifjes hier, waaronder een seksuele connectie. Gebruik gevoelswoorden en ‘ik’ uitdrukkingen om te vermijden dat je partner defensief wordt.

Probeer open aan deze discussie te beginnen. Als je geliefde twijfelt om je orale seks te geven, geef die zorgen dan aandacht. Hebben ze ooit al een traumatische ervaring met orale seks gehad?

Weten waar die gedachten van komen kan je meer open doen voelen om de aandacht op andere seksuele handelingen te leggen, zoals het gebruik van een seksspeeltje dat orale seks simuleert.

Een alternatief kan zijn dat je de dingen wat opfleurt door je voorstel van ondeugend plezier op de meest entertainende manier te zeggen. Vertel je partner, “Ik word opgewonden door het gedacht dat jij mij pijpt.”

Doe wat het meest natuurlijk voelt voor jou. Maar weet dat als er één ding is waar een vrouw opgewonden van wordt, het een man met zelfvertrouwen is. Zelfvertrouwen is de belichaming van sexy.

Wees Niet Onoplettend

Waarom zeg ik dit? Omdat vrouwen van seks houden, soms meer dan mannen!

Mannen zijn erg open over hoeveel ze van seks houden. Bij vrouwen worden deze dingen eigenlijk enkel besproken met een partner waar ze zich volledig zichzelf bij kunnen zijn.

Maar, ik moet wel toevoegen dat meer en meer vrouwen zich comfortabel voelen bij het bespreken van seks met vrienden en partners. En als je als man de conversaties tussen vrouwen zou horen, zou je daar, wel, opgewonden van worden!

Maak niet de fout door vrouwen als heiligen te beschouwen die enkel seks hebben om hun man blij te houden of kinderen te krijgen. Het is tijd dat je begint te beseffen dat vrouwen ook seksueel zijn.

De meeste zelfzekere mannen kennen dit geheim al, en ze gebruiken het in hun voordeel. Of ze weten toch dat vrouwen graag seks met hen hebben.

Nu dat je weet dat de meeste vrouwen van seks houden, waarom laat je haar niet de eerste stap zetten? De moedige of meer comfortabele vrouwen zullen het van de daken schreeuwen!

Boost Haar Zelfvertrouwen

Vrouwen kunnen erg zelfbewust zijn als het gaat over hun pijpvaardigheden en -capaciteiten. Het zijn niet alleen mannen die zich zorgen maken of ze een vrouw kunnen bevredigen. Vrouwen maken zich ook zorgen of ze goed genoeg zijn bij het pijpen.

En vrouwen gebruiken niet altijd de beste technieken op het vlak van orale seks. Dit kan zijn door een gebrek aan communicatie, ervaring of begeleiding.

Een vrouw kan niks anders willen dan een fantastische blowjob aan haar partner geven maar zal zichzelf vaak vergelijken met zijn vorige partners; ze zullen de druk voelen om te presteren zoals pornosterren, en een reeks vragen zal door hun hoofd gaan.

De meeste vrouwen vragen zich af of je nog wel aangetrokken bent tot haar of of ze je tot een orgasme kan brengen – geloof mij, er is niks ergers dan uren zuigen en een vulkaan hebben die nog steeds niet klaar is om te ontploffen.

Boost haar zelfvertrouwen en geef haar wat richtlijnen over wat goed voelt bij een blowjob. Onthoud dat communicatie een erg belangrijk deel is van een seksuele relatie!

Geef Haar Feedback

Zoals hiervoor vernoemd, zijn vrouwen zich erg bewust van hun vaardigheden. Je kan haar angsten verminderen door haar feedback te geven.

Moedig haar aan door te koeren en kreunen als ze iets goed doet. Praat met haar, leid haar terwijl ze met haar, wel, jouw ding bezig is. Vergeet niet om haar complimentjes te geven.

Blijf niet gewoon stilliggen tijdens het krijgen van een pijpbeurt. Probeer om met je vingers door haar haar te strelen en haar een hoofdmassage te geven. Of je kan zelfs proberen om haar tepels te stimuleren, wat fantastische erogene zones zijn.

Elke seksuele act is een intiem moment tussen jou en je partner. Maak dit plezieriger voor haar door oogcontact te houden. Ja, dat is moeilijk, maar het is zowel heet als romantisch.

Samenwerken is Noodzakelijk

Mannen, gaan jullie ooit wel eens naar het zuiden? Als je dat niet doet, moet je daarmee beginnen. Orale seks is zoals een tango. Als je het bij haar doet, is de kans groot dat ze je die gunst ook zal geven.

Je vrouw likken is een bewezen techniek om pijpbeurten te krijgen, meestal zelfs zonder je mond te moeten bewegen. Maar, natuurlijk zal ze jou die verrassing ook willen geven op het moment dat jij haar ongelofelijke orgasmes geeft met je vingeren en tongbewegingen op haar clitoris.

Je kan ook de 69 positie proberen zodat je elkaar kan bevredigen op hetzelfde moment, of zelfs seksspeeltje kan gebruiken zoals blowjobspeeltjes om de gevoelens te vergroten zoals de Fleshlight Quickshot Vantage masturbator.

Weet je nog dat ik hiervoor zei dat vrouwen van seks houden? Dit is wanneer dat jou ten goede komt. Laat haar trillen, vernietig desnoods het hoofdbord, maar geef haar vaak ongelofelijke orgasmes.

Laat haar seksueel bevrijdt en op haar gemak voelen rond jou. Laat die kleine bloem groeien en gedijen.

Wees Niet Goor!

Laten we eerlijk zijn seks, in het algemeen, kan kleverig, slijmerig en zweterig zijn! Maak het niet vuiler dan het al is;

Vouwen zullen bijvoorbeeld niet aan zweterige ballen willen likken. Slechte persoonlijke hygiëne is een goede manier om haar onmiddellijk uit de stemming te brengen en al je toekomstige kansen uit het raam te gooien.

Als je een pijpbeurt wil krijgen, neem een douche! Persoonlijke hygiëne is belangrijk, mannen! En misschien kan je wat ‘manscaping’ proberen – om alles daar beneden wat op te ruimen.

Geef Haar een Seintje

Dit is een belangrijk laatste ding om te onthouden op het vlak van blowjob etiquette.

Soms kan een pijpbeurt erg intens worden, en verlies je al het gevoel van tijd en plaats. Voor je je tenen voelt krullen van extase en je je goedje loslaat – waarschuw haar.

Waarschuw haar dat er een explosie aankomt. Het is belangrijk om op voorhand te bespreken waar je klaar zal komen.

Conclusie

Dus, dat is het! Ik hoop dat je meer geleerd hebt over hoe je beleefd om een pijpbeurt moet vragen. Door deze bj bijbel te lezen en de inhoud te leren kennen, hoop ik dat je op een respectvolle en manier en vol vertrouwen om een blowjob kan vragen!

Vorig artikel Hoe Zuig Je Aan Borsten Als Een Pro?
Volgend artikel Waaraan Denken Mannen Tijdens Seks?