Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Bef Je Een Vrouw?

Hoe Bef Je Een Vrouw?

Je denkt misschien dat je de meester van je mond bent en elke truc in het boek kent, wanneer het gaat om een vrouw tot de zevende hemel te brengen met je mond.

Nou, weet je wat? We willen allemaal dingen een beetje veranderen! Waarom genoegen nemen met de "gemiddelde" score op de orale seksschaal wanneer je de "OMG" -status kunt bereiken en de cunnilingus-koning (of koningin) kunt worden ?! Ja, er zijn een paar kneepjes van het vak om je vrouw "wow!" te laten zeggen. Lees verder en ontdek 5 technieken voor orale seks om op haar uit te proberen!

Satisfyer

Feest in je ogen voordat je begint!

Vrouwen worden graag bewonderd. We willen graag weten dat je ons sexy vindt. Sommige vrouwen voelen zich erg ongemakkelijk bij hoe hun vagina eruit ziet en kunnen er raar over doen om je van dichtbij en persoonlijk daar beneden te laten komen.

Dus, voordat je iets doet met je mond of je tong, besteed een paar minuten zachtjes aan haar, streel haar zachtjes, verken haar plooien met je vingertoppen en - het allerbelangrijkste - vertel haar hoe mooi ze daar beneden is! Ja, ik zeg je dat je haar kutje moet complimenteren! Je bewondering zal haar opwinden en je langzame, verleidelijke aanrakingen maken haar nat, bereid en wachtend op de volgende stap!

Hef het dak op!

De clitoris wordt beschermd door een kleine "kap" van huid - de clitoriskap. Dit is net een klein dakje, boven de gevoelige clitoris. Sommige vrouwen willen dat je ze op dit gebied van de huid wrijft of zachtjes likt, en niet direct op hun clitoris.

Maar, andere vrouwen (ik, ik, ik) genieten er echter van wanneer je het dakje een beetje opheft en de clitoris direct stimuleert! Het is belangrijk om hier aandacht te besteden aan haar acties en aanwijzingen, als ze aangeeft dat het te veel is, hervat dan zoals eerder. Als ze echter begint te kreunen en haar heupen begint te bewegen, ga dan door met de directe stimulatie!

Mond op Mond!

Veel mensen die daar beneden gaan, “likken” gewoon hun dame, in plaats van hun hele mond te gebruiken om haar op te winden. Het hele vaginale gebied is supergevoelig en het openen van je mond om haar heuveltje te overspoelen kan heel opwindend zijn!

Omring haar met je warme adem en nattigheid rondom. Gebruik je tong om haar clitoris en innerlijke vaginale lippen te plagen, terwijl je tegelijkertijd zachtjes aan haar buitenste, vaginale lippen, clit en binnenlippen zuigt! Gebruik die grote mond van je!

Doe het vredegebaar!

Hoewel je misschien al weet dat veel vrouwen genieten van een vinger of twee in hun vagina, terwijl orale seks wordt uitgevoerd, weet je HOE deze praktijk te variëren om het bevredigender te maken?

Gebruik je vingers niet alleen als ruimtevullers, maar gebruik ze om haar innerlijke vaginale kanaal echt te masseren. Een verrassende manier om dit te doen, is door voorzichtig je wijzer en middelvinger in haar te steken en ze vervolgens te OPENEN (zoals het 'Peace'-teken) en ze vervolgens langzaam rond en rond te draaien, ze vervolgens in elkaar te klappen, ze te draaien over voor de gepatenteerde 'kom hier' beweging; draai ze dan TERUG, open ze opnieuw en herhaal.

Deze methode biedt een zintuiglijke ervaring waar ze dol op zal zijn. Make love, not war!

Probeer een Tong/vinger vibrator

Als je nog nooit enkele vibrerende acties aan je orale ovaties hebt toegevoegd, dan is dit het moment om het te proberen! Houd er rekening mee dat dit in aanvulling op uw tong is, geen vervanging voor uw tong. Vertrouw me. Ze wil nog steeds je tong, vingers en mond op haar voelen.

Als je echter een kleine, op batterijen werkende hand gebruikt, zoals een kogel, om haar van binnen te stimuleren of haar clit te plagen tussen je liefhebbende licks, gaat ze op de allerbeste manier GEK!

Vorig artikel Hebben Mannen Meer Zin In Seks Dan Vrouwen?