Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Bereid Je Jezelf Voor Op De Eerste Keer Anale Seks?

Hoe Bereid Je Jezelf Voor Op De Eerste Keer Anale Seks?

Welke seksuele voorkeur, genitaliën of lichaamstype jij en je partner ook hebben, er is één ding dat we allemaal gelijk hebben: we hebben allemaal een anus die ook kan dienen voor Anal Play! Voor vele mensen is de anus een vuile zone die nooit aangeraakt moet worden tijdens seks. Misschien denk je aan pijnlijke penetratie of fecaliën die de mood verpesten.

Maar experimenteren met anaal spel kan ongelofelijk plezierig zijn voor de beide partners. Vandaag zullen we uitleggen waarom anaal spel niet zo vies is als sommigen denken en hoe we ons kunnen voorbereiden op anale seks zodat het niet pijn doet, en wat wetenschap over waarom butt stuff leuk is.

Satisfyer

Waarom wil iemand anale stimulatie?

De reden waarom anaal spel zo leuk kan zijn, is omdat anale stimulatie gelinkt is aan het parasympatisch zenuwstelsel (PSNS).

Dit wordt vaak het “rust en verteer” deel van het menselijk lichaam genoemd, dit zenuwstelsel werkt samen met zijn sympathieke “vlucht of vecht” collega om ons veel gevoelens te geven elke dag, waaronder schedel, rug en nervus vagus stimulatie.

Terwijl het allemaal wel in de hersenen begint, worden de PSNS-gevoelens die we voelen gestimuleerd door gespecialiseerde neuronen rond onze organen. Het is de vagus kant van deze gevoelens die anale stimulatie zo plezierig maakt… Soms geeft het ons zelfs een licht, plezierig, trancegevoel.

Eigenlijk, als een professionele sekscoach, zijn veel van mijn klanten eerst bang om anaal spel uit te proberen en als ze het dan proberen, zijn ze vaak verrast over hoe graag ze het wel hebben.

Een beginnersgids om met anaal spel te beginnen

Uit wat bestaat anale stimulatie dan? Eigenlijk alles wat met erotisch contact te maken heeft. Hieronder vallen analingus/oraal, vingeren, gebruik van seksspeeltjes en volledig anale seks.

Om van anale erotiek te genieten, is het een goed idee om traag te beginnen met een “butt stuff” experiment.

Je wil TRAAG starten aan de ondiepe kant, door de anale regio met plezierige ervaringen te combineren. Voeg je anus toe aan e masturbatieroutine. Ga gewoon traag, begin met je kleinere vingers of een fijn en buigbaar anaal speeltje of anale plug, veel glijmiddel en doe wat goed voelt.

Eens je je comfortabel voelt met de gevoelens die je voelt en de grootte en de vorm van het speeltje of de vinger, kan je upgraden naar een groter exemplaar. Ga gewoon niet onmiddellijk naar het diepe door de grootste butt plug in de winkel te kopen!

Waarom Glijmiddelanaal gebruiken?

Het is belangrijk dat je dit altijd gebruikt. En VEEL.

Ik raad aan om te kiezen voor een solutie op waterbasis, aangezien die glad is en een uitstekende job levert om frictie te verminderen. Ook is glijmiddel op waterbasis extreem gemakkelijk om op te ruimen, en is het wasmachine veilig, in tegenstelling tot glijmiddel op silicone- of oliebasis.

Verder is de kans op een allergische reactie op glijmiddel op waterbasis veel minder en kan het in een gemakkelijke pompfles gekocht worden door de waterige textuur.

Weet dat waterbasis misschien niet de beste fit is voor jou en dat je best een paar verschillende glijmiddelen uitprobeert voor anaal. Silicone glijmiddelen worden minder snel opgenomen door het lichaam dan glijmiddelen op waterbasis, dus die zijn eigenlijk beter voor langer spel. Combineer silicone glijmiddel nooit met latex condooms of siliconen speeltjes aangezien deze combinatie de materialen kunnen degraderen.

Speeltjes uitproberen

Als je met speeltjes wil spelen, begin dan klein, kies voor een lichaamsvriendelijk ontwerp met een hoge kwaliteit en ZORG ERVOOR DAT HET EEN BASIS HEEFT. De gladde spieren van de anus kunnen dingen in het lichaam opzuigen. Niemand wil naar de SHE rijden, zeker niet om een seksspeeltje operatief te laten verwijderen uit het lichaam. Zorg er dus voor dat elk speeltje dat je koopt dus een soort van uitlopende basis heeft.

Eens je een kleiner speeltje gewoon bent, kan je traag naar een grotere dildo, anale kralen, prostaat massagers en/of butt plugs gaan.

Bij intermediaire anale seksspeeltjes, kijk dan naar een dildo, anale kralen of een butt plug met een dikke plastieken of metalen basis en een geleiachtig buitenste. Dit zal je zowel vastheid als vergiffenis bieden en is een uitstekende opwarmingservaring voor volledige penetratie.

Leer om te ontspannen

Veilig met butt stuff experimenteren vraagt meer dan gewoon traag gaan met een paar speeltjes en een gevoel van avontuur.

Je moet je lichaam laten ontspannen, omdat een opgespannen rectum penetratie enkel moeilijk en potentieel pijnlijk maakt.

Probeer om volledig alle sluitspieren te ontspannen, en concentreer op wat goed voelt. Focus op wat je geil maakt, zowel fysiek als mentaal en vergeet niet om traag en diep te ademen.

Een goede manier om de anale sluitspier te ontspannen: ontspan je keel! De anale sluitspier en de keelsluitspier zijn verbonden, als je de ene ontspant, ontspant de andere automatisch ook. 

Stop, werk mee en luister

Als de tijd er is om wat butt stuff uit te proberen met je partner, zorg er dan zeker voor dat je op voorhand grenzen inlegt.

Communiceer duidelijk wat je wil, wat je wil uitproberen en wat niet heeft gewerkt voor jou in het verleden. Dit zijn sleutelonderwerpen die je moet bespreken voor je in de slaapkamer stapt.

En tot slot, spreek een safe woord af zodat je partner weet wanneer hij moet stoppen.

Zelf lavement steken?

Op vlak van een anaal douche (lavement), is dat volledig jouw beslissing.

Terwijl anale stimulatie met een speeltje tijdens “opwarmingsrondes” niet zullen leiden tot het gebruik van een klysma, kan volledige anale seks een ander verhaal zijn.

Als je niet bang bent om te knoeien, kies dan op voorhand voor een klysma en houd babydoekjes bij de hand.

Het Proper Houden Tussen de Lakens

Terwijl de menselijke anus niet zo vies is als de gemeenschap ons doet geloven, bevat het rectum nog steeds bacteriën, zelfs na een klysma.

Dit is waarom het belangrijk is om van condoom te veranderen en jezelf, je partner en je speeltjes voor en na anale seks te wassen. Ik stel voor om een beflapje te gebruiken tijdens analingus, aangezien dat vermijdt dat schadelijke bacteriën zoals shigella in het lichaam terechtkomen.

Aangezien je een grote hoeveelheid glijmiddel gaat gebruiken, is een pluchen handdoek of twee bij de hand hebben ook een goed idee. Als je bang bent dat je lakens een rotzooi gaan worden, plaats dan de lakens over de zone waar je wil spelen.

Een andere optie is om een set “sekslakens” te hebben die je gebruikt voor butt stuff. Het kan te veel lijken, maar het is de beste manier om ongeremde anale ervaringen te hebben en niet je favoriete lakens te verpesten.

Genieten van Volledig Anaal

Anale penetratie kan extreem plezierig zijn als het correct gedaan wordt.

Zoals elke andere vorm van penetratie is in de mood zijn en je hersenen het meeste van het “vieze werk” laten doen, de beste manier om alles een versnelling hoger te doen schakelen.

Het feit dat anale seks en andere soorten erotische butt stuff nog steeds als taboe gezien worden in veel culturen, kan de ondeugendheid van dat allemaal je helpen om mentale blokkades op je pad af te breken.

Als dat op een of andere manier nog steeds niet genoeg is om je erotisch kanon aan te steken, of als je een professionele mening nodig hebt, kan anaal advies je wel helpen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?