Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Gebruik Je Een Dildo?

Hoe Gebruik Je Een Dildo?

Hoe Gebruik je Een Dildo? Dat gaan wij jou eens vertellen! Hoe veel keer heb je met een vibrator gespeeld en wou je dat je erop kon rijden zoals een echte man? Of, hoe vaak wou je dat je je handen vrij had voor andere doelen zoals je eigen tepels stimuleren of een kleine vibrator op je clitoris gebruiken?

Satisfyer

Of, wil je je speeltje erg diep in jou steken en het daar gewoon houden voor die insteekervaring? Wat denk je van de ultieme fantasie beleven en een triootje beleven met je man? Wel, als enkele van deze dingen je aanspreken, dan is een zuignap dildo een goede optie!

Zuignap dildo’s zijn wat je je erbij voorstelt: een dildo of vibrator met een zuignap op het einde. Die kan je dan aan de muur, de zijkant van het bad, het hoofdeinde, de vloer – eigenlijk gewoon elk glad oppervlak – vastmaken. Er zijn veel opties; grote, kleine, realistische, vibrerende, waterproof. Als je het wil, dan kan je het vinden in een zuignap model. Dus, wil je weten hoe je je speeltje met zuignap kan gebruiken? Lees verder en ik zal je een paar manieren geven.

Op Z’n Hondjes

Het leuke ding aan een zuignap speeltje is dat je het in veel verschillende posities kan gebruiken. Wat wil zeggen dat als je op handen en knieën gaat zitten, je het op de muur vastmaakt en er langs achteren terug opgaat! Je kan het lager hangen en de ervaring op handen en knieën bleven, of je kan het hoger hangen en buigen en stuiteren! Welke manier je ook kiest, jij controleert de diepte en de snelheid van het hele spel!

Op De Bedframe

Als je geluk hebt en een houten of glad bedframe hebt, kan je je speeltje eraan vastmaken en er ofwel langs achteren erop gaat (zoals op z’n hondjes) of, je kan platliggen en je benen spreiden of ze omhoog doen en het speeltje zo gebruiken.

Op De Vloer

Heb je een houten vloer of gladde tegels? Wel, plak je nieuwe vriend op de vloer en ga gewoon echt zitten of hurk en stuiter! Wat je ook kiest, dit is een goede manier om je partner een kleine vloer show te geven.

Spiegels

Spiegels zijn fantastisch om te gebruiken met zuignap dildo’s omdat (a) de zuignap gemakkelijk vastgemaakt kan worden en (b) je een fantastisch zicht krijgt! Als je een spiegel op de vloer legt en erop rijdt, kan je jezelf omhoog en naar beneden zien bewegen op het speeltje. Als je een opgehangen muurspiegel hebt kan je het op z’n hondjes doen en ook nog een goed uitzicht krijgen! Spiegels zijn ook goed om die stoute selfies te nemen die sommigen graag maken!

Triootje Fantasie

Als je je ooit hebt afgevraagd wat het zou zijn om 2 mannen in je bed te hebben en je partner niet echt warm te maken is voor een echt triootje, dan is een zuignap dildo een goede optie. Waarom? Je moet het gewoon ergens plakken en je er geen zorgen meer over maken terwijl je kan spelen met je echte partner zonder de dildo te veranderen of verplaatsen. Idealiter kan je het speeltje ergens op de muur of het hoofdeinde plakken en kan je schatje je de “andere” man zien berijden terwijl jij hem oraal bevredigt. Je kan met verschillende scenario’s die jullie allebei leuk vinden experimenteren.

Stoel

Als je zoals andere vrouwen bent, vind je het leuk om je eigen man te berijden, zeker als hij zit op een stoel of zetel. Een zuignap dildo maakt dat zo simpel! Als je houten stoelen hebt kan je gewoon de dildo erop plakken en erop zitten! Je kan er zo diep en zo snel of zo traag als je zelf wil op rijden! Denk er gewoon aan om het speeltje te verwijderen of je volgende dinertje kan heel interessant worden!

Bad of Douche

Één van de absoluut beste plaatsen om een zuignap dildo te gebruiken is de zijkant van het bad! Het zal niet alleen erg goed plakken, maar geeft je ook de perfecte manier om erop te rijden! Plaats gewoon één voet op elke kant van het bad en rijden maar! Je kan ook naar voor leunen en de zijkant van het bad vasthouden, neem ervoor of erna een goed warm bad. Lees mijn blog, Sexy Manieren Om Je Zuignap Dong Te Gebruiken In De Douche, voor tips om je zuignap dildo te gebruiken in de douche!

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?