Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Gebruik Je Een Magic Wand Massager?

Hoe Gebruik Je Een Magic Wand Massager?

Magic wand Massagers zijn zo veelzijdig voor zoveel plezierige dingen! Ze zijn echt geweldig op pijnlijke spieren zoals de nek of de rug - en wie houdt er niet van een geweldige massage? Ook zijn ze een van de krachtigste vibrators, OOIT! Tuurlijk, ze worden niet op de markt gebracht als "een vibrator" maar geloof me ze ZIJN! Dus of je nu een Magic wand Massager of nog niet hebt gekregen, laten we 5 manieren bespreken om je massager te gebruiken en ik ben er zeker van dat hij de top van je speelgoeddoos zal halen.

Satisfyer

1: Train jezelf om meerdere orgasmes te hebben

Voor velen is het hebben van meerdere orgasmen een kwestie van het trainen van je lichaam om voorbij de vuurvaste periode (de tijd na het orgasme) te komen en door te gaan naar het volgende orgasme....en het volgende....en het volgende. Voor mij werd deze training gedaan met een Magic wand Massager! De Magic wand Massager is extreem krachtig en vibreert op zo'n hoog niveau en heeft een groter contactoppervlak dat de meeste mensen met een clitoris een orgasme vinden - sommige binnen enkele seconden. De massager is extreem krachtig en vibreert op zo'n hoog niveau en heeft een groter contactoppervlak dat de meeste mensen met een clitoris een orgasme vinden - sommige binnen enkele seconden.

2: Je kunt een squirtend orgasme hebben

Als je ooit video's hebt gezien waarin vrouwen authentieke spuitende orgasmes hebben, zul je merken dat velen van hen een Magic wand Massager gebruiken. Waarom? Om dezelfde redenen die hierboven zijn genoemd, hebben de sterke trillingen invloed op het gehele clitorale en vaginale gebied. Sommige mensen die gevoelig zijn en G-Spot orgasmes hebben, vinden vaak dat de sterke trillingen het spuiten veel gemakkelijker maken! Dit wil niet zeggen dat een stimulator een spuitend orgasme garandeert, maar als je iemand bent die kan squirten, is een Magic wand Massager een veel snellere route!

3: Gebruik het op je lichaam

Hoewel een Magic wand Massager een geweldig masturbatiemiddel is, kan het ook goed zijn voor alle lichaamstrillingen. Geef de massager aan je partner en laat hem je tepels, maag, billen, dijen - en ja - je vaginaal gebied plagen. Je hele lichaam zal een kick zijn met sensaties van de krachtige vibraties!

4: Partner plezier

Ja, een Magic wand Massager is geweldig voor solospel - het kan ook heel prettig zijn tijdens het vrijen! Met name in posities zoals de doggy style of een missionaris waar er ruimte is om de stimulator te plaatsen. De hoge vibraties die op de clitoris gericht zijn, zorgen voor een intense stimulatie tijdens het vrijen EN de kracht van de vibraties zal uw partner zeker ook een sensatie geven. Wees gewoon voorzichtig, krachtige trillingen op de ballen is een sensatie die sommigen onaangenaam kunnen vinden.

5: Gebruik het op de punt van de Penis

Het lijkt misschien alsof de Magic wand Massager alleen op een clitoris of voor spierpijn wordt gebruikt, maar dit is niet waar! Als je een penis hebt, kun je ook genieten van de sensaties. Houd de massagestaafkop tegen het puntje van de penis van uw partner. Wanneer u het op een penis gebruikt, zorg er dan voor dat u lichtvoetig te werk gaat en met elkaar communiceert over hoe het voelt. Velen melden dat de meest aangename plaats om de stimulator te plaatsen ook op de vlek ligt (de ruimte tussen de ballen en de anale opening. Als de staaf daar tijdens een blowjob wordt geplaatst zijn de effecten naar verluidt behoorlijk explosief!

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?