Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Geef Je Een Perfecte Blowjob?

Hoe Geef Je Een Perfecte Blowjob?

Het team van Erovibes.nl heeft zijn stoute schoenen aangetrokken en naar de Kalverstraat in Amsterdam vertrokken om mannen te interviewen wat voor hun de perfecte blowjob is en dat hebben wij samengevat in 4 tips!

Satisfyer

Maak hem eerst wakker!

Ja hoor dames! Ook mannen hebben voorspel nodig. Beetje wrijven over hun penis als die nog in de broek zit, ballen lekker masseren! Dus nooit een slappe in de mond nemen!

Handarbeid

Eerst altijd een beetje handarbeid om die grote jongen volledig in polepositie te krijgen. Gebruik eventueel wat glijmiddel (er bestaan eetbare en ook met smaakjes) en lekker hard nijpen kan zeker geen kwaad!

Neem hem in de mond

Het uur van de waarheid! Handen weg en neem die keiharde grote jongen in de mond. Laat je lippen lekker over zijn penis schuiven en we herhalen nogmaals. Géén handen meer!!! Lik eerst de eikel en een beetje blazen mag ook. Hou het voorlopig enkel bij de eikel.

Nu word het tijd om de rest eens onder lippen te nemen! Ga je met je tong langs heel zijn penis naar beneden tot aan zijn ballen en weer naar boven. Let ook op zijn reactie. Onthoud wanneer je hem hoort kreunen, dat wil zeggen dat hij dat leuk vind en dat is bij elke man anders.

Beeld je nu in dat je een lekker magnum voor je hebt en zuig er aan (niet bijten!!!) Terwijl je hem lekker pijpt masseer ook zijn ballen. Dit werkt zeer stimuleren. Je kan ook in zijn kont knijpen.

Sommige mannen vinden het lekker als je hun prostaat stimuleert of zelfs dat jij je vingen zachtjes in hun anus stopt. Praat hier over met je man!

Vuurwerk en wat nu?

Je merkt dat hij gaat komen, stop nu niet en werk hem lekker af. Maak zelf uit of hij klaarkomt in je mond (je hoeft zeker niet te slikken, dat maakt voor de man niks uit) Zorg dat je een doekje bij de hand hebt om het uit te spuwen.

Mannen vinden het ook geil om klaar te komen op de borsten dus dat zeker iets om te onthouden!

TIP:
Wanneer je de eikel voelt zwellen en je voelt zijn penis samentrekken dat wil zeggen dat de explosie gaat beginnen. Handig weetje voor dames die liever geen sperma in hun mond krijgen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?