Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Groot Is De Gemiddelde Penis?

Hoe Groot Is De Gemiddelde Penis?

Mannen overschatten de grootte van hun penis vaak, volgens de Britse psychiater David Veale. Ze maken zich zelfs zorgen dat ze onder het gemiddelde zitten. Veale en zijn team besloten om nauwkeurige afmetingen te verkrijgen.

Satisfyer

De magische nummers

Hun onderzoek kijkt naar data van 15521 mannen van over de hele wereld.

De onderzoekers besloten dat de gemiddelde slappe penis 9,17 cm lang is en 9,3 cm in omtrek. In erectie groeit hij tot 13,1 cm lengte en 11,66 cm in omtrek.

Ik ken geen vrouwen die onder deze illusie leven maar mannen, vooral heteroseksuele mannen, kunnen zich zorgen maken over dat er veel 10 inch penissen zijn. Eigenlijk val je in de bovenste 5% categorie als je penis 16 cm is in erectie. Pornosterren krijgen de job omdat hun penisgrootte zeldzaam is.

Hoe klein is echt klein?

Mannen zitten in de laagste 5% is ze minder dan 10,16 cm hebben in erectie.

Om te meten moet je starten vanaf het schaambeen (duw vet weg) en stop aan het einde van de tip van de eikel. Tel de voorhuid er niet bij. Je kan de omtrek ofwel aan de basis ofwel in het midden meten.

Nee, de lengte van de penis heeft niks te maken met je grootte, BMI, schoenmaat, ras of etniciteit.

Wat willen vrouwen?

Wel, ja, sommige onderzoeken tonen aan dat vrouwen onder-gemiddelde penislengtes lagere scores geven. In één onderzoek, met computer gegenereerde mannelijke figuren, kregen (niet-stijve) penissen lagere scores vanaf 7,62 cm. Maar een grotere penis hielp wel om hogere te krijgen – en een kleinere penis had minder invloed op de scores – als het figuur groter en fitter was. En zelfs de grootste penis in de wereld helpt niks als een man anders niet aantrekkelijk is.

Natuurlijk geven de voorkeuren van een vrouw afleiden van video’s op een scherm niet echt aan hoe ze zich in het echte leven zou voelen. Er zijn veel manieren om te plezieren. Als je je zorgen maakt over je grootte, denk er dan bijvoorbeeld aan om attenter te worden.

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?