Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Introduceer Je Seksspeeltjes In Je Relatie?

Hoe Introduceer Je Seksspeeltjes In Je Relatie?

Hoewel sommige mensen misschien niet helemaal vertrouwd zijn met het idee om seksspeeltjes te gebruiken tijdens seks, kan iedereen die al een seksspeeltje gebruikt voor solo-masturbatie zich waarschijnlijk wel voorstellen welke aangename draai ze kunnen geven. Seksspeeltjes zijn de perfecte manier voor liefhebbende koppels om de intimiteit te vergroten terwijl ze hun relatie verder verkennen.

Satisfyer

De introductie van een seksspeeltje in je liefdesleven betekent geenszins dat er iets mis mee is. Sterker nog, het is juist het tegenovergestelde; het gebruik van seksspeeltjes met je partner kan betekenen dat jullie allebei verschillende soorten plezier met elkaar kunnen delen. En, als extra bonus, wordt dit zelfs ondersteund door onderzoek. Onderzoek toont aan dat vrouwen die seksspeeltjes gebruiken, met name vibrators, gemakkelijker en vaker een orgasme krijgen en dat hoe meer een man het gebruik van de vibrator van zijn vrouwelijke partner accepteert, hoe meer ze seksueel tevreden is!

Bij Erovibes weten we hier het een en ander van, dus als je je precies afvraagt hoe je als koppel met seksspeeltjes moet beginnen, dan helpen we je graag verder.

Praat erover

Natuurlijk houden we allemaal van een flinke dosis spontaniteit in de zak, maar als het gaat om het introduceren van een seksspeeltje, raden we je aan om het eerst met je partner te bespreken voordat je het daadwerkelijk doet.

Door het gewoon uit de la te trekken in het midden van de seks kan je partner zich misschien wild van opwinding voelen - maar dat zul jij wel het beste weten - maar het kan ook de indruk wekken dat wat ze tot nu toe hebben gedaan je niet tevreden stelt, wat bijna zeker zou leiden tot een langdurig en waarschijnlijk stemming verstorend gesprek.

Wees eerlijk

Door open en eerlijk met elkaar te zijn over wat je wilt en waarom je dat wilt, zullen jullie beiden genieten van je nieuwe aanwinst, omdat het jullie naar een heel nieuw niveau van gedeelde bevrediging brengt.

Ook dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat er iets mis is met de seks die je al hebt; als mensen verlangen we allemaal naar nieuwigheid en het verkennen van nieuwe dingen met een partner is een van de beste manieren om je band te versterken.

Winkel samen

Winkelen voor een seksspeeltje is al aardig leuk in je eentje, maar kijken naar genotsproducten om samen te gebruiken is een geweldige manier om de verwachting te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van product screenshots en reviews naar elkaar als een nieuwe vorm van sexting!

Deel de rijkdom

Hoewel er veel verschillende soorten seksspeeltjes voor koppels zijn - en eigenlijk wordt elk seksspeeltje dat je samen gebruikt technisch gezien een seksspeeltje voor koppels, zijn er enkele die speciaal ontworpen zijn om samen te gebruiken.

Ze variëren van penisringen zoals Satisfyer Oplaadbare Cockring, of draagbare vibrators zoals de Partner Plus Vibrator Voor Koppels, maar uiteindelijk hangt het helemaal af van wat voor soort sensaties jullie beiden zoeken. Misschien heb je liever de flexibiliteit van een klassieke vibrator, of verlang je naar de kracht van een magic wand massager. Welk seksspeeltje je ook kiest, vergeet niet te genieten - en zorg ervoor dat iedereen het naar z'n zin heeft!

Als je je eenmaal op je gemak voelt bij het gezamenlijke gebruik van speeltjes, opent het je voor een hele nieuwe wereld van sensaties, of het nu met vibraties is die je deelt of zelfs met iets spannender!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?