Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Kan Je Best Jouw Ballen Scheren?

Hoe Kan Je Best Jouw Ballen Scheren?

Je ballen scheren is best een veel besproken onderwerp de laatste jaren. Veel zijn tegen hun balhaar scheren en bij andere is het gewoon een must! Hou jij ervan dat de dame haar vagina lekker glad geschoren is, dan vinden wij dat jij je ook moet scheren. Dames zitten niet altijd te wachten op een bos waar ze jou slurf in moeten gaan zoeken!

Satisfyer

Voordelen van je ballen te scheren

Je penis gaat veel groter lijken en dat is geen leugen. Mannen met veel schaamhaar lijken een kleinere penis te hebben. Na het scheren is dat een heel ander verhaal!

In onderstaande video gaan jullie zien hoe Richard zijn ballen gaat scheren zonder zich te snijden. In deze video gebruikt hij Gillette scheercrème wat een zeer goede keuze is. Maar bekijk ook zeker eens de speciale scheercrème voor ballen met feromoon extracten.

Hoe scheer je je balhaar?

Hij begint met een schaar eerst de lange haren weg te knippen maar onze aanbeveling is een speciaal scheerapparaat voor je ballen te gebruiken. Ook is het een aanrader om na het scheren een speciale aftershave voor je ballen te gebruiken.

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?