Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Kies Je Een Seksspeeltje Voor Hem?

Hoe Kies Je Een Seksspeeltje Voor Hem?

De kans bestaat dat je als vrouw nog nooit echt gedacht hebt aan een seksspeeltje voor je man. Natuurlijk heb je misschien al gedacht aan het toevoegen van je eigen speeltjes tijdens het voorspel, of heb je al gedacht aan blinddoeken of vastbinden voor jullie beiden, maar wat zit daartussen voor hem? Als je een klein sexy cadeautje voor hem wil kopen, hoe doe je dat? Waar begin je er zelfs aan? Hier is wat nuttig advies over het uitkiezen van een speeltje voor hem.

Satisfyer

Denk Zoals Een Man – JOUW Man

 Gemakkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik wel, maar om een speeltje voor je geliefde te kopen, moet je niet alleen denken zoals een man, maar vooral zoals JOUW man. Dat betekent dat je moet begrijpen dat de manier waarop mannen en vrouwen naar seks kijken volledig anders is. Mannen zijn vooral visueel – dat betekent dat ze meer dan vrouwen opgewonden geraken door visuele stimuli.

Dus, het artikel dat je kiest, moet vooral aantrekkelijk zijn voor die kant van hem, vooral als hij een voorkeur heeft voor een bepaald lichaamsdeel, bv. is hij een kontenman, een poesjesman of een borstenman? Waarom is dit belangrijk? Wel, er zijn veel masturbatie sleeves die eruitzien als monden, vagina’s, borsten, voeten of anale ingangen. Dus, als je weet dat je man van je vagina houdt, kan een vaginale replica uitkiezen de beste optie zijn. Maar als hij geen sterke voorkeur heeft, kan een eenvoudige ook wel goed zijn.

Toch moet je wel een beetje weten over welke soort stimulatie je geliefde het leukst vindt. Doet hij er lang over om tot een climax te komen? Heeft hij het liever dat enkel de tip van zijn schacht gestreeld wordt? Heeft hij een hardere hand nodig? Deze details kennen, kan je helpen om een artikel uit te kiezen dat vaster of losser is of zelfs meer textuur heeft.

ALS je een artikel wil dat hij zal gebruiken en waar hij van zal houden, is het belangrijk om deze dingen in het achterhoofd te houden voor je een speeltje zoekt dat superhard spant en textuur heeft voor een man die liever een zachte aanpak heeft.

Hetzelfde geldt voor masturbatiegels en crèmes. Dat zijn ook leuke dingen om hem te geven, maar als hij niet van iets koud houdt, dan werkt een koelende gel niet echt voor hem. Het idee hier is dat je denkt zoals je man terwijl je aan het winkelen bent.

Ken Zijn Grenzen

Masturbators zijn niet de enige artikelen die beschikbaar zijn voor mannen – er zijn ook prostaatmassagers. Prostaatmassagers gaan in ZIJN anaal kanaal en duwen op zijn prostaat terwijl jij hem orale seks geeft of aftrekt. Veel mannen vinden het orgasme dat ze hebben terwijl je een prostaatmassager gebruikt extreem krachtig.

Toch zijn er mannen die echt NIKS in hun achterste willen. Als dit één van de grenzen van je man is, koop hem dan geen speeltje dat hij nooit zal gebruiken en waarvan hij zich misschien wel de vraag stelt waarom je het hem hebt gekocht in de eerste plaats. Natuurlijk zijn er sommige mannen die hun grenzen niet uitspreken, in dat geval moet je speculeren over zijn mogelijke plezier van dit artikel.

Grootte Doet Er Wel Toe

Bij sommige artikelen – zoals masturbators, penisringen of penispompen – doet de grootte van de penis van je man er WEL toe – en veel. Penisringen en penispompen vooral geven je een uitdaging om te passen als je man groot geschapen is, laten we zeggen 6 duim of meer in erectie. Dan zullen sommige van de standaard penis pompen NIET werken voor hem.

Er is om die reden ook maat voor deze artikelen. Je wil niet dat je man pijn heeft omdat zijn penis te groot is voor het artikel dat je hebt gekocht! Hetzelfde geldt voor penisringen, die moeten rond de Schacht en ballen gaan. Als hij meer omtrek heeft dan een standaard jongen, moet je er zeker van zijn dat de ring die je kiest comfortabel voor hem past (of, als hij niet zo’n grote omtrek heeft, wil je niet dat de ring eraf valt!) sommige penisringen komen in 3 verschillende groottes, en dit kan de oplossing zijn.

Wees Avontuurlijk

Ten slotte is het leuk om nieuwe dingen te proberen en soms, de manier waarop we nieuwe dingen proberen, is wanneer iemand ze introduceert aan ons. Dus, in dit voorbeeld, heeft je man misschien nog nooit een masturbatie sleeve, een penisring of een prostaatmassager geprobeerd, maar heeft hij ook nog nooit problemen gehad met elk van deze artikelen. Het kan dan wel leuk zijn om iets volledig anders te proberen zoals een Realistische Streler! Deze masturbators zien er echt heel hard uit zoals een echte vrouw en bieden meer dan gewoon een vaginaal gat – ze hebben meestal ook een achterwerk of zelfs een volledige tors! Als je hem iets gaat kopen om meet e spelen, waarom speel je dan niet in op al zijn zintuigen? Als hij nog nooit anale stimulatie geprobeerd heeft, waarom verras je hem dan niet met een Prostaat Massager en toon je hem hoe goed anale seks kan zijn! Vind iets voor hem waarvan jij denkt dat het er leuk of sexy uitziet en dan kan je het beiden uitproberen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?