Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Kunnen Mannen Langer Presteren In Bed?

Hoe Kunnen Mannen Langer Presteren In Bed?

Er zijn natuurlijke erectiemiddelen voor wie HARDER wil en er zijn orgasme uitstellers voor wie LANGER wil!

Ze zeggen dat het leven een reis is, geen bestemming. Hetzelfde kan gezegd worden over seks; vrijen brengt zo veel meer mee dan enkel gemeenschap en voor velen van ons, is het de intimiteit, tederheid en de voortreffelijke anticipatie voor de penetratie waar veel van het plezier van seks ligt.

Satisfyer

Het uiteindelijke hoogtepunt uitstellen – in dit geval de ejaculatie – is een verlangen van mannen overal in de wereld die, om verschillende redenen willen dat de penetratie tijdens seks langer duurt.

In een heteroseksuele relatie zijn de onvermijdelijke verschillen tussen de fysiologie van mannen en vrouwen een belangrijke motivator. Het lijkt op een enorme vergissing – of anders een erg wrede truc –vrouwen doen er vier keer langer over om een orgasme te bereiken tijdens gemeenschap dan hun mannelijke partners.

Let op de Kloof

Statistieken geven aan dat mannen gemiddeld 3 minuten penetratie nodig hebben voor ze een orgasme krijgen. Vrouwen daarentegen hebben ongeveer 10 tot 20 minuten nodig om klaar te komen.

Door rekening te houden met de herstelperiode voor mannen – de tussenperiode post-ejaculatie voor hij terug stijf kan worden – wordt de potentiële ergernis frustrerend duidelijk.

Ons zorgen maken over niet genoeg moeite doen is al lang een druk op de schouders van mannen. Het is dan ook evident dat we allemaal willen dat onze partners ons plezier en onze climaxen deelt. Maar er is een klein probleem: een penis hebben zorgt er niet automatisch voor dat hij verantwoordelijk is voor zowel zijn als haar plezier.

Die duidelijk foute – zij het frustrerend wijdverspreide – veronderstelling verwerpen is de eerste stap in het genieten van de ontspannen weg naar plezier, in tegenstelling tot de hogesnelheidstrein. Ja, daar zijn we weer: reizen en bestemmingen.

Start, Stop, Begin dan Opnieuw

Fysieke reacties met een partner hertrainen vergt oefening. Initieel betekent dat één op één tijd tussen hem en zijn mannelijkheid. Over het algemeen is masturbatie erg haastig, met één snel en duidelijk doel: klaarkomen. Met dit in het achterhoofd, is het dan raar dat als je intiem bent met een andere persoon, evenementen even, euhm, efficiënt kan verlopen?

Dat is waar de start/stop methode (AKA ‘edging’) op het toneel komt. Het spreekt voor zich dat je een pauze moet nemen vlak voor je ejaculatie, dan 15 seconden moet wachten en terug opnieuw moet beginnen.

Een solo ervaring waardoor mannen zich bewuster worden van hun lichaamssignalen en -reacties. Daarna kunnen ze die kennis over zichzelf in de badkamer binnenbrengen, vertragen en van het moment genieten.

Gebruik Technologie

Krijg nog meer uithoudingsvermogen door nieuwe merktechnologie toe te passen die echt op enorm veel plezier geeft. Stel je de beste masturbatie sleeve of pocket pussy op de markt voor. Stel je nu voor dat je dat kan programmeren zodat het werkt zoals jij wilt, waardoor dat het juiste gevoel op het juiste moment geeft voor jouw plezier.

Op zich klinkt dat al vrij goed, niet? Well, met Sextech ben je vrij om ongelofelijk plezier te beleven en te leren over specifieke data over jouw seksuele prestatie. Sextech artikelen zoals Fleshlight Stamina zullen je prestaties kunnen bijhouden en je nog meer gedetailleerde feedback geven die je kan gebruiken om je seksuele reacties te trainen om je piek van seksuele mogelijkheden te bereiken.

Doe Kegel Oefeningen

Bekkenbodemspieroefeningen, waarbij je herhalend de spieren in de bekkenbodem opspant en terug ontspant om controle en gevoel te ontwikkelen, zijn niet enkel voor de vrouwen – mannen kunnen ook Kegel oefeningen doen. Je hebt er geen sportschoolabonnement voor nodig, het versterken van deze spiergroep heeft ook voor mannen allerlei voordelen, van het aanpakken van incontinentie tot, je raadt het al, betere controle over je mannelijkheid tijdens seks.

Mannen: om je de precieze spiergroep te laten voelen, probeer om halverwege te stoppen met plassen. Voel je dat? Die spieren gaan je helpen met het uitstellen van je orgasme. Eens je ze gelokaliseerd hebt, kunnen ze overall geoefend worden door ze 5 trage tellen op te spannen, en ze dan 5 trage tellen te ontspannen. Herhaal dat tien keer – dat kan in je kantoor zijn, achter het stuur, waar dan ook – verhoog geleidelijk aan de duur.

Als je voelt dat je bijna zal komen, knijp die bekkenbodemspieren samen voor een tijdelijk uitstel en hopelijk wat extra controle…

Vind Tijd voor Voorspel

Voor veel mannen is de meest voorkomende motivatie achter langer willen presteren tussen de lakens het orgasme van hun partner. Terwijl dat zeker bewonderenswaardig is, moet je ook de dingen in perspectief zijn. Slechts 30% van de vrouwen krijgen een orgasme door enkel penetratie. Daardoor moet je je voorspel echt op punt stellen.

Het gaat dan over plagen, en stimulatie van de clitoris – of het nu met de tong, vinger of een extern seksspeeltje is – zal haar veel dichter bij een orgasme brengen tijdens de gemeenschap.

En als het onvermijdbare gebeurt en geen enkele partij het nog een moment langer kan uithouden, komt penetratie als de sappige kers op één van de lekkerste cakes waar je best samen van kan genieten. Jammie!

De Grote Kneep

Geavanceerde training om het langer uit te houden in bed is allemaal goed en wel, maar wat is het meest praktische tijdens de daad zelf?

Wel, mannen kunnen hun hoogtepunt tijdelijk uitstellen door druk uit te oefenen op de basis van de penis. De korte periode waarin minder bloed naar de penis stroomt, zorgt ervoor dat hij minder gevoelig wordt waardoor alles een beetje kan vertragen en het plezier verlengd kan worden.

Dit klinkt inderdaad niet erg sexy, maar dat kan het wel zijn – eerlijk! Dat kan een intiem signaal of codewoord zijn tussen partners om te vragen naar een klein kneepje; of anders zijn er penisringen die speciaal ontworpen zijn om druk uit te oefenen voor plezier…

Dingen Veranderen om Alles te Vertragen

Een gemakkelijke manier om ejaculatie uit te stellen is gewoon het veranderen van posities.

Als je heel opgewonden wordt door missionaris, kan het veranderen naar op zijn hondjes wonderen doen. Op dezelfde manier stimuleren sommige standjes de penis meer dan naderen. Zoals bij de meeste dingen gerelateerd aan intimiteit, is dit vrij persoonlijk dus het beste advies is om te oefenen, oefenen, oefenen! Zo kan ook het variëren van de diepte en het ritme van je stoten helpen.

Een Gedeeld Probleem…

Bovendien, zoals bij de meeste dingen in het leven, als het aankomt op langdurigheid tussen de lakens, is communicatie tussen partners essentieel.

Erecties behouden is over het algemeen niet iets waar mannen over roddelen, weet je wel, bij een paar pinten aan de toog, sommige mannen voelen zich disproportioneel angstig over het geven van orgasmes aan hun partner. Dat zelf kan alle soorten negatieve implicaties hebben op mentale gezondheid, relaties – alles. Maar, gegarandeerd: deze problemen bespreken met je partner zal je niet alleen helpen met het vinden van een oplossingen; het opent ook de deur naar een nieuwe reis naar plezier, samen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?