Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Reinig Ik Sextoys?

Hoe Reinig Ik Sextoys?

Reinig altijd je sextoys met een sextoys cleaner. Heel simpel! Gewoon sproeien en afwassen. Deze reinigers zijn gemaakt om je speeltje te desinfecteren en te ontsmetten en te voorkomen dat het materiaal vervliegt.

Satisfyer

Gebruik nooit water & zeep

Je zou kunnen overwegen om dit te kopen als je een duur sextoy hebt gekocht of als vaak je sextoys gebruikt. Het schoonmaken van je sextoys met water en zeep zal na verloop problemen veroorzaken. Het gebruik van antibacteriële zeep maakt je sextoy schoon, maar het wordt niet aanbevolen voor de lange levensduur van je sextoy. Het zal uiteindelijk het materiaal beschadigen en ervoor zorgen dat zich lagen schuim vormen.

Bacteriën kunnen gedijen tussen de lagen zeepresten en infecties veroorzaken. Een sextoy reiniger reinigt zonder het materiaal te verslechteren. Zacht maar toch effectief. Het enige sextoy dat geen speciale reiniging nodig heeft, is een glazen sextoy, omdat glazen seksspeeltjes niet-poreus zijn en bacteriën niet kunnen gedijen op het oppervlak, terwijl glazen sextoys alleen moeten worden afgespoeld onder heet water.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?