Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Verleid Je Een Man Op De Eerste Date?

Hoe Verleid Je Een Man Op De Eerste Date?

Dames! Slechts 10 seconden tijd heb je!!! Want dat is de tijd die een man nodig heeft om jou te analyseren. Niet meer dan een oogwenk. Bereid je dus maar voor met onze tips! 

Parfum

Mannen zijn gek van parfum. Het wind hun op en maakt hun gek! Wist jij dat er Parfum met feromonen bestaan om hem helemaal gek te maken?

Satisfyer

Maak je op

Mannen leggen onbewust het verband tussen vrouwelijkheid, gezondheid en vruchtbaarheid. Hoe vrouwelijker uw verschijning, hoe aantrekkelijker u zal zijn in zijn ogen, omdat u op dat moment de perfecte aanvulling bent op zijn mannelijkheid.

Probeer op hem te lijken

Een man zal zich meer aangetrokken voelen tot een vrouw die op hem lijkt. Hij zal zich comfortabeler voelen met iemand die hem vertrouwd is. Dit wordt ook ' het effect van de kameleon' genoemd. En dit geldt niet enkel voor de fysieke verschijning: mensen hebben altijd de neiging om een partner te kiezen die intellectueel op dezelfde golflengte zit, die zijn interesses deelt, die in dezelfde sociale en professionele context evolueert...

Heb vertrouwen in jezelf

Wees verzekerd maar elegant, lichtjes opgeheven kin en borsten naar voren: een vrouw die weet wat ze wil laat mannen niet onverschillig

Voel je goed in je vel

Probeer niet te klagen bij de eerste afspraak. Je hebt zwakke punten, het is waar, maar je hoeft deze niet te accentueren tijdens een ontmoeting. Probeer om niet te serieus over te komen. Dat type vrouw voelt zich goed in haar vel.  

Toon uw hevige kant

In deze cursus van verleiding is het belangrijk om je niet te gemakkelijk aan hem te geven: een man houdt van uitdagingen en geeft de voorkeur aan het ondersteunen van de jacht. Indien je jezelf volledig aan zijn voeten gooit, dan zal hij naar een interessantere prooi gaan en zal jij niet meer van belang zijn. Toon hem interesse, maar wees niet te snel beschikbaar.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?