Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Vind Je Een Partner Voor Cyberseks?

Hoe Vind Je Een Partner Voor Cyberseks?

Net zoals de seksindustrie en seks in het algemeen de afgelopen tien jaar zo dramatisch is veranderd, zo zijn mensen geëvolueerd. De manier waarop we elkaar ontmoeten, communiceren, seks hebben en relaties aangaan is tegenwoordig zo anders, dat we nu de mogelijkheid hebben om een (seksuele) partner te hebben zonder ze zelfs maar te hebben ontmoet. Hoe is dat voor serieuze technologie?

Satisfyer

Vaarwel persoonlijke advertenties in de krant, opgezet worden op blinde dates door vrienden en 'the one' tegenkomen bij je plaatselijke drinkplaats. Toodaloo voor het huilen van je verdriet van single zijn in een koud biertje aan de bar, alleen.

Casual ontmoetingen op datingsites zoals Cooldating, Twero, Live webcamseks, virtuele seks, onbeperkte gratis online porno en het vinden van je persoon met een veeg van een vinger.

Onlinecultuur heeft ons alle mogelijkheden gegeven om gemakkelijk cybersekspartners te vinden, maar dat brengt een hoop positieve en negatieve eigenschappen met zich mee.

Dit artikel beoogt te kijken naar die voor- en nadelen, tips over het gebruik en veilig blijven tijdens cyberseks, en verschillende bronnen die direct beschikbaar zijn om dit soort relatie te vormen.

 

Wat is cyberseks?

Cyberseks is de mogelijkheid om seksuele opwinding te krijgen via technologie, zoals een computer, smartphone, tablet of met behulp van virtual reality apparatuur.

Het kan vorm krijgen in de vorm van telefoongesprekken, video-oproepen, teksten of het uitwisselen van foto's via internet. Op deze manier kunnen een of meer mensen seksuele voldoening krijgen of hun fantasieën vervullen zonder echte (face-to-face) interactie.

Gewoonlijk omvat cyberseks echte masturbatie en is het gebruik van je verbeelding de sleutel terwijl je je bezighoudt met dit soort seksuele oefeningen.

Cyberseks wordt echter niet alleen door vreemden gebruikt. Het wordt ook gebruikt als een hulpmiddel voor liefhebbers op lange afstand of partners om verbinding te maken terwijl ze gescheiden zijn, of voor mensen die elkaar regelmatig zien om seksuele stimulatie te ontvangen terwijl ze gescheiden zijn.

De voor- en nadelen van cyberseks

Voordelen

- Het is een innovatieve manier om seksueel contact te maken of verbonden te blijven terwijl je uit elkaar bent.

- Het is een niet-invasieve en niet-bedreigende manier om je verlangens en fantasieën uit te drukken.

- Het zorgt voor seksuele exploratie en intimiteit wanneer fysieke of sociale beperkingen aanwezig zijn.

- Het is veel gemakkelijker om iemand online te vinden dan in het echt.

- Het vermindert de angst voor mensen die problemen hebben met zelfvertrouwen of die een laag zelfbeeld hebben (over hun uiterlijk).

- Wat de gezondheid betreft, is het een ervaring die zonder risico's is (HIV/AIDS, SOA's, zwangerschap, enz.)

Nadelen

- Het belemmert vaak de mogelijkheid van een emotionele relatie en is slechts een hulpmiddel om de eigen seksuele lust te bevredigen.

- Onconventionele seksuele ideeën worden besproken en 'geoefend' waardoor men een verwrongen beeld kan krijgen van seks en seksualiteit in het echte leven.

- Het heeft het vermogen om iemands ideeën over liefde en romantiek negatief te beïnvloeden.

- Iemands privacy kan in gevaar komen, niet alleen door de browsergeschiedenis of inbox die wordt gelezen, maar ook door lekken van bedrijfsgegevens (zoals Ashley Madison bijvoorbeeld) of sites die een 'verborgen' clausule hebben waarin staat dat ze toegang hebben tot uw informatie.

- Het kan worden gezien als een vorm van ontrouw onder paren die kunnen leiden tot relatieproblemen en echtscheiding.
Het zou iemand kunnen vervreemden van vrienden en familie.

Essentiële tips voor sexy cyberseks

Als je nieuw bent in cyberseks en geen idee hebt waar of hoe je moet beginnen, zijn hier enkele tips die je helpen je een weg te banen door de virtuele wereld, dat wil zeggen, het internet.

Wees slim

Als je gewoon op zoek bent om verbinding te maken met iemand online (en zelfs als je wel enige nieuwsgierigheid over mij e ting iemand in het echte leven), nooit het openbaar maken van persoonlijke gegevens over uzelf.

Je denkt misschien dat het onschadelijk is om iemand je naam of adres te geven, maar door dit te doen, stel je jezelf open voor de mogelijkheid van cyberpesten, real-life stalking of gevaar, of zelfs identiteitsdiefstal.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de persoon aan de andere kant misschien niet is wie hij of zij zegt te zijn. Het internet kan absoluut een gevaarlijke plek zijn, dus wees slim en blijf voorzichtig.

Maak een nieuw e-mailadres aan

In juli 2015 leed Ashley Madison (ashleymadison.com), een website die uitsluitend werd opgezet om buitenechtelijke affaires aan te moedigen, een datalek. Hierdoor werd de informatie van degenen die zich bij de website hadden geregistreerd naar het publiek gelekt. Dit omvatte namen, adressen, e-mailadressen en creditcardtransacties.

Het punt is, door websites te voorzien van uw echte informatie, zelfs uw actieve e-mailadres, is een no-go. Maak een nep-e-mail en gebruik die voor uw (discrete) online interacties om veilig te zijn in plaats van sorry.

Cyberseks vereist nog steeds toestemming

Alleen omdat de anonimiteitsfactor een rol speelt bij cyberseks, betekent niet dat respect, menselijke fatsoen, wettigheid en toestemming uit het raam verdwijnen. Cyberseks moet grenzen omvatten en beide mensen moeten zich op hun gemak voelen bij wat ze doen.

Breng eerst een verbinding tot stand

Nee, geen internetverbinding (dat heb je ook nodig), maar een echte menselijke verbinding. Vooral vrouwen houden er niet van als ze worden gezien of als promiscue worden genoemd, en intimiteit is nog beter als er eenmaal een vorm van verbinding is.

Neem de tijd en praat met de persoon om een idee te krijgen van wie ze zijn voordat je in sexy tijd springt.
Onthoud altijd dat de persoon met wie u praat een echt mens is, dus wees respectvol.

Auditieve en visuele stimulatie

Afhankelijk van wat je je comfortabel voelt, als je een telefoontje of een video-oproep aan de mix toe te voegen, wordt u getrakteerd op een manier meer sensualiteit.

Om iemands stem te horen als ze fluisteren, praten vuil, of zelfs kreunen, of om ze in actie te zien als ze in de worpen van ecstasy kan een enorme beurt op zijn.

Maar nogmaals, doe het rustig aan en probeer niet op het pistool te springen door ze onmiddellijk om een video- cybersekssessie te vragen. De opbouw is net zo erotisch en je moet je altijd veilig genoeg voelen om je telefoonnummer of video-oproepinformatie te onthullen.

Seksspeeltjes

Natuurlijk is deze niet verplicht, maar afhankelijk van met wie je cyberseks hebt, kan een seksspeeltje een beetje pit toevoegen aan je sexy sessies.
Niet alleen dat, maar je zou ook kunnen investeren in bodylotions, sexy lingerie of gedimde verlichting/kaarsen om een stemming te creëren.

Islive

Live chatten met dames op sites zoals islive is ook heel populair. Je hebt hier een ruime keuze in dames van alle leeftijden die graag jouw fantasieën laten uitkomen!

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?