Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Hoe Word Je Een Echte Mannenjager?

Hoe Word Je Een Echte Mannenjager?

Wie zegt dat alleen mannen kunnen rokkenjagen? We verwachten te vaak dat alles maar op ons af zal komen en klagen achteraf tegen onze BFF over het leven als single tijdens de naderende koude winterdagen. Stop met klagen en vat de koe bij de horens.

Net zoals er slechte mannelijke rokkenjagers zijn, zijn er ook slechte vrouwelijke mannenjagers. Er zijn vrouwen die het broekenjagen beheren als geen ander (de geboren Vrouwenjager) en er zijn vrouwen die flirten even stressvol vinden als Latijnse versjes opzeggen tijdens een mondeling examen.

Satisfyer

De goede Vrouwenjager weet hoe ze moet opvallen

Voordat je begint met broekenjagen, is het belangrijk om het terrein te verkennen. Net zoals een archeoloog, kam je je hele kleerkast en badkamer uit om de perfecte look te vinden. Vermijd smokey eyes + te rode lippen. Vermijd ook de verliezende combinatie: korte jurk + naaldhakken + decolleté.

De goede Vrouwenjager heeft zelfvertrouwen

Als je op je nagels bijt en geen gesprek kan voeren dat bestaat uit meer dan enkele lettergrepen, ga je die spierbundel nooit aan de haak slaan. Kop op en borst vooruit, vrouwen regeren de wereld toch? (Dank u Queen B). Zelfvertrouwen kan je gemakkelijk kweken. Kijk naar je spiegelbeeld en geef jezelf drie complimenten. Haal diep adem, ontspan je en lach. Flirten is leuk, geen marteling.

De goede Vrouwenjager maakt oogcontact

Grote Donkerbruine Knapperd (GDK) gespot op 10 uur. Je hart gaat sneller slaan. Je kijkt hem aan totdat hij voelt dat hij bekeken wordt en jou ook aankijkt. Je durft oogcontact met hem te houden. Enkele seconden volstaan. Als hij een beetje slim is, zal hij snel doorhebben dat hij je prooi van de dag geworden is.

mannenjager

De goede Vrouwenjager komt “toevallig” langs

Een keer dat hij weet dat je er bent, is het aan jou om fysiek contact te zoeken. De truc is om aan hem langs te gaan ZONDER hem aan te spreken OF hem aan te kijken om “een drankje te gaan halen”. Even later doe je dit opnieuw, maar deze keer kijk je hem wel aan totdat je oogcontact maakt. Zodra je oogcontact gemaakt heb, geef je hem een ondeugend lachje (geen schoolfotolachje als je begrijpt wat we bedoelen) zonder een woord te zeggen.

De goede Vrouwenjager begint een gesprek

Even later als de GDK iets gaat halen om zijn dorst te lessen, val je aan. Ga rustig, maar vastberaden naar hem toe, zoals een leeuwin die elke leeuw in de buurt kan verleiden. Je hart klopt in je keel, maar de meester Vrouwenjager blijft altijd kalm en sereen. Je gaat naast hem staan en je aarzelt niet om dicht bij hem te komen: “Goedenavond, ga je me nog lang aankijken zonder iets te zeggen of….?”

De goede brokkenjager gebruikt haar charmes

Je lichaamstaal en je babbel moeten op niveau zijn. Het is geen tijd voor half werk. Je stem en blik moeten vastberaden en zeker zijn. Dankzij het gedimde licht en de achtergrondgeluiden kan je zo open zijn als je wil. 55% van de communicatie verloopt niet-verbaal, 38% hangt af van intonatie. Slechts 7% is verbaal. De GDK zal dus waarschijnlijk niet echt letten op wat je zegt. Je gaat met je hand door je haar, je maakt handgebaren en je durft te lachen terwijl je zijn arm subtiel aanraakt.

Enkele laatste tips

Wees niet dronken: vrouwen hebben vaak de slechte gewoonte om een fles wijn achterover te slaan tegen de stress. De stress zal samen met je waardigheid verdwijnen. Uitgelopen mascara, haar in de war en een glanzend voorhoofd. Je voelt je de godin van de liefde en de koningin van het podium. Eigenlijk zie je eruit als een bezopen panda.

Wees niet te aanhankelijk: te girly ondermijnt de girly. Mannen houden van vrouwen, dat staat vast, maar ze houden niet van hersenloze en onvolwassen meisjes. Je komt best niet over als een overjaarse puber die een man aanstaart en erover giechelt met haar vriendinnen.

Wees niet TE zelfzeker: zelfverzekerdheid is niet hetzelfde als arrogantie. Wees niet eigenwijs of een doder van alle mannelijkheid. Dit kan je nog genoeg doen tijdens je huwelijk.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?