Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Kan Friends with Benefits Echt Werken?

Kan Friends with Benefits Echt Werken?

Het onderwerp van veel romcoms en de verhaallijn van ‘zullen ze of zullen ze niet’ sitcoms, vrienden die meer dan vrienden maar minder dan vriendje-en-vriendin (om de woordenschat van de middelbare school te gebruiken) worden, is een verhaal dat al lang bekend is. Terwijl fictie ons een lang vergeten conclusie toont over dit soort relaties, kunnen ze eigenlijk werken in de echte wereld?

Satisfyer

Je Vriendschap & Je Voordelen Bepalen

Terwijl veel succesvolle romantische relaties kunnen starten van veel minder dan een vriendschap + seksuele aantrekking, heb je beiden je redenen om er geen te willen – dat is oké, communiceer ze gewoon.

Elke relatie heeft baat bij een betere communicatie, maar dit is vooral zo voor ‘niet-standaard’ relaties die niet de normale lijn die door de maatschappij wordt voorgeschreven, zoals friends with benefits of niet-monogame relaties

Vertel je verwachtingen, zowel om een goede vriend te zijn ALS voor de voordelen:

Zijn jullie beiden getest op SOA’s?

Hoeveel willen jullie horen over het liefdesleven van elkaar?

Zullen andere mensen in jullie sociale cirkel het weten?

Is knuffelen of handen vasthouden oké?

Willen jullie niet-seksuele dingen doen of is dit een ‘alleen seks’ relatie?

Is er een einddatum of zal dit een lange termijn ding zijn?

Dit zijn slechts enkele dingen waarover jullie zullen willen praten; jullie kunnen er niet gewoon van uitgaan dat je beide hetzelfde idee hebt over hoe dit eruit zal zien tot jullie erover praten!

Ver-Ver-Veranderingen

Natuurlijk moet je ook praten over hoe je met veranderingen in de situatie moet omgaan. Dat kan het geval zijn als bijvoorbeeld één persoon een andere, serieuze partner vindt – zullen jullie blijven afspreken, gewoon ‘als vrienden’ of iets anders? Of, een van jullie kan beslissen dat die persoon de vriendengroepen niet wil mengen, of niet meer emotioneel intiem wil zijn. Als communiceren over deze dingen niet gemakkelijk is in het begin, zal het er zeker niet gemakkelijker op worden als er iets dringends tussenkomt, dus begin ervan in het begin maar al over te praten.

Nu Je Een Onfeilbaar Plan Hebt…

Er is een gezegde over de beste plannen, maar we gaan niet over Steinbeck praten in een seks advies artikel, dus laten we gewoon dit zeggen: accepteer het feit dat dingen niet altijd goed zullen lopen.

We zeggen niet dat elke friends with benefits relatie gedoemd is om te mislukken, maar we zeggen ook dat geen enkel soort relatie een garantie heeft op slagen. Mensen kunnen hun interesse verliezen, geïnteresseerd worden in andere mensen, of iets beginnen voelen. Soms gaat de verandering van ‘meer dan friends with benefits’ of geen vrienden meer zijn heel snel, en soms gebeurt het met veel drama dat grote gevolgen heeft.

Er is geen echte manier om te weten hoe het allemaal gaat uitdraaien, maar een goede indicator blijkt hoe de andere relaties van je bijna-friend-with-benefits; communiceert deze persoon goed en direct over hun noden, of hebben ze een geschiedenis vol met drama’s?

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?