Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Gaan Mannen Naar de Hoeren?

Waarom Gaan Mannen Naar de Hoeren?

Waarom wippen sommige mannen wel eens binnen bij de hoeren? Komen ze thuis niet aan hun trekken? Is één vrouw niet genoeg of hebben ze een totaal andere reden voor hun wekelijkse wip met een hoertje? Studente criminologie Kim Karamanlis heeft meer dan 80 hoerenlopers kunnen ondervragen!

Satisfyer

Een hoertje kan hun behoeften wel bevredigen

Wat zeer opvallend was dat de meeste mannen die naar de hoeren gaan een vaste relatie hebben en de hoofdreden was dat hun ontevreden waren met hun seksleven met hun vaste partner. Een hoertje kan hun behoeften wel bevredigen.

Makkelijke seks

Maar er waren ook heel wat vrijgezellen bij met als reden dat het gewoon makkelijke seks is. Als ze bijvoorbeeld een blauwtje lopen tijdens het uitgaan is de rosse buurt plan B. De meeste mannen houden hun bezoekjes ook geheim omdat ze er zich meestal voor schamen

Gedwongen prostitutie

Wat interessant is dat hoerenlopers over het algemeen geen slechte intenties hebben en zelf bereid zijn om mee te helpen in het opsporen van gedwongen prostitutie. Als ze merken dat de prijzen zeer laag liggen is dat vaak een teken van gedwongen prostitutie en zijn ze bereid hier de hulpdiensten over te tippen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?