Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Waarom Kan Je Het Best Naakt Slapen?

Waarom Kan Je Het Best Naakt Slapen?

En als we nu onze pyjama’s en onderbroeken opzij lieten? Naakt slapen is zeer voordelig voor onze morale en fysiche gezondheid.

Vergemakkelijkt de slaap

We zijn het met elkaar eens, het is niet deze winterse hittegolf van juli dat ons zal laten zweten in bed. Zelfs als we slechts in t shirt slapen, vraagt ons lichaam ons maar één ding: ademen. Bovendien, vooraleer u de verwarming weer aansteekt, weet dat u gewicht kan verliezen indien u in een kamer slaapt die niet boven de 19°C is. Volgens een studie van National Institutes of Health in de USA, zou een te warme atmosfeer (27°C) zorgen voor gewichtstoename.

Satisfyer

Bevrijd jouw vagina/penis

Te vaak vast in een jeans of een strakke broek, verstikt onze vagina/penis. Laat uw vagina/penis ten minste een paar uur ademenen. Bovendien kan het "buitenleven" van onze lakens bacteriën en andere infecties voorkomen.

Het haar en de huid zullen verbeteren

Wat? Ja, naar het schijnt klopt dit. Bij blootstelling aan minder warmte scheidt ons lichaam gemakkelijker melatonine (slaap hormoon) en groeihormoon. Deze twee hormonen versterken de gezondheid van onze haren en huid. QED.

Boost ons zelfvertrouwen

Het is hoogtijd om weer het natuurlijke op te jagen. De 10 minuten douche per dag zullen er niet voor zorgen dat ons lichaam onze beste vriend wordt. Als je je lichaam echter in haar natuurlijkste vorm accepteert is het al een sprong naar de zelfstandige aanvaarding. Breng tijd door met uw anatomie en u zult het meer appreciëren.  

Zorgt voor opwarming en ontspanning

Naakt als een worm, bevrijdt het lichaam warmte in plaats van deze op te slaan in kleren. Vooral omdat de naden van pyjama's, nachthemden en shorties sporen kunnen achterlaten. Dat zorgt voor een slechte bloedsomloop en de spieren kunnen niet ontspannen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Meerdere Orgasmes Hebben?