Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Is Sensuele Dominantie?

Wat Is Sensuele Dominantie?

Vergeet alles dat je gelooft over dominantie en BDSM in de context van vernedering, discipline en pijn. Sensuele dominantie heeft daar niks mee te maken.

Wat het is, is eigenlijk iets zo heerlijk erotisch dat plezier wordt verhoogd voor zowel de dominante als de onderdanige persoon.

Sensuele Dominantie Ideeën voor Beginners

✔️ Blinddoeken

✔️ Handboeien

✔️ Ijsblokjes

✔️ Kietelveren

✔️ Massagekaarsen

✔️ Sexy Lingerie

✔️ Rollenspel Outfits

✔️ Seksspeeltjes

Satisfyer

Wat is Sensuele dominantie eigenlijk?

Sensuele dominantie is een soort machtsdynamiek in de wereld van BDSM, ja, maar met een twist. Het gaat niet over vernedering of straf, maar eerder over lof en beloningen. En in dit machtsspel, is het geven en krijgen van lof en beloningen erotisch en plagend seksueel.

Sensuele dominantie is om alle gevoelens te verhogen en uit te lokken. Op die manier, is het een mildere of zachtere soort dominantie. Eigenlijk heeft iedereen wel een beetje sensuele dominantie gehad zonder het te weten…

Kijk naar blinddoeken, bijvoorbeeld – als één partner sensueel de ogen van hun geliefde afdekt en de teugels in handen neemt in de slaapkamer. Dit kan een lichte vorm van sensuele dominantie zijn. Eigenlijk gaat sensuele dominantie vooral over plezier.

En zelfs als het veel gemakkelijker klinkt om uit te voeren dan de traditionele manier, dat is niet altijd het geval.

Sensuele Dominantie Uitvoeren

Voor dominanten, kan het meer vaardigheid vereisen om sensuele dominantie uit te voeren tegenover traditionele dominantie. Dit komt omdat je meer geduld en begrip moet kunnen hebben voor de dingen die je onderdanige opwinden, alsook hun mentale mindset.

Daardoor is communicatie voor, tijdens en na het spel en een sterke vertrouwensband en respect belangrijk. Je kan ook een safeword gebruiken tijdens het spel, om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt.

Daarbij is aftercare na het spel ook belangrijk. Hierdoor zal de band van respect voor elkaar versterken en de beide partijen zich gehoord en veilig voelen.

Voorbeelden van Sensuele Dominantie

Er zijn zo veel verschillende manier om sensuele dominantie te proberen, of je spel verder uit te breiden. Welke je ook kiest, probeer niet enkel op het lichaam maar ook op de geest te letten.

Positieve Taal

Met deze ideeën kan je je partner een beetje plagen met een veer of vacht, ijsblokjes, massage oliën of kaarsen, of seksspeeltjes als ze een beloning verdienen. Daarbij kan je positieve taal gebruiken. Dingen zoals “Je bent een brave jongen/meisje geweest. Je verdient het om beloond te worden”.

Sensuele Dominantie Ideeën voor Ervaren Spelers

Voor een meer intense soort sensuele dominantie, kan je voor een rollenspel gaan dat verleidelijk is voor zowel jij als je partner. Voor sommigen is het papa/dochter en mama/zoon rollenspel aantrekkelijk, aangezien het één persoon in een zorgzame en verzorgende rol steekt.

Dan zijn er meer seksueel spannende manieren om met sensuele dominantie te spelen. Dingen zoals een dominante die zo dicht bij zijn onderdanige komt, dat ze kan ruiken hoe opgewonden hij is en zijn lichaamswarmte kan voelen. Dan kan de dom het hoofd van de sub dichter naar de sweet spots duwen en dat op zo’n manier leggen dat beide partners seksuele spanning voelen. Daarna ken een dom zijn kledij uitdoen en zijn sub seksuele activiteiten laten uitvoeren.

Of als je meer pijnaspecten in je BDSM spel wil invoeren, hoe meer plezier is er, hoe meer de pijntolerantie verhoogt. Een manier om dit te doen, is door je onderdanige orale seks te geven, sensueel en lekker en dan als ze dicht bij de climax zijn, een element van pijn invoegen zoals knijpen of krabben.

Of je nu een nieuweling bent of je al een tijdje sensuele dominantie uitvoert, dit soort seksuele activiteit kan aangepast worden, wat je ervaringsniveau ook is. Uiteindelijk is het plezier, dus is het veilig om te zeggen dat iedereen dit sensueel verleidelijk spel leuk vindt.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?