Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Mag Je Nooit Doen Tijdens Je Eerste Nacht Samen Met Hem?

Wat Mag Je Nooit Doen Tijdens Je Eerste Nacht Samen Met Hem?

Je hebt hem gespot bij de bar toen je van je muntwater nipte… Hij is gekomen om met je te praten en toen, bam, liefde op het eerste gezicht. Na meerdere perfecte dates heb je uiteindelijk besloten om hem vanavond in vuur en vlam te zetten. Maak je klaar voor de koude douche!

Satisfyer

Voor de eerste nacht kun je het best voorkomen dat je te veel films kijkt. Een waarschuwing is hier beter op zijn plaats: zelfs als je elk mogelijk scenario in de wereld bedacht hebt, er zal altijd iets heel anders gebeuren. En dat is goed!
De verrassing van de eerste aanrakingen, de eerste keer dat hij je lingerie zal uitdoen…

Dit alles geeft je kippenvel. Zelfs al is het beter om je niet te veel voor te bereiden en zelfs al speel je het alles heel natuurlijk, dan zijn er toch nog enkele situaties die het best vermeden kunnen worden. Zodat hij niet de benen neemt…

Het hebben van een walgelijk appartement

Misschien houd je niet van afwassen of stoffen, maar vanavond is toch echt jouw zaak. Vanavond ben je de gastvrouw. Dus, gewoon om te laten zien dat je je toekomstige partner belangrijk vindt: doe je handschoenen aan en glans hem tegemoet.

Je moeder dezelfde avond uitnodigen

Zelfs als je moeder ervan droomt om een overvloed aan kleinkinderen te hebben, nodig haar niet uit. Van deze man weet je niet eens of hij slaapt met sokken aan, of hij een fan van One Direction is… Dus kalmeer een beetje lieverd, geniet van de tijd die je alleen met hem hebt.

Een playlist van de jaren 2000 opstellen

Ook wij zien de Roaring Twenties van onze jeugd graag opleven, een tijd waarin de nepborsten van de Spice Girls nog super trendy waren. Maar als hij zweert bij Slipknot of Bob Marly, dan riskeer je dat hij helemaal auditief gestoord wordt. #PrayForHisEars

De lingerie dragen die je van je ex hebt gekregen

Dit rode kanten setje, het staat je geweldig. En wij zullen je nooit vertellen dat dat niet zo is. Maar ben je werkelijk van plan om het vanavond te gaan dragen? Kom op, trek je slippers aan en koop een nieuw setje, al is het alleen maar om schoon schip te maken en met een schone lei te beginnen. 

#GooiHetInDiePrullenbakWilJe

Zeggen dat hij het haar rond de ‘werkplek’ vast mooi zal vinden

Eerlijk waar, we zijn soms te lui om ons te epileren als we toch geen tanktop dragen. En bovendien, als mannen zich niet epileren, waarom zouden wij het dan wel doen? Maar toch, voor de eerste keer, span je een beetje in een maak het netjes!

Een poster van Mein Kampf in je toilet hangen

Of het nu voor de grap is, of omdat je echt een fan bent (hé, dat is bizar), raden we je aan om het even in de kast op te bergen. Hij zou kunnen denken dat je hem een enorme sekte binnengelokt hebt en zal de deur dichtslaan zelfs voor je nog maar de tijd hebt gehad om een dessert op te dienen.

Al dronken zijn als hij aankomt

Je was gestresst, dus zei dat een shotje je wel een beetje zou laten ontspannen. Het werkte niet, dus je nam een tweede, toen een derde… Het gevolg: je moet tegen de muur leunen om niet in je cactusplanten te vallen en zelfs jijzelf huivert van je eigen adem. Op dit punt zou je de afspraak beter kunnen verschuiven…

Ja zeggen tegen anaal

Als je geen verslaafde bent van seksuele pikante praktijken, zeg dan vanavond geen ja om alleen maar cool te lijken.

Door de stress zullen die kunsten die je zelf niet eens waardeert, je enorm veel pijn bezorgen.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?