Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Zijn De Beste Tantrische Seksposities?

Wat Zijn De Beste Tantrische Seksposities?

Dus jij en je partner hebben over tantrische seks gehoord en hebben beslist om het zelf uit te proberen. Dat is fantastisch nieuws want tantrische seks is één van de beste manieren om intimiteit op te bouwen en beter te connecteren met jouw partner (en jezelf).

Tantrische seks kan intimiderend klinken voor mensen die nog niet bekend zijn met het concept, maar het is gemakkelijk dan je denkt dat het is. En om ermee te beginnen, is het enige dat je nodig hebt een gewillige partner en een handje vol goede tantrische seksposities:

Satisfyer

  1. In je Eentje

Voor je tantrische seks met een partner uitprobeert, kan het nuttig zijn om eerst bij jezelf tantrische masturbatie te proberen. Normaal wordt masturbatie gelinkt met een snelle manier om klaar te komen, en tantrische masturbatie is een goede manier om jouw plezier beter te begrijpen.

Het is best om klein te beginnen op vlak van nieuwe dingen in de slaapkamer uitproberen. Dus, als je klaar bent om wat trage soloseks te ervaren, trek dan wat tijd uit voor de activiteit. Je wil volledig ontspannen zijn en niet nadenken over de volgende afspraak op je kalender.

Je kan wat kaarsjes laten branden, wat zachte muziek opzetten en wat mooi ondergoed aandoen of helemaal niks dragen. Het doel hier is om in de mood te geraken en jezelf comfortabel en ontspannen te maken.

Het kan de moeite waard zijn om een warm bad te nemen en met jezelf te beginnen spelen als je daar bent. Het doel van tantrische masturbatie en tantrische seks in het algemeen is om elke gevoel in je lichaam te ervaren, ga dus niet onmiddellijk naar een orgasme.

Laat je handen je lichaam verkennen, alles aanraken, niet enkel je borsten en clit of vagina. Sluit dan je ogen en neem diep adem, focus je gedachten enkel op de aanrakingen en gevoelens, net zoals je zou doen tijdens een meditatiesessie.

  1. Fetus

Als je klaar bent om te experimenteren met je partner, dan is de eerste tantrische sekspositie die je wil proberen de Fetus. Het is een positie die minimale moeite en weerstand vereist, dus dat is een startpunt dat jij of je partner niet zal intimideren.

De onderste partner ligt op zijn zij, trekt zijn knieën tot op de borstkas terwijl de bovenste partner over hen leunt en penetreert van de zijkant. De Fetus positie biedt veel huidcontact, wat jullie beiden laat focussen op plezierige situaties.

Tijdens deze positie heb je gemakkelijk toegang tot het gezicht van je partner, dus je kan hen kussen en oogcontact houden tijdens seks. Dit is een belangrijk deel van tantrische seks aangezien het intimiteit creëert en de connectie tussen jou en je partner versterkt.

Voor de beste resultaten, probeer om trage diepe steken te doen en diep adem te halen.

  1. Missionaris

Terwijl mensen Missionaris graag afdoen als de meest saaie positie, het is eigenlijk een van de beste tantrische sekspositie. Het is relaxerend, comfortabel en bidet het dichtste contact bij je partner, dus je bent zeker dan je met hen verbinding kan maken doorheen de hele ervaring.

Om in deze positie te komen, ligt de onderste partner op zijn rug op het bed of een andere oppervlakte terwijl de bovenste partner op hen ligt tussen hen benen.

Voor de penetratie gebeurt, probeer in elkaars ogen te kijken terwijl je samen diep ademt, probeer om je ademhaling te synchroniseren. Probeer daarna te dry humpen om op te warmen en verschillende gevoelens te ervaren.

Zoals bij de Fetus zijn lange en diepe steken belangrijk aangezien het orgasme niet het punt is bij de tantrische seks ervaren.

  1. De Godin

De Godin tantrische sekspositie lijkt erg op de Cowgirl positie, en het biedt veel stimulatie terwijl je wel nog steeds intiem bent.

De onderste partner ligt op zijn of haar rug op het bed of andere oppervlakte terwijl de bovenste partner op hen zit met hun knieën gebogen alsof ze squatten of op een stoel zitten. De bovenste partner kan naar achteren leunen en steunen op de handen of ze kunnen de borst van de onderste partner aanraken, voor meer intimiteit.

De Godin laat je toe om oogcontact te houden met je partner en je kan beiden volledig genieten van het zicht van elkaar in deze positie. Ook biedt deze positie een diepe penetratiehoek, waardoor je een baarmoedermondorgasme kan ervaren.

Er zijn een paar manieren om de onderste partner te berijden. De bovenste partner kan ofwel op en neer bonzen en daarbij zachtjes de onderste partner berijden. Een andere manier is om de heupen te rollen cirkels te maken en naar de zijkanten te gaan om alle gevoelens volledig te ervaren.

Omdat de Godin positie de beste toegang tot de clit geeft, kan je die gebruiken om mee te spelen en zelfs een bulletvibrator toevoegen voor de meeste stimulatie.

  1. Sensueel Vork

Sensueel Vork is een variatie om de gewone Vork sekspositie, en het is een van de beste tantrische seksposities omdat het intiem en sensueel is en je helpt om fysiek dichter te zijn bij je partner. In deze positie zal bijna elke centimeter van je lichaam aangeraakt worden, en dat is exact de ervaring die je wil.

De onderste partner ligt op zijn of haar zij met één been dat een beetje over de knie gebogen is. De bovenste partner gaat achter deze person liggen en glijdt zijn been tussen de benen van de onderste partner terwijl die penetreert. Jullie kunnen plat blijven liggen of een kussen gebruiken onder je zijkant om recht te blijven zodat je beter toegang hebt tot elkaars gezicht.

Houd oogcontact, kus als je seks hebt en zoals met alle andere posities, probeer je ademhaling te synchroniseren en diep in te ademen om het plezier te vergroten.

  1. Aangepaste Lepel

Een andere gelijkaardige tantrische sekspositie aan het Sensueel Vork is de Aangepaste Lepel.

Deze positie is een beetje minder intiem dan de anderen op de lijst aangezien de onderste partner hier in plaats van knuffelen zoals je bij de gewone Lepel positie doet, naar voor buigt en weg buigt van de bovenste partner. Dus de onderste partner ligt op zijn of haar zij buigt naar voren terwijl de bovenste partner op zijn of haar zij ligt en langs de zijkant penetreert.

Het is een heel goede positie voor trage en diepe stoten die niet veel energie vragen. Het biedt ook een mogelijkheid om te experimenteren met verschillende penetratiehoeken tegenover de gewone Lepel positie.

Terwijl de onderste partner verder weg ligt van de bovenste partner tijdens de Aangepaste Lepel, zijn er nog steeds veel mogelijkheden voor verschillende gevoelens, zorg er dus zeker voor om je handen te gebruiken en het lichaam van je partner te verkennen terwijl je in deze positie ligt.

  1. Vliegende Adelaar

De Vliegende Adelaar is een van de meest diverse tantrische seksposities en biedt een uitgebreide mogelijkheid aan stimulatieopties terwijl je nog steeds erg intiem met elkaar bent.

De onderste partner ligt op zijn of haar rug op het bed of een andere oppervlakte met zijn of haar benen wijd open naar boven terwijl de bovenste partner op het einde van het bed of de andere oppervlakte zit tijdens penetratie.

De bovenste partner houdt ook de benen van zijn of haar partner naar boven aan de enkels waardoor ze de positie van de benen kunnen veranderen tijdens de gemeenschap om met verschillende hoeken te experimenteren indien nodig.

De Vliegende Adelaar is perfect voor vaginale en anale penetratie. Het is ook perfect voor clitorisstimulatie door elk van de partners en het is ook goed voor diepe penetratiehoeken die je op alle juiste plaatsen raakt.

Oogcontact houden en samen ademhalen is ook gemakkelijk aangezien het een erg comfortabele en ontspannende positie is om uit te voeren.

Vorig artikel Hoe Gebruik Je Een Vibrator Op Een Penis?
Volgend artikel Hoe Verandert Je Vagina Met De Leeftijd?