Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Zijn De Nadelen Van Vrijgezel Te Zijn?

Wat Zijn De Nadelen Van Vrijgezel Te Zijn?

Wij zouden zeggen: tijd om een Sextoy in huis te halen! Maar goed! Hier het artikel!

Ook al ben je sterk en onafhankelijk, er zijn tijden dat je nadelen ondervindt van het vrijgezel zijn. Soms is het moeilijk om maar steeds te blijven herhalen dat je ''alleen zijn niet erg vindt''. De kans is namelijk groot dat je diep van binnen toch wel verlangt naar iemand die jouw wereld op z'n kop zal zetten.

Satisfyer

Bovendien zijn er nog enkele nadelen van vrijgezel zijn...

1. Geen fysieke aandacht

Vrienden zijn geweldig hoor, maar vrienden kunnen je niet die lichamelijke intimiteit bieden die je hebt in een relatie. Soms wil je gewoon een kus of een knuffel wanneer je wakker wordt in de ochtend of als je thuiskomt van werk. Laat staan iemand om lekker seks mee te kunnen hebben!

2. Het vijfde wiel

Je voelt je vast meer dan eens het vijfde wiel aan de wagen - stelletjes nodigen je uit, al dan niet uit medelijden, en jij hangt daar vervolgens maar een beetje ongemakkelijk omheen.Je hoort er niet echt bij, maar dat wil je natuurlijk wel!

3. Alleen is ook maar alleen

Mensen zijn niet gemaakt om alleen te zijn. We hebben elkaar nodig, om elkaar te steunen en voor de gezelligheid. Een partner is er ook om je te steunen en om gezelligheid te bieden. Het is toch niet verkeerd om een partner te willen om de eenzaamheid tegen te gaan?

4. In je eentje kun je geen kinderen krijgen

Dit is nogal belangrijk voor veel mensen: kinderen krijgen. Als jij een kinderwens hebt terwijl je vrijgezel bent, is dat een droom waar je waarschijnlijk vaak van wakker ligt.

5. Niemand om je bij te staan in moeilijke tijden

Als je single bent, deel je alle ervaringen met jezelf. Dat is jammer, vooral wanneer je moeilijke tijden moet doorstaan. Natuurlijk heb je vrienden om af en toe op terug te kunnen vallen, maar die gaan 's avonds toch meestal weer naar hun eigen huis en lig jij alleen in bed.

Conclusie

Als vrijgezel krijg je vaak dezelfde vragen naar je hoofd geslingerd. "Waarom heb jij nog niemand ontmoet? Je bent zo leuk!" of, nog erger, "Ben je niet te kieskeurig?". Als vrijgezel zijn niet jouw bedoeling is, dan weet je natuurlijk niet waarom je nog niemand tegen het lijf bent gelopen. Je bent waarschijnlijk niet te kieskeurig, maar je wilt je ook niet binden aan iemand die maar 'mwah' is.
Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?