Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Zijn Anale Sextoys Enkel Voor Gays?

Zijn Anale Sextoys Enkel Voor Gays?

Er is een stigma over het gebruik van sextoys door mannen dat al lang bestaat. Vooral omdat de meerderheid van hen zijn anale sextoys, en wel… toxische mannelijkheid! Wist je eigenlijk dat het meest prettige plaatsje van een man in de anus te vinden is?

Jep! De prostaat is een klier de grootte van een walnoot die, wanneer hij gestimuleerd wordt, allerlei soorten enorme orgasmes kan creëren.

Waarom ontzeggen mannen, vooral heteromannen zichzelf dit plezier? En waarom geloven er zo velen dat sextoys voor mannen enkel voor biseksuele of homomannen? Wel, we hebben dat onderzocht…

Satisfyer

Gebruiken Bi- of Homomannen Sextoys? En Wat is Het Meest Populair?

Volgens een onderzoek uit 2012, hebben meer dan 78% van de bi of homomannen een seksspeeltje ten minste één keer in hun leven gebruikt. De meest populaire speeltjes zijn onder andere:

Dildo’s, 62.1%

Niet-vibrerende cockrings, 51.9%

Vibrators, 49.6%

Buttplugs, 34%

Masturbatie sleeves, 27.9%

Anale kralen, 19.3%

Bij die bi- of homomannen, is er meer dan 95% die toegaven dat ze deze dildo’s of buttplugs zelf gebruikten tijdens masturbatie, en 72% zei dat ze hen bij hun partner inbrachten tijdens intimiteit.

Maar dit onderzoek is een beetje ouderwets, en we weten allemaal dat de tijd veranderd is. Deze data kijkt niet echt naar het gebruik van sextoys bij heteromannen.

En we hebben ook het werk van een onderzoek uit 2017 gevolgd…

Gebruiken Heteromannen Sextoys?

Dit onderzoek kijkt naar de prevalentie van heteromannen die sextoys gebruiken of die anaal spel geprobeerd hebben. Deze mannen waren rond 20 jaar oud, wat ons de seksuele voorkeuren en patronen van jongere mannen vertelt.

Wat interessant is, is dat 24% zei dat ze anaal spel gedaan hebben, wat eigenlijk een stap vooruit is, aangezien de sociale aanvaarding van anale seksuele erotiek de laatste vijf jaar enorm gestegen is. Het bewijst ook dat homohysterie, de angst van heteroseksuele mannen om als homo gezien te worden, verminderd is.

Wat zelfs nog interessanter is, is dat volgens de onderzoekers Maines en Stiritz vrouwen die sextoys voor de clitoris gebruikten tijdens de 19de en 20ste eeuw vaak als lesbisch gezien werden. Hierdoor vermeden velen dat soort speeltjes uit angst voor de idealen van de maatschappij. Hoe tijden toch kunnen veranderen…

Hoewel er niet genoeg bewijs is om een vergelijking te doen over wie het vaakst mannelijke sextoys gebruikt, hetero- of homomannen, de informatie die we gevonden hebben, geeft een sprankeltje hoop voor een verandering in de idealen van de maatschappij.

Betekent Het Dat Je Homo Bent Als Je Anale Sextoys Voor Mannen Gebruikt?

Om aft e sluiten? Ja, er zijn miljoenen mannen wereldwijd die hun seksualiteit in vraag stellen als ze als anaal spel hen pleziert of intrigeert. Eigenlijk werd de vraag nog maar vorig jaar gesteld op het populaire gemeenschapsforum, Quora:

“Ben ik homo als ik een dildo of anale speeltjes wil? Ik ben een heteroseksuele man, maar ben altijd geïnteresseerd geweest in anaal spel en sta op het punt om mijn eerste seksspeeltje te kopen.”

Een paar geschikte antwoorden waren onder andere:

“Hoe je met je lichaam speelt heeft niks te maken met je seksuele geaardheid.”

“Als je gewoon van het gevoel geniet, betekent dat niks. Je speelt gewoon daar waar het goed voelt.”

Met al deze informatie, kunnen we zien van hoe ver we komen op vlak van vrouwelijk plezier en hoe deze idealen werden uitgeroeid. We hopen dat het gebruik van (anale) sextoys door heteromannen ook minder taboe wordt, waardoor er veelvuldig meer seksueel plezier en verbetering over de hele lijn wordt gecreëerd.

Vorig artikel Hoe Kan Je Een G-Spot Orgasme Hebben?