Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
4 Redenen Waarom Jij Geen Vriend Vind

4 Redenen Waarom Jij Geen Vriend Vind

Bij Satisfyer zeggen ze: Waarom heb je een vriend nodig als je een Satisfyer kunt hebben! Goed punt! Maar lees toch maar eens wat wij te vertellen hebben!

Satisfyer

Slecht zijn is soms goed!

Mijn standpunt die op Spotlight Coaching was gepost, liet anderen reageren. Sommige mensen legden dit op verschillende manieren uit.

Je kunt het er mee eens zijn of niet wanneer er mensen zijn die denken dat we single blijven om onszelf te beschermen. Een deel van ons zegt dat we liefde moeten vinden en ontvangen, terwijl een ander deel juist zegt dat het niet veilig is om mensen te vertrouwen. Helaas, we willen aantrekkelijk zijn voor iemand anders en ook door anderen verzorgd worden, maar tegelijkertijd zijn we bang voor de verantwoordelijkheden die komen kijken bij een relatie. Liefde verdrijft Angst.

Angst verdrijft Liefde

Zodra je stopt met voorzichtig zijn, vind je een partner. Zodra je een partner hebt, is er altijd het risico op emotionele pijn of zelfs bedrog. Angst is typisch voor beide geslachten. Vrouwen schijnen wel voorzichtiger te zijn dan mannen. Laten we eens bekijken wat er het meest door het hoofd speelt van een single persoon:

1: Ik wou dat ik een vriend had, maar ik heb een hekel aan daten

Wat zijn dan andere manieren om iemand te vinden? Iemand vinden waar je close mee kan zijn, komt ook met daten. Vrouwen voelen zich onthutst en zijn zelfs bang wanneer ze denken dat het jaren kan duren voordat ze iemand vinden die min of meer acceptabel is.

2: Zijn er nog goede mannen over?

En waar zijn alle lange, atletische, met blauwe ogen en afgestudeerde mannen? Laten we reëel zijn. Goede mensen kan je overal vinden. Stel geen grenzen. Er zijn goede mannen die niet altijd de bestbetaalde banen hebben. En er zijn slechte mannen tussen de mannen die een beter dan gemiddeld inkomen hebben. Alleen maar kijken naar het uiterlijk werkt ook niet echt. Dus als je op zoek bent naar een goede man, schrap dan niet meteen de gemiddelde man van de lijst.

3: Ik wil iemand die een verbintenis met me aangaat en trouw is

Geen seks totdat ik zeker ben dat hij van mij is.” Het is echter zo dat 99% van de mannen weet of ze klaar zijn voor een permanente relatie nadat ze seks hebben gehad. Hou in gedachten dat seks een enorm belangrijke rol speelt in het leven van een man. Om een verbintenis aan te gaan met een vrouw waarvan zij denken dat deze seksueel passief is, is totaal onmogelijk. En nee, je hoeft echt niet met iemand naar bed te gaan na de eerste date.

4: Ik kijk ernaar uit om iemand te ontmoeten die echt speciaal is

Je bent klaar voor een serieuze relatie, maar ben je actief aan het zoeken of wacht je totdat je gevonden wordt? Blijf zichtbaar en je wordt echt wel opgemerkt. Verstoppen is één van de ergste tactieken. Hang niet te veel af van online daten. Het is ook geen optie om je vrienden te vragen om een date voor je te vinden. Wat ik je aan kan raden is om moedig te zijn en de wereld te laten weten dat je bestaat. Jezelf laten zien is de enige manier om mannen te laten weten hoe beeldschoon jij wel niet bent!

Vorig artikel 14 Dronken Gesprekken Die Elke Vrouw Heeft Gehad
Volgend artikel 31% Heeft Al Eens Gewipt Via Tinder